datingsite parship

Online chatten

Online chatten is een leuke bezigheid en dan ook erg populair onder verschillende doelgroepen. Maar waar ga je chatten en hoe weet je nu met wie je te maken hebt? Dit kan lastig zijn om in te chatten, want je hebt geen idee wie dat er aan de andere kant van het scherm naar je berichten zit te typen. Daarom is het goed om te bekijken wat je wil doen met het online chatten en plezier te maken.

Datingsite Bezoeken Beoordeling Review
Lexa

★★★★★

Review
Parship

★★★★★

Review
Pepper

★★★★

Review
EliteDating

★★★★

Review

 

Tips voor online chatten

Er bestaan verschillende online chatsites waar je plezier kunt maken en nieuwe mensen kunt leren kennen. Of dat je nu op zoek bent naar een nieuwe relatie, of vriendschap of iemand waar je je hobby mee kunt delen, je kunt het online allemaal vinden.

1. Je hebt een doel voor ogen met het online chatten, zorg dat je dat doel niet uit het oog gaat verliezen. Je zoekt een vriendschap, iemand met dezelfde hobby, geef het dan niet op en blijf goed zoeken.

2. Houd je grenzen in de gaten en ga daar niet over heen, je hebt ze niet voor niets!

3. Je hoeft geen sorry te zeggen als je wat later reageert bij mensen tijdens het online chatten. Vaak wil je sorry zeggen en uitleg geven hoe dat het komt, maar ben je anderen verantwoording schuldig? Nee, want je hebt meer te doen dan te chatten. Je stuurt nu een berichtje omdat je nu tijd hebt!

4. Je hoeft niet onnodig lang te wachten. Is het leuk? Dan chat je wat langer en merk je dat er geen klik is, dan ga je op zoek naar een ander om mee te chatten.
Wil je na het online chatten een keer daten? Doe dan wat goed voelt voor je. Laat je niet overhalen, alleen chatten kan ook voldoende zijn. Zo kun je elkaar namelijk beter leren kennen.

online chatten chatrooms overzicht

Online chatten aanmelden

Aanmelden bij een online chatsite heb je vaak zo gedaan, maar als je je profiel in gaat vullen, vraag je dan af welke informatie je al met anderen wil delen en wat je nog voor jezelf wil houden. Je hoeft niet alles vrij te geven over jezelf, je kunt elkaar pas beter leren kennen als je aan het chatten bent. Neem daarom de tijd om een korte beschrijving te geven, geef aan wie je bent of wat je zoekt en geef dan aan dat je elkaar wel verder leert kennen tijdens het chatten. Hierdoor houd je alle opties open en zullen er verschillende mensen op je berichtje reageren. Tijdens het chatten gaat het er om dat je jezelf kunt zijn en je geeft zelf aan welke informatie je vrij gaat geven. Ben daar ook wat voorzichtig in, want je weet niet met wie je te maken hebt! Geniet van het chatmoment en als het klikt dan kan het altijd een date worden, maar geen verplichting!

chatrooms

online chatten blog

 


Terug naar boven ↑