datingsite parship

Home » 3 datingfouten die veel vrouwen maken
Blog datingfouten vrouwen

Laatst bijgewerkt op december 5th, 2019 | door Welke online datingsite?

0

3 datingfouten die veel vrouwen maken

Heb je geregeld een date die naar jouw idee goed verliep, maar belt hij je de volgende dag toch niet terug? Dat hoeft niet altijd aan de man te liggen, we zetten 3 veelgemaakte datingfouten door vrouwen op een rij, uiteraard in combinatie met slimme tips om het beter te doen.

1. Luiheid en de vuile was

Veel vrouwen zijn wat lui op een date, vooral wanneer het de zoveelste in korte tijd is. Ga je erin als een zakelijke afspraak met de juiste voorbereiding? Dan kun je het uur gebruiken om je zelfverzekerdheid, uitstraling en karakter uitstekend kenbaar te maken; iets waar de man op zit te wachten. Laat het niet alleen maar over aan de man, presenteer jezelf tijdens een date!

Voorkom dat je al meteen de vuile was buiten hangt, in de vorm van ex-vriendjes die je hebt gehad. Zelfs wanneer de man er (per ongeluk) op aanstuurt doe je er verstandig dit nog even achterwege te laten, of het zelfs nooit ter sprake te brengen.

2. Seks op de eerste date en persoonlijke doelen

Heb je liever geen seks op de eerste date? Dat is geen enkel probleem, mits je het niet meteen duidelijk probeert te maken. Dat komt wantrouwend over, je kunt daar gewoon mee wachten tot het eind van de date door de man vervolgens bijvoorbeeld niet mee naar huis te vragen.

Spreek aan de andere kant bij voorkeur over je persoonlijke doelen en ambities, los van het huwelijk en eventuele kinderen. Spreek over wat je wilt bereiken in je werk of je maatschappelijke carrière, zodat je voorkomt dat je de man tegenover je al direct begint te verstikken. Een datingsite voor mensen met een hoge opleiding is bijvoorbeeld het voormalige eDarling (Deze datingsite is tegenwoordig bekend als EliteDating).

3. Veel te veel informatie en hard to get

Probeer te voorkomen dat je meteen teveel informatie deelt, de details van je achtergrond of doelen komen later vanzelf een keer ter sprake. Heb je excentrieke karaktereigenschappen? Bewaar die in ieder geval tot de 4e date, voor die tijd zit hij echt niet te wachten op je specifieke angst voor clowns of je pinda-allergie.

Tenslotte is het als vrouw tijdens een date verstandig om het spelletje mee te spelen, mannen houden van een leuke uitdaging. Wees niet te gemakkelijk, speel hier en daar hard to get of maak je voorkeuren niet meteen kenbaar. Wees een beetje uitdagend en mysterieus, zodat de man je de volgende dag wel móet bellen om meer over je te weten te komen.

Lees ook: 5 Datingvalkuilen van vrouwen die een man kunnen wegjagen


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑