datingsite parship

Home » Daten in Amersfoort – Wat kun je doen?
Blog daten in amersfoort

Laatst bijgewerkt op juni 4th, 2020 | door Welke online datingsite?

0

Daten in Amersfoort – Wat kun je doen?

Amersfoort is een stad die alsmaar blijft groeien en groeien en groeien. Daarom is dit wellicht ook een hele geschikte stad om een leuke date te vinden. Er trekken steeds meer mensen naar de stad en het heeft een van de grootste spoorwegknooppunten van Nederland. Dus wie weet loop jij je ware liefde wel gewoon op het station tegen het lijf. Stel je voor, je komt hem of haar tegen en besluit om meteen even kennis met elkaar te maken. Wat is er dan eigenlijk allemaal voor leuks te doen in Amersfoort? Wij hebben het voor je uitgezocht.

in dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Wandelen in Amersfoort

Als het weer een beetje meezit, is het misschien wel een leuk idee om een fijne wandeling door de stad te maken. De grachten geven toch vaak wel een ietwat romantisch gevoel aan een stad en dus ook aan Amersfoort. Loop bijvoorbeeld langs de Amersfoortse kei. Een grote kei die vroeger door 400 mannen uit de stad, met veel kabaal en onder invloed van heel wat bier de stad in is gesleept. Het werd toen gezien als een grote grap en de kei werd weer begraven. Maar In 1903 werd besloten de kei toch maar weer op te graven en kreeg het een plekje in de stad. Tegenwoordig is het geen grap meer, maar een symbool van trots.

amersfoort

Daten met een hapje en drankje in Amersfoort

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat de treinen weer eens vertraging hebben en je een tijdje moet wachten met die ene leuke persoon. Jullie kunnen niet heel ver weg van het station, maar willen ook geen frietje halen bij de snackbar. Jullie magen beginnen te knorren en te rommelen en dus toch tijd voor een hapje. Gelukkig heeft het station in Amersfoort leuke Overburen waar je terecht kunt voor een lekkere hap. Je kunt er lunchen, borrelen en zelfs gewoon een kopje koffie of thee drinken met een lekker stukje gebak erbij.

amersfoort boot

Altijd voorbereid zijn

Je weet maar nooit wanneer je die ene leuke persoon tegen gaat komen. Zorg dus dat je altijd een beetje voorbereid bent, als je ergens naar toe gaat. Stop bijvoorbeeld altijd iets van pepermuntjes of kauwgom in je tas, op die manier heb je altijd een heerlijk frisse adem. Kijk ook eens of je een proefmonstertje kunt krijgen van je favoriete geurtje. Ook dit kun je makkelijk nemen in je tas en snel op het toilet opdoen als je onverwachts iets leuks met iemand gaat doen. Ook een deo op reisformaat komt altijd wel van pas! Op die manier hoef je nooit een verkeerde eerste indruk te maken en wie weet heb jij dan wel voordat je het weet alweer een tweede of derde date.


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑