datingsite parship

Kortingen

Laatst bijgewerkt op juni 5th, 2017 | door Welke online datingsite?

2

Datingsite Acties en Kortingen Juni 2017

Elke maand maken wij een overzicht van de verschillende acties en kortingen die wij aangeleverd krijgen van datingsites. Door gebruik te maken van deze kortingen profiteer jij van exclusieve acties zoals een tijdelijk gratis lidmaatschap of korting op een abonnement. Wij krijgen regelmatig exclusieve acties en je zult deze dus ook enkel op welkeonlinedatingsite.nl vinden!


 

Lexa

Namens datingsite Lexa mogen wij onze bezoekers een exclusieve actie aanbieden! Wanneer je via onderstaande button je aanmeld bij Lexa ontvang je 3 dagen lidmaatschap gratis. Deze actie is dus alleen via welkeonlinedatingsite.nl beschikbaar!

De actie is beschikbaar van woensdag 21 juni tot en met zondag 30 juni.

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.

 


Love.nl

Nieuwe members ontvangen 100 credits gratis!

1 mei tot en met 1 juli

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.


Runnersdate.nl

6 maanden lid voor slechts €19,95

1 mei tot en met 1 juli

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.


Nog meer datingsite aanbiedingen?

Wil je graag als eerste acties, kortingen en aanbiedingen ontvangen van datingsites via e-mail? Dat kan door je nu in te schrijven op onze nieuwsbrief. Onze leden krijgen als eerste exclusieve kortingen en aanbiedingen! Je kunt je inschrijven door je email achter te laten. Het Nieuwsbrief invoerveld vind je onderaan op de pagina.


About the Author

Anoniem2 Ervaringen - Datingsite Acties en Kortingen Juni 2017

  1. tipje tipje says:

    Ik zou me niet te veel aantrekken van die negatieve verhalen. Er zijn maar weinig mensen die bij een positieve ervaring dat gaat plaatsen. Dus wat overblijft zijn voornamelijk negatieve ervaringen. Niet geheel terecht in mijn ogen dus. Zelf ben ik lid geweest van lexa en van relatieplanet. Lexa is mij goed bevallen en relatieplanet vond ik minder goed. Maar voor iemand anders kan dat weer net andersom zijn.

  2. Peter Peter says:

    Waardoor wordt de rating bepaald die jullie vermelden? Ik zie nergens recensies staan en zou graag wat meer willen lezen voordat ik een keuze maak, zeker met al die negatieve verhalen over de diverse datingsites waar internet mee vol staat .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑