datingsite parship

Home » 4 Tekenen dat een man je leuk vindt
Blog

Laatst bijgewerkt op juni 18th, 2018 | door Welke online datingsite?

1

4 Tekenen dat een man je leuk vindt

Wanneer je zelf verliefd bent of op zijn minst interesse in iemand hebt, wil je uiteraard graag weten of hij dezelfde gevoelens heeft. Ook als je je niet zelf tot iemand voelt aangetrokken, kan het alsnog handig zijn om de tekenen te herkennen dat een man je leuk vindt. Hierdoor krijg je een beter begrip voor de manier waarop een man op je reageert en kun je hier ook gemakkelijker op inspringen, als je wel graag een verbinding met hem wilt leggen. Zodra je weet op welke tekenen je moet letten, kun je opmerken of hij daadwerkelijk in je geïnteresseerd is en of er meer mogelijk is misschien. Er zijn vaak duidelijke signalen te herkennen als een man je leuk vindt.

Volledige aandacht

Vaak krijg je van een man die je leuk vindt zijn volledige aandacht. In eerste instantie kan hiervoor nog onzekerheid in de weg zitten, echter zal hij duidelijk zijn aandacht geven zodra hiervoor een mogelijkheid komt. In een gesprek zul je bemerken dat de man die interesse in je heeft, zijn telefoon weg legt en oogcontact onderhoudt met jou. In een tijdperk waar menigeen continue de ogen gericht houdt op de smartphone, is het een wonder als iemand met hun aandacht bij jou blijft in de conversatie. Dit is dan ook een duidelijke indicatie dat hij je leuk vindt en een positief teken.

Contact willen leggen

Wanneer een man je leuk vindt, zal hij er alles aan doen om met je in contact te komen. Dit kan zich uiten op verschillende manieren. Wanneer hij erg zelfverzekerd is, kan hij gewoon op je af komen stappen en een praatje met je maken. Dit kan hij doen door je een complimentje te geven of een gesprek te starten over een onderwerp waarvan hij weet dat het goed inhaakt op de situatie waarin jullie beiden zijn. Het kan echter ook zo zijn dat een man te bang is of zich te ongemakkelijk voelt om toenadering te zoeken. Dan zal hij op andere manieren toch je aandacht willen trekken, hoe onhandig dit ook mag uitpakken.

Vraagwaterval

Zodra een gesprek tot stand komt, kan de man die jou leuk vindt, je overvallen met een waterval aan vragen. Dit kan zelfs voelen als een waar kruisverhoor, om vooral maar zoveel mogelijk over je te weten te komen. De vragen kunnen specifiek over jou gaan, maar evenzo goed over zaken waar jij mee bezig bent. Zo toont hij interesse en komt hij meer over je te weten. Het stellen van veel vragen, kan een duidelijk teken zijn dat hij je leuk vindt.

Complimentjes geven

Een man die je leuk vindt, geeft je vaak complimentjes. Hij zal eerder geneigd zijn om veranderingen die je aan je haar of kleding hebt gebracht, op te merken en hier iets positiefs over te zeggen. Ook kan hij bewondering uiten over dingen die je hebt bereikt of je kwaliteiten erkennen. Dit zijn allemaal duidelijke indicaties dat een man je leuk vindt.


About the Author

AnoniemEén Ervaring 4 Tekenen dat een man je leuk vindt

  1. Paul Verbelen Paul Verbelen says:

    Ik zoek een Marokkaanse man

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑