datingsite parship

Kortingen

Laatst bijgewerkt op april 6th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

Datingsite Acties en Kortingen april 2017

Elke maand maken wij een overzicht van de verschillende acties en kortingen die wij aangeleverd krijgen van datingsites. Door gebruik te maken van deze kortingen profiteer jij van exclusieve acties zoals een tijdelijk gratis lidmaatschap of korting op een abonnement. Wij krijgen regelmatig exclusieve acties en je zult deze dus ook enkel op welkeonlinedatingsite.nl vinden!


 

Vind jouw Koningsdag-date via Lexa!

– EXCLUSIEVE KORTINGSACTIE BIJ WELKEONLINEDATINGSITE.NL –

Lexa heeft inmiddels de tiende verjaardag als online matchmaker al mogen beleven. De datingsite wordt gezien als de grootste van ons land en daarnaast kan er ook wel worden gesteld dat deze datingsite de meeste successen boekt. Er zijn al veel relaties ontstaan uit eerste contacten via Lexa. Dus? Dé ideale site om een date voor Koningsdag te vinden natuurlijk! Wij hebben nog meer goed nieuws voor je, want je kunt nu exclusief bij Welkeonlinedatingsite.nl gebruik maken van een kortingsactie van Lexa speciaal voor Koningsdag! Als jij klaar bent voor een onvergetelijke Koningsdag-date, dan mag je deze actie zeker niet aan je voorbij laten gaan!

Namens datingsite Lexa mogen wij onze bezoekers een exclusieve actie aanbieden! Wanneer je via onderstaande button je aanmeld bij Lexa ontvang je 50% KORTING OP EEN FULL MEMBERSHIP. Deze actie is dus alleen via welkeonlinedatingsite.nl beschikbaar!

LET OP! De actie is alleen beschikbaar op Koningsdag.

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.

 


Nog meer datingsite aanbiedingen?

Wil je graag als eerste acties, kortingen en aanbiedingen ontvangen van datingsites via e-mail? Dat kan door je nu in te schrijven op onze nieuwsbrief. Onze leden krijgen als eerste exclusieve kortingen en aanbiedingen! Je kunt je inschrijven door je email achter te laten. Het Nieuwsbrief invoerveld vind je onderaan op de pagina.


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑