datingsite parship

Home » Daten in Emmen
Blog Daten in Emmen

Laatst bijgewerkt op juli 7th, 2020 | door Welke online datingsite?

0

Daten in Emmen

Emmen is een stad in de provincie Drenthe. Veel mensen zullen Emmen ook al kennen als de Vlinderstad. Deze bijnaam komt doordat je de stad vroeger het Noorder Dierenpark Emmen kon bezoeken. Dit was tevens een prachtige plek om je eerste date mee naar toe te nemen. Maar dit park werd gesloten en tja, wat moet je dan nu doen? Geen stress, om je date alsnog goed te laten verlopen en te zorgen dat het niet saai wordt, kan je hieronder lezen wat je zoal kan en moet doen tijdens een date in Emmen.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Dat het Noorder Dierenpark is gesloten is helemaal geen probleem, want er is ook iets prachtigs voor in de plaats gekomen. Het Wildlands Adventure Zoo is een prachtige plek geworden waar je op een geweldige manier allerlei dieren kan zien. Bij binnenkomst tref je meteen het Atlas Theater en hier kan je dus ook meteen het stadstheater vinden. Je kan dus op deze manier niet alleen naar het park via een brug, maar je zou er dus ook voor kunnen kiezen om het theater te bezoeken. In ieder geval is dit park een waanzinnig goed idee om een hele dag gevuld te krijgen. Je zal in ieder geval altijd iets hebben om over te praten en omdat er zoveel te zien is, is het dus ook een goede manier om elkaar te leren kennen en te leren wat je date wel of niet leuk vindt. Ideaal dus.

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Hunnebedden rondom Emmen

Als je er een historische dagje van zou willen maken, is het erg leuk om de hunnebedden rondom Emmen te bezoeken. In Emmen zijn er tien te vinden en het is altijd de moeite waard om er eens naar te kijken. Een ander leuk ding in de buitenlucht is het openluchtmuseum in het Veenpark. Natuurlijk is dit wel alleen maar een goed idee als het mooi weer is.

hunebed

Check altijd het weer

Als je een date gepland hebt die zich in de buitenlucht afspeelt, is het altijd een goed idee om een ander plan achter de hand te hebben. Want stel dat je met je date aankomt bij dat openluchtmuseum en het begint keihard te regenen? Dan sta je daar beiden helemaal nat en wat ga je dan doen? Later zullen jullie er vast om kunnen lachen, maar op het moment zelf is het toch iets minder leuk. Houd dus altijd het weer in de gaten en zorg dat je weet wat je gaat doen als het plots toch een mindere dag wordt. Want in Nederland is die kans altijd groot aanwezig.

regen

Bezoek een leuk museum

Gelukkig heeft Emmen ook genoeg andere leuke musea waar je op een droge manier allerlei kunst kan bezichtigen. Neem op van die wisselvallige dagen ook gewoon een paraplu mee. Je kan natuurlijk ook gewoon twee poncho’s meenemen en er een hele avontuurlijke afspraakje van maken. Het is maar net hoeveel lef je hebt en hoe jij je eerste date inschat. Soms is het juist heel erg leuk om lekker gek te doen en het eens niet op veilig te spelen.


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑