Home / Blog / Flirtmee.nl opzeggen
Flirtmee.nl opzeggen

Flirtmee.nl opzeggen

Welke online datingsite?
01 februari 2020

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Flirtmee.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Flirtmee account.

Flirtmee account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Flirtmee.nl en log in met je Gebruikersnaam en Wachtwoord op je account. Klik vervolgens op de link: “Flirtmee Profielen Site”.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het tweede menu op de link: “Settings”. Een nieuwe menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Privacy”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op de laatste optie met de tekst: “Who can view my profile“. Deze staan nu op: “everyone”, wijzig deze naar: “Cancel account” Klik dan op de button met de tekst: “Submit”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Bevestig je keuze door op de “Ja” button te klikken.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Flirtmee.nl!

 

 

 

3 reacties op “Flirtmee.nl opzeggen”

 1. Sjefke schreef:

  Wil alles verwijderen van flirtmee

 2. MrsLZP schreef:

  Moet nodig bijgewerkt worden… werkt dus voor geen meter schandalig eigenlijk , als een chat niet naar behoren werkt dan behoeft dat aandacht toch ?. Al menig keer mail verzonden ook en nooit geen antwoord er op terug gehad uitschrijven onvindbaar en of niet mogelijk dat moet veranderen net als dat er Admin/Toezichthouder/Toezicht op de site zouden moet komen daar er hoop mis is op flirtmee .nl hele jonge kinderen die binnen kunnen mensen die zich zwaar misdragen veelal mensen verplichten te moeten cammen en anders ben je fake en krijg je de meest lelijkste dingen toe verwenst/naar hoofd gesmeten deze voor vele best heel pijnlijk zijn het zelf hebben of mensen aan verloren zijn juist het K woord dus, dat moet toch niet de bedoeling zijn van chat? mag ik aannemen dat er nu is serieus naar gekeken gaat worden uitaard ook dat de site die jullie aangemaakt hebben beter gaat verlopen dan tot nu toe .

  Vriendelijk groet MrsLZP /

 3. SIEBOUTWIELINGA schreef:

  WERKT NIET WIL GRAAG VERWIJDERD WORDEN VAN FLIRTMEE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items