datingsite parship

Home » Amateurhoeren of gelegenheidsprostituees – Wat kun je er van verwachten?
Blog Amateurhoeren of gelegenheidsprostituees

Laatst bijgewerkt op augustus 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

5

Amateurhoeren of gelegenheidsprostituees – Wat kun je er van verwachten?

Mannen die op zoek zijn naar seksueel vertier lopen de kans tegen een amateur hoer aan te lopen. Er zijn dames die naar de kroeg gaan om te zien of ze daar misschien een man op kunnen pikken. Als dat lukt en de man in kwestie is wel in voor een avontuurtje komt de aap uit de mouw: er moet wel betaald worden. Dit zijn vaak dames die op deze manier incidenteel iets willen bijverdienen, vaak omdat ze een laag betaalde baan hebben of een uitkering.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Waarom spelen vrouwen voor amateurhoer?

Zoals eerder gezegd doen vrouwen dit werk meestal om wat bij te verdienen. Een uitkering kan soms te laag zijn om van rond te komen, ook als je er geen luxe leven op nahoudt. Soms is er sprake van een schrijnende financiële situatie en doet een vrouw dit om bij voorbeeld haar kinderen naar school te kunnen laten gaan of om ze van fatsoenlijke kleding te kunnen voorzien. Op deze manier wat bijverdienen is vaak erg eenvoudig want er zijn altijd wel mannen te vinden die tegen betaling seks willen hebben, hetzij incidenteel hetzij regelmatig. Ook amateurhoeren hebben soms hun vaste klanten die ze met enige regelmaat thuis ontvangen.

amateurhoer

Wat kun je verwachten van een amateurhoer?

In principe kun je van een amateurhoer hetzelfde verwachten als van een professional. Al zal de laatste misschien wat meer ervaring hebben en het contact wat zakelijker zien dan de amateur. Maar verder mag je als je betaalt voor de seks hetzelfde verwachten als bij een ‘gewone’ hoer. Als een vrouw geld vraagt voor seks dan moet daar immers wel wat tegenover staan. Natuurlijk kan het zijn dat ze bepaalde handelingen of standjes niet wil, maar dat geldt voor alle prostituees.

Amateurhoeren op internet

Natuurlijk bieden amateur hoeren zich ook aan via het internet. Ze doen dit via datingsites of via contactadvertenties op algemene websites. Daarnaast zijn er escort websites waar je een hoer kunt bestellen. Dus als je op zoek bent naar een amateurhoertje kun je ook op het internet terecht. Veel vrouwen die graag met seks wat bij willen verdienen proberen het op deze manier, omdat het een redelijk anonieme manier is om contact te leggen. Al is thuis afspreken natuurlijk wel een risico, maar ook amateur hoeren spreken soms met hun klant in een hotel af of op een parkeerplaats.

naakt

Zijn er risico’s verbonden aan dit soort hoertjes?

Wanneer je met een vrouw die je niet kent naar huis gaat moet je altijd op je hoede zijn. Er kan altijd iets onaangenaams gebeuren. Je portefeuille of smartphone gestolen, of overvallen worden omdat bij thuiskomst haar vriend er ook blijkt te zijn die in het complot zit. Maar zo gaat het natuurlijk niet altijd. Als je bereid bent om voor de seks te betalen is er natuurlijk niets op tegen om op deze manier seks te hebben. Let wel op dat je het veilig doet, want anders bestaat het risico dat je een SOA oploopt. Ook zijn er vrouwen die op deze manier proberen zwanger te raken, en je vervolgens confronteren met de gevolgen van de ongeplande vrijpartij.


About the Author

Anoniem5 Ervaringen - Amateurhoeren of gelegenheidsprostituees – Wat kun je er van verwachten?

 1. Francj Francj schreef:

  Ramon, hoe is het met haar, is het goed afgelopen. Libelle Draak

 2. Gerard de Vree Gerard de Vree schreef:

  Dit is de omgedraaide wereld de pooier van in dit geval Nicole (Evelientje) kruipt in de slachtoffer rol. Terwijl deze briesende gek de oorzaak van alle ellende is. Deze Ramon Janssen uit Doenrade komt uit een familie van geweld en drugsgebruik, waar ze zich kapot snuiven. Het is spijtig voor Nicole. Tijdens werk vastgehouden, hij stelt haar vrouw alleen verplicht te werk. Dan zie je geen belastingdienst om deze vent te plukken.

 3. Ramon janssen Ramon janssen schreef:

  Oh ja gsm nr is 0644267943 gebruikt alleen whats app…. zelf geen actie ondernemen maar familie 0651064089 of politie ECHT .advertentie staat met zogenaamde vriend maar dat is haar gijzelnemer maar Ze zit vol met drugs weet niet wat ze doet .. bedankt

 4. Ramon janssen Ramon janssen schreef:

  HALLO. WIE KAN ONS HELPEN. WE ZIJN OP ZOEK NAAR EVELIENTJE (nicole) ze is vrijdagnacht tijdens werk vast gehouden ,gedrogeerd en aan werken gezet.De politie en haar familie is op zoek naar haar.sex met haar is momenteel illegaal en geboden.wie haar adres heeft aub direct melden aan politie ECHT zaakje 200019175979.. Dit is v en levensbelang. Ze wordt al 9 dagen vast gehouden , overgehaald en ingepakt door loverboy. Ook al gelooft u haar wel ,altijd politie ECHT laten weten waar haar locaties zijn . Dader heeft haar gsm en id afgeplakt. Politie en familie is geblokkeerd en hij is zeer voorzichtig met adres geven. Dit is een serieus bericht. EVELIENTJE LIMBURG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑