datingsite parship

Blog

Laatst bijgewerkt op augustus 9th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

Date nu Internationaal met Lexa Dating Gids

Zoveel landen, zoveel mannen. Ongeacht waar je in Europa op vakantie gaat, in elk land waar je de zomer viert, loop je een onmiskenbaar risico om tal van knappe, interessante en beminnelijke Adonissen tegen het lijf te lopen. Trouwens, zelfs in eigen land ziet menig man er tijdens de vakantieperiode ineens opmerkelijk fascinerend en aantrekkelijk uit. Zeker de moeite waard dus om, naast de karakteristieken van de internationale man, ook voor de Nederlandse man te onderzoeken wat hen zo bijzonder maakt en hoe je hun aandacht het snelst kunt winnen voor een wervelend zomers liefdesavontuur.

Onderzoek bevestigt flirtgedrag

Volgens onderzoek dat datingservice Lexa.nl heeft laten verrichten in Europa, varieert het effect van flirttechnieken per land. Afhankelijk van wat voor de man in Frankrijk of Italië gebruikelijk en belangrijk is, zijn er verschillende aandachtspunten waar je als vrouw op kunt letten. Het is dan ook van essentieel belang om je vooraf aan je vakantie te verdiepen in de culturele eigenschappen waar de mannen in het land van bestemming gevoelig voor kunnen zijn.

  • De Spaanse Don Juan neemt je mee in een wereld van plezier en lekker eten.
  • Je Italiaanse Amore biedt een gepassioneerd liefdesspel en je ontmoet zijn familie zodra het echt serieus wordt. Claim hem niet, want dan haakt hij snel af.
  • Een Franse Amour waardeert het als je goed met vrienden en zijn moeder kunt opschieten. Vraag echter niet gelijk door over zijn verleden.
  • Een Schatz in Duitsland houdt van klasse en bouwt rustig een relatie op.
  • Een Engelse lover maak je blij met een bezoek aan de pub en als je zijn zelfstandigheid respecteert.

Onderzoek je kansen

De manieren waarop je zijn aandacht kunt trekken en moeiteloos in zijn armen belandt, verschillen per land toch nog aanzienlijk. Het is goed om hier kennis van te hebben, zodat je de kans op een zomerliefde vergroot. Een vakantie duurt immers vaak al kort genoeg en je wilt je tijd amoureus benutten. Vooraf onderzoek doen naar wat voor type man je in jouw zomerland kunt verwachten, scheelt onnodige teleurstellingen. Wanneer je weet wat de culturele verwachtingen en gewoontes zijn, kun je hier gelijk je voordeel mee doen.

Daten nu nog gemakkelijker

Lexa.nl begrijpt dit maar al te goed en heeft daarom voor vrouwen een online gids gelanceerd die bol staat van datingstips op Europees niveau. Een Europese vakantiedate is nog nooit zo vanzelfsprekend geweest en deze zomer wordt dan ook geweldig. Bezoek gelijk de website www.grenzeloosdaten.nl en bekijk hoe je gegarandeerd een buitenlandse vakantieliefde aan de haak te slaan. Leer met de Lexa Dating Gids hoe je succesvol jouw Amor kunt verleiden en deel deze tips meteen met je vriendinnen via de gemakkelijke deelknoppen.

Zoveel meer kennis

In de Lexa Dating Gids vindt je informatie over de cultuur, de taal en de stereotype eigenschappen van jouw geliefde op je vakantiebestemming. Zo leer je waar hij van houdt, wat hij belangrijk vindt en hoe je zijn hart kunt veroveren. De checklist voor jouw vakantiekoffer, geeft nog meer zekerheid voor een waanzinnige zomer.


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑