datingsite parship

Home » Daten in Tilburg – Tips een leuke date!
Blog Daten in Tilburg

Laatst bijgewerkt op juli 6th, 2020 | door Welke online datingsite?

1

Daten in Tilburg – Tips een leuke date!

Van plan om binnenkort te gaan daten in Tilburg? Dan moet je weten dat Tilburg de 6e grootste stad van Nederland is en het barst van de leuke Brabantse singles! De kruikenblad van Holland staat vooral bekend om haar verleden in textiel. Iedereen loopt er daarom misschien ook wel piekfijn bij in Tilburg. In dit artikel bespreken we een aantal tips hoe je het beste kunt kleden voor een date en waar je het beste kunt daten in Tilburg.

in dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Kleed je op je best voor een date in Tilburg

Probeer altijd jezelf te zijn, maar weet wel te doseren. Je uiterlijk draagt bij aan het beeld wat een ander van jou vormt. Hier zul je dan ook rekening mee moeten houden bij de voorbereiding van een date. Het zit met jouw kledingkeuze ongetwijfeld snor, maar denk er toch goed over na hoe jij overkomt. Als een geile kroegtijger op je eerste date verschijnen is wellicht geen goed plan. Een decolleté kan, maar laat het korte rokje dan thuis. Lees hier wat je absoluut niet moet doen op een eerste date. Draag daarnaast altijd op maat. Je lijf komt namelijk altijd het best tot zijn recht als de kleding goed past. Je kunt verder het beste zwarte of witte bovenkleding dragen als je snel zweet, want hier zijn je zweetplekken het minst zichtbaar.

kleding

Tips voor daten in Tilburg

Met deze 4 tips weet je zeker dat je ene leuke date gaat beleven in Tilburg!

1. Cultuur en feest

Er worden veel festivals en feesten georganiseerd voor echt cultuurliefhebbers zoals het Internationale Gipsy Festival. Zo komen muziekstromingen zoals Flamenco, Jazz, Hiphop, Balkan en Folklore bij elkaar samen. Het festival vindt gedurende de hele maand mei plaats.

gipsy

2. Fingerfood

Grand Cafe Bolle is de plek als het om borrelen gaat. Je kunt ontelbare lekkernijen bestellen op de zogeheten ‘Barfoodplanken’ en er zijn zelfs speciale mannen- en vrouwenplanken. Probeer ze samen uit, deel en proef!

3. Zeven Geitjes

Je denkt dat misschien direct aan een kinderboerderij, maar de Zeven Geitjes is alles behalve dat. Je kunt hier namelijk je date trakteren op heerlijke ijsjes gemaakt van echte geitenmelk. Je kunt de boerderij vinden aan de Oude Warande, wat het oudste stadspark van Tilburg is. Zo kun je er dus direct meteen een romantische wandeling aan vastplakken.

geit

4. Kruikenstad

Met Tilburg kun je natuurlijk niet om carnaval heen. Om meteen ladderzat te gaan worden met je date raden we niet aan, maar vergis je niet, het Brabantse feest biedt je veel meer dan dat. Ga samen met elkaar bijvoorbeeld naar de optochten en bewonder alle creatieve carnavalswagens.

 


About the Author

AnoniemEén Ervaring Daten in Tilburg – Tips een leuke date!

  1. laurent laurent schreef:

    ben nieuwsgierig en dit lijkt mij een hele leuke site om te daten maar wel een vrouw in tilburg en het liefs 50 of ouder geweldig xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑