datingsite parship

Home » Daten in Breda – Wat kun je allemaal doen?
Blog breda

Laatst bijgewerkt op juli 16th, 2020 | door Welke online datingsite?

0

Daten in Breda – Wat kun je allemaal doen?

Breda is de derde grootste gemeente in Noord-Brabant en wordt in de volksmond ook wel de Parel van het Zuiden genoemd. De stad heeft altijd een belangrijke rol gespeeld, niet alleen in als vestingstad, maar ook op het gebied van handel. Dit komt door de handige ligging aan een knooppunt van water-, spoor- en autowegen. De stad heeft een rijke geschiedenis, en dat maakt de stad al bijzonder om een dagje door te brengen met een date. Om duidelijk te krijgen wat je allemaal kunt doen in Breda, hebben wij wat dingen voor je uitgezocht en hier voor je opgeschreven.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Ontdek Breda

Om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis van deze prachtige stad, is het mogelijk om een stadswandeling te boeken. Op een mooie zonnige dag door deze stad wandelen is echt een aanrader. Je komt langs vele plekjes langs het water, er is veel groen en veel historische panden.

breda centrum

Boottochten

Maar natuurlijk kun je ook kiezen voor een wat meer traditionele manier om de stad te ontdekken. In Breda worden ook verschillende boottochten georganiseerd. Een tocht over de singles van Breda, rondvaren met een motorboot of zelfs met een kano. Het is allemaal mogelijk. Als je zo’n tocht ook nog wil combineren met lekker eten, is het ook nog eens mogelijk om een barbecueboot te boeken. Op die manier maak je er samen met je date echt een onvergetelijke dag van.

Boottochten breda

Actieve date in Breda

Het is ook een optie om elkaar op een wat meer sportievere manier te leren kennen. Zo kun je bijvoorbeeld in de buitenlucht gaan lasergamen, een unieke ervaring hier in Nederland. Wat ook uniek is, is een indoor strand. Breda heeft op een geweldige locatie een indoor strand gemaakt. Perfect als je een dagje naar het strand zou willen, maar het Nederlandse, onvoorspelbare, weer je in de steek laat. Of wat dacht je van samen golfen op straat? In Parijs is het al een echte trend, maar dat kan nu ook gewoon in het centrum van Breda. Op de stenen en tegels van het oude historische centrum zal dit zeker een uitdaging zijn, maar daarom des te leuker. Als je dan klaar bent, kun je direct samen door naar een van de gezellige terrasjes voor een hapje en een drankje.

golfen

Eten & drinken

Op het gebied van lekker eten en drinken ben je ook in Breda op het juiste adres. In Breda zijn ontzettend veel goede restaurants te vinden, maar er worden ook erg veel proeverijen georganiseerd. Als je weet dat jij en je date beiden gek zijn op lekkere dingen, dan is dit zeker een aanrader. Er kan bier geproefd worden, er is een workshop op het gebied van wijn en sinds dit jaar is het ook nog eens mogelijk om champagne te proeven. Laat de bubbeltjes niet te snel naar het hoofd stijgen, anders moet de date misschien vroegtijdig beëindigd worden en dat zou natuurlijk ontzettend jammer zijn.


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑