datingsite parship

Home » 2019 en de liefde
Blog

Laatst bijgewerkt op december 31st, 2018 | door Welke online datingsite?

4

2019 en de liefde

Een nieuw jaar staat voor de deur. Eén waarin weer van alles mogelijk is op liefdesgebied. Mogelijk ben je al aan het bedenken of dit jaar wellicht die ene speciale persoon langs zal komen, met wie je verder een toekomst kunt opbouwen. Eerdere jaren waren hierin misschien wat teleurstellend, maar dit jaar moet het toch zeker gaan lukken. Met frisse moed kan een nieuw jaar worden aangevangen, waarbij de jacht op nieuwe kandidaten geopend kan worden. Maar hoe vind je nu de juiste persoon, die helemaal bij je aansluit en met wie je gezellige tijden door zult kunnen brengen? Dit kan een hele opgave lijken, zeker als je tijdens het uitgaan nauwelijks iemand tegenkomt die je werkelijk aanspreekt of aan je verwachtingen kan voldoen.

Toch zijn er zeker goede kansen te behalen als je jezelf aanmeldt bij een online datingsite. Veel van het sociale verkeer verloopt tegenwoordig via het web en hier kun je heel gemakkelijk je sociale netwerk uitbreiden met allemaal interessante mensen. Uiteindelijk zal er ongetwijfeld zelfs iemand tussen zitten die meer dan enkel leuk blijkt te zijn. In 2019 is het belangrijk om er vooral niet teveel druk op te leggen, maar gewoon alles op zijn beloop te laten en te zien wat er zich aandient. Op die wijze maak je het jezelf niet te moeilijk en kun je vanuit een bepaalde nuchterheid beter observeren wie mogelijk een goede match voor je zal kunnen zijn.

Aanmelden bij online datingsite

Een eerste stap om een nieuwe liefde in 2019 mogelijk te maken, is door jezelf aan te melden bij een datingsite zoals Parship. Dit kan bij één van de vele sites die online zijn te vinden. Afhankelijk van je voorkeuren en interesses kun je een geschikte datingsite uitkiezen, waar je je gemakkelijk kunt aanmelden. Doorgaans is dit bij de meeste datingsites gewoon gratis, dus je kunt rustig een gokje wagen en bekijken of het bevalt. Zodra je bent aangemeld, kom je in een beveiligde omgeving en kun je een eigen profiel aanmaken.

Hoe meer je hierin deelt over jezelf en je zoektocht naar de ideale partner, des te gemakkelijker kan de site voor je op zoek gaan. Er zullen enkel profielen aan je worden getoond die aansluiten bij de informatie die je hebt gedeeld. Ook zul je attent worden gemaakt op potentiële matches, waarna je contact met die personen kunt leggen. Zo is een nieuwe liefde snel gevonden en kun je een leuke tijd meemaken, gevuld met dates en afspraakjes. Uiteindelijk zul je zo de juiste match vinden en kan een nieuwe relatie van start gaan.

Eerst vriendschappelijk

Als je nog niet helemaal goed weet waar je naar op zoek bent, of nog niet helemaal toe bent aan gelijk daten, dan kun je je bij diverse datingsites ook inschrijven op vriendschappelijke basis. Je haalt de druk van het daten er zo vanaf en kunt gemakkelijk met mensen in contact komen, die net als jij eerst gewoon nieuwe vrienden zoeken. Ook op deze manier kom je met veel nieuwe mensen in contact en leer je anderen eerst goed kennen. Uiteindelijk kan hieruit alsnog een liefde bloeien, maar dan weet je wel dat je een sterke basis hebt opgebouwd, met gedeelde interesses. Op de datingsites geef je aan dat je enkel vriendschappen zoekt en hieruit volgen goede matches. Je komt zo meer onder de mensen, zonder dat het gelijk te intiem of confronterend wordt en dit maakt het hele gebeuren een stuk aangenamer. Liefde kan zo op een rustig tempo en geheel op jouw voorwaarden ontstaan en groeien. Je zit nergens aan vast en niemand heeft andere verwachtingen van je. Een date kan altijd nog worden geregeld, maar wel pas als dat voor jou helemaal goed voelt.

Gun jezelf tijd

Of je jezelf nu gelijk op de liefde stort of eerst wat meer de kat uit de boom wilt kijken, hoe je het in 2019 ook wilt aanpakken, het is belangrijk dat je jezelf hierin tijd gunt. Een nieuwe liefde is niet zomaar gevonden. Of je nu op veel dates gaat of liever eerst met mensen vriendschappen aangaat, om te zien waar het heen kan gaan, in elk sociaal contact zal moeite gestoken moeten worden. Dit kost tijd en energie, dus zorg ervoor dat je je dit realiseert. Verwacht niet gelijk een supergezellige vriendenkring op te bouwen of de liefde van je leven te ontmoeten bij de eerste like of chat die je op de datingsite durft te hebben. Er is meer voor nodig om de juiste match te vinden. Het is hierbij verstandig om vooral dicht bij jezelf te blijven en te kijken wat jij werkelijk nodig hebt uit een vriendschap of nieuwe relatie.

Door dit in kaart te brengen en hier duidelijk voor te gaan staan, zullen enkel de juiste personen overblijven die zich hierin kunnen vinden. Je wilt wel de juiste mensen op je pad krijgen en in eerste instantie kan dit wat tegenvallen. Laat jezelf hierdoor niet ontmoedigen, want er is zeker kans op succes als je even doorzet en goed het kaft van het koren leert scheiden. Een nieuwe liefde is dan zeker mogelijk in 2019, als je beseft dat ook in de weg hier naartoe veel liefde zit. Je zet immers voor jezelf dappere stappen om meer liefde voor jezelf in je leven te brengen en dat op zichzelf is al bewonderenswaardig en van dit proces mag je genieten. Een nieuwe liefde ligt zo een stuk dichter in het verschiet.


About the Author

Anoniem4 Ervaringen - 2019 en de liefde

 1. mahmut mahmut says:

  ik ben zoek een lichte beperking zoek eenver zoergte maatje

 2. Anoniem Anoniem says:

  Zijn apps als Tinder ondertussen ook niet wat achterhaald? Veel nepprofielen vandaag de dag…

  • MGTOW MGTOW says:

   Apps zijn ook verre van ideaal, Tinder bijvoorbeeld saboteert de boel in de hoop dat je gaat betalen. Maar je bent nog altijd beter af dan op een datingsite.

 3. MGTOW MGTOW says:

  Datingsites zijn al lang achterhaald……..
  tegenwoordig zijn er apps die goedkoper zijn en meer aanbod hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑