datingsite parship

Kortingen

Laatst bijgewerkt op oktober 4th, 2016 | door Welke online datingsite?

17

Datingsite Acties en Kortingen Oktober 2016

Elke maand maken wij een overzicht van de verschillende acties en kortingen die wij aangeleverd krijgen van datingsites. Door gebruik te maken van deze kortingen profiteer jij van exclusieve acties zoals een tijdelijk gratis lidmaatschap of korting op een abonnement. Wij krijgen regelmatig exclusieve acties en je zult deze dus ook enkel op welkeonlinedatingsite.nl vinden!


Squirt.org (gay – adult) NSFW

10 Dagen gratis daten!

Oktober 2016

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.


 

Nog meer datingsite aanbiedingen?

Wil je graag nog meer acties, kortingen en aanbiedingen ontvangen van datingsites? Dat kan door je nu in te schrijven op onze nieuwsbrief. Onze leden krijgen als eerste exclusieve kortingen en aanbiedingen! Je kunt je inschrijven door je email achter te laten. Het Nieuwsbrief invoerveld vind je onderaan op de pagina. Vergelijk alle online datingsites hier!


About the Author

Anoniem17 Ervaringen - Datingsite Acties en Kortingen Oktober 2016

 1. Eros Eros says:

  Deze dame doet mij denken aan “Ali Baba en 40 roveres”. Ik vraag mij af of het niet strafbaar is wat zij doet. Wat zij doet is, oplichterij diefstal. In meeste gevallen zijn er harde bewijzen van haar handelingen (e-mail berichten, aangetekende post). Mogen dit soort oplichters ongestoord doorgaan met hun vuile praktijken? Heeft iemand van de benadeelde aangifte gedaan bij de betreffende instanties? ik ben benieuwd naar?

 2. C C says:

  Ik denk dat ik ook hiermee te maken heb…
  Op een advertentie gereageerd op een website… Was benieuwd

  Ik kreeg een mailtje na deze eigenlijke impulsieve actie van mij met ongeveer zelfde strekking…
  Nu van gratis.sexen hotmail com…

  Ik had deze vorm van bedrog al eens eerder gezien en herrinerde mij zoiets al…
  Plus lijkt het te goed om waar te zijn… Ja en dat is het ook!

  Dus heb geschreven geen contact meer te willen.
  En verder niet meer op reageren en mails wegdoen…

 3. Johan Johan says:

  Ook ik ben benaderd door Natasja via mail lekker_lekker@hotmail.com zelfde verhaal en foto’s te mooi om waar te zijn niet intrappen foto,s komen gewoon van internet

 4. Sara Sara says:

  ik ben Sara over wie een leugenaar op deze site schrijft .deze liegende man heeft zo een ongelooflijk verhaal over mij geschreven.hij wou gratis met mij daten .toen ik nee heb gezegd heeft hij zo een onzin op deze site geplaatst om Natasha zwart te maken .hij probeerde ook een andere vrouw te overtuigen om gratis te daten maar het is weer niet gelukt en hij heeft over haar een verhaal gemaakt .mannen geloof maar niet wat hij vertelt .hij liegt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Natasha doet haar werk goed en ik ben heel tevreden met haar bemiddeling .als man voor vrouw niet wil betalen dan moet hij op eigen manier vrouwen zoeken en geen andere mensen zwart maken .ik vind het schandalig .hij moet zich daarvoor schamen .hij is een man zonder respect voor de andere mensen

 5. Jan Jan says:

  ben ook zo dom geweest om met Natasha Rak in zee tegaan, heb 3x van haar een nieuwe bemiddeling gehad voor een vrouw. Vond het wel raar dat ik geld aangetekend met de post moest versturen of naar Rotterdam brengen, je kreeg daarna wel direct de gegevens en wat naakt foto’s van haar, maar de vrouw zou je bellen je kon alléén maar per mail contact krijgen met de vrouw.
  Had ik ook maar eerst gegoogle dan was dit misschien gebeurt.
  Had gisteren nog een mailtje gekregen van Mevr. brood voor een bemiddeling en ik moest 350 euro betalen en dan kon ik met zoveel damens mailen totdat ik de waarde had gevonden, maar toen ik aan het google ging kwam ik op deze site terecht, dus bedankt voor jullie info hier.
  Zeker ben ik op zoek naar een Poolse of Russische vrouw, vind ze mooi en lief.

 6. Bill Bill says:

  bedankt voor de mededelingen, ik stond op het punt mijn geld (en huwelijk) op het spel te zetten !
  Bill

 7. Ritzo Ritzo says:

  Ik heb dezelfde ervaring. De eerste moest opeens terug naar rusland, de tweede moest voor onbepaalde tijd oppassen, de derde wilde alleen een afspraak met een gay party etc.
  Deze mevrouw is de boel aan het oplichten.

 8. Hans van Loon Hans van Loon says:

  Vergelijkbare oplichting vindt plaats door Suzanne Brood.
  Haar email is: suzannebrood104@gmail.com

  Voor meer informatie:

  http://nepdating.simplesite.com/

 9. Nico Nico says:

  Hoi
  Ik heb het zelfde gehad ben ook benaderd door haar Mevr Rak dus, nou kreeg een paar mooie dames met zelfs 1 in mn eigen woonplaats .
  Echt een super mooie dame van 29 zelfs met telefoon nummer!!! Nou dat ben ik ff gaan checken kwam ik dus hier uit waar ik dus meer van haar lees ! Een en al nep dus, Dus heren voor je 30€ betaal doe net zo als mij check het even.

 10. Lex Lex says:

  Gelukkig heb ik een paar foto’s ge-google’d, voordat ik 30,00 ga betalen.
  Het blijkt dat je deze foto’s gewoon van internet kan plukken.
  Ik heb mailcontact gehad met een vrouw van mijn keuze en er volgde een leuk mailtje.
  Zij vertelde dat zij eerlijk werkte (zeggen ze waarschijnlijk allemaal), maar om er zeker van te zijn heb ik haar om een foto van haar gevraagd, waarin zij een vel papier onder haar gezicht houdt met een geschreven tekst die ik heb opgegeven.
  Tot nu toe niets ontvangen en zo controleer je of de dame van de foto ook echt de dame is met wie je afspreekt.
  Het heeft mij 30,00 bespaard.
  Waarom niet afspreken met de dame, haar 30,00 betalen en zij post het naar het adres van Natasha Rak?
  Heren…. blijf alert.

  • Theo Theo says:

   Slim gedaan om te vragen of de dame, met wie je mailcontact hebt, jou een foto toestuurt, met haar gezicht en daaronder een geschreven tekst die jij hebt opgegeven.
   Want ook mijn ervaring is dat de dame met wie je in emailcontact wordt gebracht, helemaal niet de dame van de foto is; die foto is inderdaad van het internet geplukt. De zogenaamde bemiddeling van Natasha Rak is bedrog.

  • Nico Nico says:

   Hoi
   Ik ben ook benaderd door ene Mevr Rak nou die stuurde me een paar mooie dames te mooi om waar te zijn, maar ben het ook eerst gaan checken het telefoon nummer wat ik zogenaamd van haar kreeg kwam ik dus hier uit.
   Vond het ook veel te mooi om te geloven, Maar zo zie je maar je moet echt alert blijven.
   Grts nico

 11. Theo van Geldrop Theo van Geldrop says:

  De slechte ervaringen met Natasha Rak (en haar zgn. Poolse en Russische vrouwen), die op verschillende plaatsen op internet vermeld staan, zie:
  http://www.fakerslijst.nl/topic/1997/Oplichting+door+Natasha897@outlook.com.html
  http://kassa.vara.nl/pagina/discussie-natascha-rak-dating-bureau-in-rotterdam
  moet ik helaas bevestigen. Inmiddels heeft ze het volgende adres: Bouwlust 131, 3162 SB Rhoon.
  Deze Natasha Rak (email: sex-afspraak@hotmail.com ; onder vermelding van “gratis sex”) had me zelf een mailtje gestuurd, waarin ze haar Poolse en Russische vrouwen aanbood, met allerlei foto’s van deze vrouwen in de bijlage.
  Ik had eigenlijk via “Google afbeeldingen” deze foto’s onmiddellijk moeten checken. Dat heb ik helaas niet gedaan. Had ik dat wel gedaan, dan had ik constateren dat de foto’s van Natasha’s vrouwen gewoon van het internet zijn geplukt.
  Maar goed, nadat ik interesse had getoond in een bepaalde Russische vrouw, kreeg ik een enthousiast mailtje van die betreffende vrouw (of althans van degene die zich als haar voordoet; een eenmalig telefoontje van een halve minuut met haar was mogelijk; daarna is telefonisch contact niet meer gelukt). Nadat ik 30 euro aan Natasha had betaald, zou die vrouw met me mogen afspreken. Maar dat lukte nooit, of werd telkens afgezegd, omdat ze zei dat ze werd bedreigd door haar ex, die niet alleen dreigde haar te vermoorden, maar ook de man met wie ze samen zou zijn. Maar wanneer deze ex op reis zou gaan, zou ze met me afspreken. Die dag is tot op heden nooit gekomen. (Ter informatie: deze Russische vrouw heette Kira, haar emailadres is: korolenko54@outlook.com ; haar telefoonnummer is: 0651807496 . Misschien worden deze gegevens ook voor/door andere dames gebruikt).
  Omdat ik nog geloofde in de goede trouw van Natasha en omdat ik toch nog moest wachten op een afspraak met de eerste vrouw, toonde ik ook belangstelling voor een tweede vrouw, de Poolse Sara. Deze stuurde me een enthousiaste mail dat ze me helemaal zag zitten. Maar voordat we konden afspreken, moest ik eerst weer 30 euro in een envelop (zwart dus) naar Natasha sturen. We spraken af, maar deze afspraak werd opeens afgezegd omdat ze op de kinderen van vriendin moest passen. En omdat deze vriendin, vanwege een auto-ongeluk van haar ouders, in het buitenland moest blijven, kon deze Sara geen afspraak maken, tot op heden, omdat ze op haar kinderen moest passen. Ik heb toen aangeboden om voor een andere oppas te betalen, zodat wij samen die avond voor elkaar zouden hebben. Maar opeens moest deze Sara ook naar het buitenland om ook voor de ouders van haar vriendin te zorgen. Kortom, de ene smoes na de andere wordt bedacht om een ontmoeting te verhinderen. (Ter informatie: deze Poolse Sara heeft als email-adres: oxenova@hotmail.com ; haar telefoonnummer is: 0633015234 . Misschien worden deze gegevens ook voor/door andere dames gebruikt).
  Typisch is dat deze Natasha, Kira en Sara alleen ’s nachts e-mails versturen. Deze mailtjes zijn vaak maar één of twee regeltjes in gebrekkig Nederlands. (Alsof niemand van al die vrouwen overdag tijd heeft om zo’n regeltje te schrijven. Het is dus ook goed mogelijk dat ’s nachts één persoon, bijv. Natasha, al deze éénregelige mailtjes schrijft namens haar al zgn. “vrouwen”). Het is opvallend dat de enige positieve reacties op deze site over Natasha, allemaal zijn geschreven in het gebrekkig Nederlands (zonder hoofdletters) van Natasha en haar medewerksters.
  http://www.fakerslijst.nl/topic/1997/Oplichting+door+Natasha897@outlook.com.html
  Als je Natasha (en haar zgn. vrouwen) op dit soort negatieve reviews wijst, dan heeft men als verweer: die mannen hebben geen 30 euro betaald, en daarom hebben ze geen afspraak gekregen. Nou, ik kan de emailwisseling met Natasha laten zien, waarop ze(tweemaal)
  bevestigt dat ze de 30 euro ontvangen heeft, dus deze smoes, dat ik niet betaald zou hebben en dat er daarom geen afspraken met de vrouwen zijn gekomen, gaat niet op.
  Blijf dus ver van deze vrouw en haar bedrog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑