datingsite parship

Home » 5 Datingvalkuilen van vrouwen die een man kunnen wegjagen!
Blog man wegjagen

Laatst bijgewerkt op april 9th, 2020 | door Welke online datingsite?

1

5 Datingvalkuilen van vrouwen die een man kunnen wegjagen!

Soms kun je door je gedrag tijdens het daten de ander het gevoel geven dat hij heel snel moet maken dat hij wegkomt. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Als het je ooit is overkomen dat een man van het ene op het andere moment besloot dat hij het contact met je wilde verbreken dan is het misschien handig om te proberen erachter te komen waar dat aan lag. Natuurlijk kan het een incident zijn. Als de klik er niet is dan moet je dat gewoon accepteren. Maar als het vaker gebeurt dat na 1 of 2 afspraakjes de ander afhaakt dan moet je je misschien afvragen of je je aanpak moet wijzigen.

1. Onderwerpen die bij de eerste date niet worden besproken

Als je een eerste date hebt met een man dan zijn er een paar onderwerpen die je beter kunt vermijden. Eén daarvan is geld. Over geld praat je niet als je elkaar voor het eerst ontmoet. Schep niet op dat je geld genoeg hebt maar ga ook niet zitten klagen dat je heel krap bij kas zit. Beide kan ervoor zorgen dat je date een verkeerde indruk van je krijgt. Begin ook zeker niet meteen over kinderen en een gezinnetje stichten. Ook als jullie beiden die wens hebben is het niet de bedoeling dat je twee maanden na je eerste date zwanger bent.

geld

2. Praat niet uitgebreid over vorige relaties

Ga tijdens een eerste date niet klagen over je ex. Je date krijgt dan namelijk de indruk dat als hij je volgende ex zou worden hij bij een volgende date van jou ook zo over de tong gaat. Ook als je vorige relatie vervelend is geëindigd omdat hij je bedroog met een ander is het verstandig om hier niet over uit te weiden. Je kunt er gerust een opmerking over maken maar doe dit dan in bedekte termen en maak het geen uitgebreid onderwerp van gesprek. Je bent nu met deze persoon op date en die zit niet te wachten op een uitgebreide klaagzang over zijn voorganger.

3. Laat niet duidelijk doorschemeren dat je een klusjesman zoekt

Veel vrouwen zijn niet zo handig als het om klussen gaat. Als je pas een nieuwe relatie hebt dan wil je vriend je misschien best helpen met schilderen als dat zo uitkomt, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat je misbruik maakt van iemand en deze persoon de indruk geeft dat hij er alleen maar is om voor je te klussen. Zelf ook de handen uit de mouwen steken is dan ook zeker aan te bevelen als je toch een beroep wilt doen op iemands hulp.

klusjesman

4. Wees voorzichtig met kritiek op zijn familie en vrienden

Als je een nieuwe vriend hebt dan komt er een moment waarop je kennismaakt met zijn familie en vrienden. Ook als deze mensen niet zo bij je in de smaak vallen is het niet verstandig om dat duidelijk te laten merken. Het is zijn familie en hij houdt van deze mensen, net zoals jij van jouw familie. Dat ze niet helemaal zijn zoals jij graag zou willen zal je voor lief moeten nemen als je met deze man verder wilt. Doe dus wat water bij de wijn en probeer een zo goed mogelijke verstandhouding met je schoonfamilie te onderhouden. Je hoeft er echt niet iedere week over de vloer te komen als het niet zo heel goed klikt, maar laat in ieder geval zien dat je je best doet.

5. Leg geen te grote claim op je geliefde

Gun je partner ook een eigen leven. Als hij met vrienden wil gaan stappen, dan moet je hem gewoon een fijne avond wensen. Als hij met zijn vader naar een voetbalwedstrijd gaat dan moet dat gewoon kunnen. Gebruik je vrije zondagmiddag om af te spreken met een vriendin of kruip met en goed boek op de bank. Accepteer ook dat je niet alles van hem hoeft te weten. Een man die het gevoel krijgt dat zijn vriendin hem voortdurend controleert zal het al snel benauwd krijgen en dat kan uiteindelijk leiden tot een breuk in de relatie. Als je echt moeite hebt met bepaalde dingen die je partner doet, praat er dan over en probeer samen een compromis te vinden.


About the Author

AnoniemEén Ervaring 5 Datingvalkuilen van vrouwen die een man kunnen wegjagen!

  1. MGTOW MGTOW says:

    Een van de grootste valkuilen;
    voer geen sollicitatiegesprek!
    Vrouwen zijn vaak zo druk bezig hun ellenlange verlanglijst te checken dat ze vergeten een date te hebben. Ik krijg dan rare vragen of ik al dan niet in loondienst ben (om te checken hoeveel geld ik heb). Zij kan daar ook achter komen door gewoon te praten, Maar Nee, het lijstje moet toch zsm afgelopen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑