datingsite parship

Home » Daten in Assen – Tips voor een leuke date!
Blog Daten in Assen

Laatst bijgewerkt op juni 4th, 2020 | door Welke online datingsite?

0

Daten in Assen – Tips voor een leuke date!

Deze prachtige stad in Drenthe staat eigenlijk vooral bekend om dat grote circuit. Het kan natuurlijk zo zijn dat de gene waarmee je net eindelijk dat felbegeerde afspraakje hebt geregeld ook helemaal gek is van het circuit, net zoals jij. Maar daar gaan we even niet echt van uit en als dat zo is, dan heb je onze tips misschien ook niet echt nodig en heb jij de ware al gevonden. Maar als dat dus niet zo is, dan staan hieronder wat tips over wat je nog meer zoal kan doen tijdens een date in de prachtige stad Assen.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Bartje in het Drents Museum

In Drenthe is Bartje uitgegroeid tot een begrip en mede door zijn uitspraak ‘ik bid niet veur brune bonen!’. Maar deze uitspraak deed Bartje eigenlijk niet zelf. Hij is namelijk de hoofdpersoon uit een boek van Anne de Vries uit 1935, Bartje Bartels. Het jochie groeit op een in arm Drents gezin, maar vindt dat eigenlijk maar niks. Als zijn vader oproept om te bidden voor het eten, doet hij zijn beroemde uitspraak. In Assen is een beeldje van Bartje Bartels te vinden. Ga naar het Drents Museum en aanschouw het kereltje met eigen ogen. In het archief zijn overigens nog meer interessante zaken te vinden.

bartje

Assen en mooi weer

Een prachtige en meteen ook leuke manier om bezig te zijn in Assen zijn de stadswandelingen. Er worden zo’n vier verschillende soorten georganiseerd en allemaal zijn ze ergens anders op gericht. Het leuke van zo’n wandeling is dat je bezig bent, iets van de stad ziet en je niet constant met elkaar in gesprek hoeft te zijn. Er zijn namelijk gidsen bij die van alles vertellen. Dit komt goed uit als je erg zenuwachtig bent en niet zo heel snel een nieuw onderwerp weet om over te praten. Het andere voordeel van zo’n wandeling is dat je daarna vast honger hebt gekregen en ergens wat kan gaan eten met je afspraakje. Omdat jullie tijdens de wandeling dus niet de hele tijd met elkaar hebben kunnen praten, is er tijdens het eten vast genoeg om over te praten.

wandeling

Eten tijdens een date

Je denkt er misschien niet zo snel over na, maar eten tijdens een afspraakje kan nogal wat problemen opleveren. Het hoeft natuurlijk niet zo te zijn, maar denk toch even over een paar dingetjes na. Als je gaat bestellen, kijk dan goed op de kaart wat er precies allemaal in het gerecht zit. Kleine groene dingetjes zoals bepaalde kruiden en spinazie vinden het erg leuk om op je tanden te blijven plakken. Zelf heb je dat niet in de gaten, maar je date die tegenover je zit, zal het wel meteen zien.

Wellicht kan hij of zij er om lachen, maar het kan voor jou toch een beschamend gevoel opleveren en dat is natuurlijk niet fijn als je al zenuwachtig bent of net dacht dat alles juist heel erg goed ging. Probeer dit soort situaties dus te voorkomen en bestudeer de menukaart aandachtig voordat je een keuze maakt. En nu maar hopen dat het tot een tweede afspraakje komt!


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑