datingsite parship

Home » Daten in Drachten – Tips voor een afspraakje!
Blog Daten in Drachten

Laatst bijgewerkt op juni 3rd, 2020 | door Welke online datingsite?

0

Daten in Drachten – Tips voor een afspraakje!

Als je de naam Smallingerland hoort, denk je wellicht meteen aan het kinderspeelparadijs van de Ikea. Maar het is gewoon een Nederlandse gemeente in Friesland. De hoofdstad van deze gemeente is Drachten en laat dit nou een hele leuke stad zijn om je date mee naar toe te nemen. Als je nou niet zo goed weet wat je moet doen, dan is dit artikel heel handig voor jou. Wij hebben hier wat leuke tips over deze stad en wat handige weetjes om bijvoorbeeld een afspraakje via Tinder te laten verlopen, op een rijtje gezet. Super handig dus.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Drachten in de zomer

Er is van alles te beleven in Drachten en dat is natuurlijk vreselijk fijn als je een date wilt gaan plannen. Het is onwijs fijn als het tijdens je afspraakje goed weer is, want dat biedt weer meer mogelijkheden voor activiteiten. Als je dus de kans hebt om een date te plannen in de zomer, denk er dan eens aan om naar het Simmerdeis festival te gaan. Tijdens dit festival worden vier dagen lang theater, dans, muziek en komedie gecombineerd. Uitermate geschikt dus als je nog niet zo heel goed weet wat je date leuk vindt. In september, wanneer het dus ook nog vaak erg mooi weer is, is er ook nog het Groen Stadsfestival. Dit festival heeft er vooral mee te maken dat je duurzaam kan leven. Maar er worden vooral erg veel leuke activiteiten georganiseerd. Wellicht niet het idee dat je normaal hebt van een festival, maar zolang je samen leuk met iets bezig bent, kan de date bijna niet fout gaan.

festival

Drachten in de winter

Natuurlijk wil je niet alleen weten wat je in de warme zomermaanden kan doen, maar wil je ook graag tips voor wat je in vredesnaam moet doen als het buiten weer eens met bakken uit de lucht komt of je tenen er bijna afvriezen van de kou. Blauwe tenen en natte haren zijn vaak niet heel bevorderlijk voor een leuk afspraakje. Gelukkig heeft Drachten meer dan alleen leuke festivals. Zo zijn er ook een aantal leuke culturele dingen die je gewoon binnen kan doen. Wat dacht je van een bezoekje aan het Karmelklooster? Of Museum Dr8888, waar je kunst uit de twintigste eeuw in een prachtige omgeving kan bekijken? Je kan natuurlijk ook de prachtige schouwburg bezoeken voor een leuke voorstelling.

afspraakje

Tips voor de spannende uurtjes voor de date

Een date is altijd spannend en de kans dat je vreselijk zenuwachtig bent, is heel erg groot. Zorg dat je vlak voor de date iets doet wat je leuk vindt. Lees bijvoorbeeld een beetje uit een boek, ga even helemaal los terwijl je favoriete nummer door de speakers knalt, ga even hardlopen en neem daarna een stomende douche. Doe iets waarvan je weet dat je altijd rustig wordt en waardoor je even op andere gedachten komt. Zorg dat je bezig blijft, op die manier heb je weinig tijd om in paniek te raken en komt alles vanzelf vast helemaal goed.


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑