datingsite parship

Home » Daten in Enschede – Tips voor een date!
Blog Daten in Enschede

Laatst bijgewerkt op juli 3rd, 2020 | door Welke online datingsite?

0

Daten in Enschede – Tips voor een date!

Heb jij binnenkort een date in Enschede en heb je eigenlijk helemaal geen idee wat deze stad te bieden heeft? Geen paniek! Want wij zijn voor jou en je date op onderzoek uitgegaan en hebben op een rijtje gezet wat er allemaal te zien en te doen is in Enschede.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Een drankje doen in Enschede

Als het allemaal nog heel erg pril is en wellicht in de friendzone zit of je hebt elkaar nog niet ontmoet of alleen vluchtig, dan is het misschien een goed idee om rustig aan te beginnen met een drankje. Het is natuurlijk wel fijn om tijdens dat drankje en een fijn gesprek, je in een mooie omgeving te bevinden. De Oude Markt in Enschede wordt gezien als een van de allermooiste horecapleinen van Nederland. Daarnaast noemt men het ook weleens de Huiskamer van Twente. Een mooie en gezellige omgeving om elkaar voorzichtig te leren kennen onder het genot van iets lekkers.

enschede

Overigens is op dat plein ook de Grote Kerk te vinden. Hier worden regelmatig uitvoeringen gehouden. Ook kun je hier een filmhuis en een theater vinden. Dit kan dus ook nog een prima idee zijn voor een date.

Hof Espelo

Hof Espelo ligt op het Oost-Nederlandse plateau, een onderdeel van het noordzeebekken. Dit is een prachtige plek om te genieten van een fijne wandeling door de natuur. Er is ook nog een oud koetshuis te vinden, waar tevens het bezoekerscentrum is gevestigd. Daar kun je informatie opvragen over onder andere wandelroutes. Bij de hoofdingang van het hof is er de mogelijkheid om meteen met een wandeling te beginnen, het enige dat je hoeft te doen is de gele paaltjes volgen. Deze wandelroute duurt ongeveer een uur en vijftien minuten. Na afloop kun je in het bezoekerscentrum genieten van een heerlijk kopje koffie.

Roombeek Cultuurpark

Voor wie niet zo veel heeft met natuur, maar meer met cultuur ben je ook in Enschede op de goede plek. In dit cultuurpark zijn vele instellingen te vinden, die je wandelend kunt bezoeken. TETEM kunstruimte, TwentseWelle, Rijksmuseum Twenthe en ArtEZ Academie voor Art & Design zijn de instellingen, die ook regelmatig samenwerken. Er wordt veel bijzonder kunst aangeboden en dat maakt een bezoek aan dit park echt uniek, een ervaring die je niet nog een tweede keer zult meemaken op een andere plek. Roombeek moet dienen als een inspiratie voor de samenleving, maar tegelijkertijd haalt het park ook weer inspiratie uit diezelfde samenleving. Wie weet dient het dan ook wel als inspiratie voor een volgende date.

cultuur enschede

Voorbereiding

Wat je ook gaat doen op je date, zorg dat je goed bent voorbereid. Zorg dat je er netjes uitziet, je tanden hebt gepoetst en niet te laat komt. Je wilt natuurlijk geen verkeerde indruk maken op je date. Zorg van tevoren dat je weet over welke dingen je eventueel met iemand kunt praten. Er is niets zo vervelend als een gesprek stilvalt en die stilte alleen maar langer en langer gaat duren.


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑