datingsite parship

Home » Daten in Leeuwarden – Wat kun je doen?
Blog Daten in Leeuwarden

Laatst bijgewerkt op juni 4th, 2020 | door Welke online datingsite?

0

Daten in Leeuwarden – Wat kun je doen?

Op date gaan is altijd vreselijk spannend. De grootste stap is natuurlijk die gene die je leuk vindt zover krijgen om iets met je te gaan doen voor een eerste date. Als dat is gelukt, komen eigenlijk vrijwel meteen allerlei grote vragen op je af. Vragen die jij jezelf stelt. Wat ga je aandoen? Welke aftershave of parfum ga je gebruiken. Waar gaan jullie het over hebben. Maar het belangrijkste van een date is misschien nog wel dat jullie iets leuks gaan doen. Het leukste is dan misschien wel om jullie eigen stad een beetje beter te leren kennen. Daarom hebben we voor Leeuwarden een paar leuke dingen op een rijtje gezet.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Weetjes over de stad Leeuwarden

Om het gesprek een beetje op gang te krijgen, is het wellicht leuk om wat dingen te weten over de stad waar jullie zijn. Of het nu je eigen stad is of dat je ervoor hebt gekozen om naar Leeuwarden te gaan, sommige dingen zullen jullie vast beiden niet weten. En anders kunnen jullie er vast samen om lachen, even de spanning eruit krijgen. Wat jullie vast wel weten, is dat Leeuwarden de hoofdstad van Friesland is. Maar wisten jullie ook dat deze stad het knooppunt van het Friese waternetwerk is? Er zijn dus ontzettend veel havens te vinden en daar een wandeling langs maken, kan al een hele leuke bezigheid zijn. Leeuwarden is ook de grootste stad van de bekende Friese Elf Steden.

leeuwarden

Een date door de grachten van Leeuwarden

Zoals hierboven al gezegd, is er dus veel water te vinden in Leeuwarden. Wat is er dan nou leuker om daar moet goed weer ook gebruik van te maken. Zo kun je in de stad bijvoorbeeld een elektrische sloep huren. Het is niet heel erg duur en het is een leuke en originele manier om de stad op een andere manier te zien. Bovendien heb je op die manier ook minder kans dat je date er plots vandoor gaat. Jullie hebben dus de kans om echt alleen aandacht aan elkaar te besteden. Vraag vooraf wel even na of je date niet snel last krijgt van zeeziekte.

Italië in Leeuwarden

Als je iets avontuurlijker bent ingesteld, is het leuk daar dan ook iets mee te doen. Waan je samen met je date heel even in het zonnige Italië. Van april tot oktober kan je in deze stad namelijk de Oldehove beklimmen. De inwoners van Leeuwarden noemen dit ook wel de scheve toren van Pisa van Leeuwarden. Als je date last heeft van hoogtevrees, is dit misschien een wat minder idee. Maar je kan ook veilig met een lift de hoogte in. Dit kan iedere tweede zaterdag van de maand bij de Achmaetoren.

pisa

Wees origineel

Je kan natuurlijk ook gebruik maken van het prachtige centrum en op een terrasje belanden of ergens een hapje gaan eten. Er zijn genoeg leuke plekjes te vinden voor een lekker hapje en een drankje. Maar zorg er altijd voor dat je een originele plek uitkiest voor je date. Je wilt natuurlijk wel dat hij of zij deze date niet heel snel zal vergeten.


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑