datingsite parship

Home » Daten in Vlissingen – Tips voor een leuke date!
Blog Daten in Vlissingen

Laatst bijgewerkt op juli 8th, 2020 | door Welke online datingsite?

0

Daten in Vlissingen – Tips voor een leuke date!

Als je in Vlissingen bent, kan je er natuurlijk voor kiezen om naar het strand te gaan met dat leuke afspraakje. Maar er zijn nog zoveel meer dingen die je zou kunnen doen, daarom hier wat tips om je op weg te helpen. En als je dan alsnog naar het strand zou willen gaan, dan hebben we daar ook wat tips voor.

In dit artikel lees je de volgend onderwerpen:

Kazematten, Verken en MuZEEum

Deze bouwwerken zijn al ruim tweehonderd jaar oud en onderdeel van de vestingwerken in Vlissingen. Het is heel indrukwekkend om hier eens een kijkje te gaan namen. Deze bouwwerken hadden militaire doeleinden en werden gebruikt tegen vijandig vuur, maar er werden ook voorraden bewaard zoals wapens en munitie. Ook konden de militairen in tijden van oorlog hier wonen. Om alle hoogtepunten van Vlissingen te zien, kan je meelopen tijdens de wandeling ‘Verken Vlissingen’. De route is zo’n zes kilometer lang, maar dan zie je wel alles wat deze stad te bieden heeft. Natuurlijk kan een bezoekje aan MuZEEum niet uitblijven als je nog nooit in Vlissingen bent geweest. Hier leer je van alles over de tijd van de VOC maar ook over hoe het er tegenwoordig aan toe gaat met de scheepvaart in Vlissingen.

vlissingen

De boulevard van Vlissingen

Natuurlijk kan je ook een bezoek brengen aan de boulevard. Dit is namelijk wel de langste zeeboulevard van Nederland. Je kan je dus voorstellen dat er genoeg te zien valt en je overal terecht kan voor een lekker drankje of een hapje te eten. De grote zeeheld Michel De Ruijter is hier ook te bewonderen en hoor je de klanken van het windorgel.

Toch naar het strand

Het kan zo zijn dat je toch met je date op het strand terecht komt. Geen ramp, geen probleem. Het strand hoeft namelijk helemaal niet saai te zijn voor een date. Je kan er namelijk voor kiezen om zelf een picknick voor te bereiden en mee te nemen. Neem wel bakjes mee die goed en makkelijk af te sluiten zijn, want anders heb je binnen de kortste keren overal zand in en dat wil je natuurlijk niet. Of maak gewoon een fijne wandeling en kijk je ogen uit naar de schepen, mensen die watersporten beoefenen en gewoon de mensen op het strand. Je kan natuurlijk ook een hele actieve date voorbereiden en zelf watersport gaan doen of lekker volleyballen op het strand.

strand vlissingen

Uitwaaien

Als het weer iets minder is, maar het is wel droog, dan nog kan het strand een prachtige plek zijn. Ga even lekker uitwaaien met elkaar om vervolgens ergens op te warmen met een lekkere warme kop soep of een warme chocomelk met slagroom. De zee kan prachtig zijn als de wind er flink tegen tekeer gaat. Als jullie samen bijna wegwaaien door de krachten van de natuur, kan dit grappige momenten opleveren waar je jullie samen na afloop hard om kunnen lachen. En dat wil je natuurlijk wel aan het einde van dit afspraakje in Vlissingen, dat jullie het beiden niet zo heel erg snel zullen vergeten.


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑