datingsite parship

Home » Daten in Amsterdam – Wat de doen?
Blog Daten in Amsterdam

Laatst bijgewerkt op juli 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

0

Daten in Amsterdam – Wat de doen?

Heb je altijd al in Amsterdam willen daten? Als je gaat daten in Amsterdam zijn er tal van leuke dingen om te doen, maar zie je door de bomen door het bos niet meer? Wij geven je tips voor de eerste date! Voor de eerste date hebben we de leukste cafés verzameld en voor de tweede date de leukste activiteiten. Van oost naar zuid, van de Jordaan naar het centrum: waar ga jij daten in Amsterdam?

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Een drankje doen op de eerste date

De meeste mensen kiezen ervoor om op een eerste date een drankje te gaan doen. Dit is minder beladen dan direct een actieve date te hebben of uit eten te gaan. Mocht een date je niet bevallen dan is hij eenvoudig of te kappen. Wij maakten een selectie van 3 leuke spots om je date mee naartoe te nemen.

drankje

Restaurant Ysbreeker

In Amsterdam Oost is het restaurant de Ysbreeker te vinden. Beetje een dubieuze naam vindt je niet? Op een zonnige dag zit je bij de Ysbreeker het beste. Je kunt lekker luxe oesters bestellen of simpelweg genieten van een heerlijke burger. Andere aanraders zijn Bar Brouw en het Volkshotel.

Café Gruter

In Amsterdam Zuid kun je heerlijk biertjes doen bij Café Gruter. Dit lijkt op het eerste instantie een gewoon bruin café, maar de sfeer is zeer relaxed en modern. Daarnaast is Café Bedier ook een aanrader, want hier komen allerlei soorten mensen, zeker leuk om heerlijk mensen te kijken.

Café Thijssen

De Jordaan is ook de perfecte plek om een drankje te doen. Onder de liefhebbers van de Jordaan is het café Thijssen. Het is een mooi gelegen café op het hoekje van de Lindengracht. Hier geniet je van een informeel borreltje met je date onder het genot van lekkere bitterballen.

Actief doen in Amsterdam

Wil je liever een actieve date? Ook hiervoor zijn vele mogelijkheden in Amterdam. Het voordeel van een actieve date is dat je niet constant de focus op elkaar hoeft te hebben. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je een beetje verlegen bent of gewoon niet zo goed met woorden.

heineken

Heineken Experience

Je hebt zin in bier, maar geen zin om op het terras te hangen? Neem je date dan mee naar de Heineken Experience. Het naast het heel gezellig is, ook zeer interessant waar ons wereldberoemde bier eigenlijk vandaan komt. Daarnaast geniet je ook een beetje van elkaar.

Eye filmmuseum

Als je van film houdt is het Eye filmmuseum dé plek om te bezoeken. Daarnaast vindt je ook een restaurant, winkel en vier filmzalen. De perfecte plek dus om je date mee te verrassen.

Designwinkels

Ben je meer een designaddict? Amsterdam is dan echt de plek waar jullie goed kunnen vertoeven. Wanneer je fan bent van Colette in Parijs zal je hier ook je ogen uitkijken. Bezoek MOOOI in de Westerstraat, Droog in de Staalstraat, Friday Next op de Overtoom en Frozenfountain op de Prinsengracht. Geen kroegentocht maar een designwinkel tocht dus. Zien jullie meteen wat van de stad en tussendoor drankjes doen. Gegarandeerd een topdag.

Hapje eten in Amsterdam

Genoeg cultuur gesnoven en drankjes doen? Maak de dag dan compleet met een bezoek aan een restaurant. Je kunt culinair genieten om juist een simpele maaltijd nemen. Wil je een keer iets geks doen? Dinner in the dark geeft je een heel spannende lading aan je avond, want jullie kunnen elkaar alleen maar voelen en horen. Je kunt ook heerlijk uit eten bij de volgende hotspots;

hapje eten

  • Rijsel Rotisserie (Marcusstraat 52B)
  • Indoor Food Market in de Hallen (Bellamyplein 51)
  • Aan de Amstel (Weesperzijde 42a)
  • De Biertuin (Linnaeusstraat 29)


About the Author

Anoniem



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑