datingsite parship

Home » Sexmet40plus.nl opzeggen
Info Sexmet40plus.nl opzeggen

Laatst bijgewerkt op februari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

0

Sexmet40plus.nl opzeggen

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen of lidmaatschap kan stoppen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite sexmet40plus.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw “Sex Met 40 Plus” account.

Sexmet40plus account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van sexmet40plus.nl en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de groene “inloggen” button.

Je bent nu ingelogd!

Stap 2: Klik op het meest linker menu item genaamd: “Account”.

Stap 3: Er is een nieuwe pagina geopend waar je meerdere dingen kunt instellen. Wij zijn echter enkel geïnteresseerd in het laatste gedeelte. Vink het vakje achter “Profiel verwijderen” aan. En klik vervolgens op de groene button met de tekst: “Profiel verwijderen” Bevestig dit door op “OK” te klikken in de verschenen pop-up window.

Je hebt nu je account verwijderd op Sexmet40plus.nl!

 

Ben je op zoek naar een beetje erotische spanning, maar heb je geen zin in datingsites? Kijk dan ook eens naar het overzicht van sexcam websites.


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑