datingsite parship

Info

Laatst bijgewerkt op juli 31st, 2017 | door Welke online datingsite?

0

Transseksueeldating.nl opzeggen

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Transseksueeldating.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw TransseksueelDating account.

TransseksueelDating account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Transseksueeldating.nl en log in met je E-mail adres en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op “Mijn profiel” in de rechter bovenhoek van de pagina. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Scroll helemaal naar beneden tot het kopje Profiel verwijderen. Klik hier op de button met de tekst: “Verwijder mijn profiel”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Scroll een stukje naar beneden tot het kopje: “Profiel verwijderen”. Geef hier een reden van uitschrijving en schrijf wat ik het tekstveld. klik dan op de button met de tekst: “Profiel verwijderen”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Transseksueeldating.nl!

 


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑