datingsite parship

Home » Frunniken.nl opzeggen
Info

Laatst bijgewerkt op april 12th, 2017 | door Welke online datingsite?

3

Frunniken.nl opzeggen

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Frunniken? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Frunniken.nl account.

Frunniken account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Frunniken.nl en log in met je Email en pincode op je account. De “inloggen” link bevind zich aan de rechter bovenzijde van de pagina, nadat je op de button hebt geklikt wordt het invoerveld zichtbaar.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) rechts bovenaan de pagina. Klik vervolgens in het nieuwe menu op “instellingen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina tot het kopje “Account opheffen”. Verschuif de groene “Nee” naar rechts zodat er een rode “Ja” zichtbaar wordt. Bevestig deze keuze in de pop-up door op de groene “Ja” te klikken.

Stap 4: Ga nu naar je eigen email account en open het mailje van Simpel Date. Klik in dit mailtje op de link: “bevestiging opheffing“.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Frunniken.nl!

 

 


About the Author

Anoniem3 Ervaringen - Frunniken.nl opzeggen

 1. Diegozikken Diegozikken says:

  Het is veel te duur zelfs Je kunt geen telefoonnummers delen je e-mailadres niet ik vind het niks

  • JANSSENS JOSEPH JANSSENS JOSEPH says:

   dat ik het zeker duur voor wat je krijgt geen gsm nummer of aders delen kun je niet ge echt niks meer
   alleen maar betalen en je krijg er niks voor terug dat is echt hopen loos hier MEN EMAIL ZET IK ER TOCH OP TROYKEBOYKE@HOTMAIL COM GELDWOLVVEN GAAT ER VOOR WERKEN MAAR JA GE MOET HET OOK KUNNEN HE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑