datingsite parship

Home » Hoe vind je een seksdate via het internet?
blog

Laatst bijgewerkt op januari 21st, 2017 | door Welke online datingsite?

0

Hoe vind je een seksdate via het internet?

Het internet is tegenwoordig het meest voor de hand liggende platform om een date te scoren. Dat geldt dus ook voor seksdates. Er zijn seks datingsites online waar je je kunt inschrijven als je op zoek bent naar een seksdate. Je kunt je hiervoor natuurlijk ook op de gewone datingsites inschrijven, maar die zijn vaker gericht op vriendschap of een langdurige relatie. Als je puur op een seksdate uit bent, en helemaal als het een eenmalig avontuurtje moet worden, dan maak je op de seksdatingsites waarschijnlijk meer kans.

Zelf adverteren of rondkijken?

Je kunt als je op zoek bent naar een seksdate via het internet twee dingen doen. Je kunt zelf rondkijken op websites en zien of daar iemand staat ingeschreven die je aanspreekt. Als je contact wilt leggen moet je wel zelf ook een profiel aanmaken en meestal is deelname niet gratis. Maar als je iemand tegenkomt die je wel ziet zitten kun je misschien met een goedkoop, kortlopend abonnement bij de website al uit de voeten. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een advertentie te plaatsen waarin je aangeeft op zoek te zijn naar een seksdate.

Wat zet je in een oproep op een seksdatingsite?

Een advertentie op een seksdating site is wat anders als een contactadvertentie voor een partner of vriendschap. Als je je aanmeldt op een seksdating website is het de bedoeling dat je aangeeft waar je naar op zoek bent. Uiteraard is het belangrijk aan te geven of je een man of een vrouw zoekt. Als je een partner van hetzelfde geslacht zoekt voor een seksdate, dan zijn er speciale seksdatingsites waar je je kunt inschrijven, maar ook op de “reguliere” sites kun je meestal wel terecht. Geef aan waar je woont en in welke regio je een date zoekt, om te voorkomen dat je seksdate aan de andere kant van het land woont, tenzij dit natuurlijk nadrukkelijk de bedoeling is.

Moet je eerst uitgebreid chatten of mailen?

Als het je alleen om een seksdate gaat is het meestal niet nodig om elkaar grondig te leren kennen. Als het van beide kanten een eenmalig avontuurtje is dan zien jullie elkaar na de ontmoeting wellicht nooit meer. Dan is het niet zo noodzakelijk dat de ander allerlei privé informatie van je heeft zoals waar je precies woont, waar je werkt en hoe je familie en eventuele gezin in elkaar zitten. Het is zelfs beter om niet te openhartig te zijn, want dit zou je chantabel kunnen maken als degene met wie je een date hebt verkeerde bedoelingen mocht hebben. Het is vaak het beste om na een korte kennismaking een afspraak te maken om elkaar te ontmoeten, bij voorkeur op een neutrale plaats.

Waar moet je op letten als je via internet een seksdate zoekt?

Probeer er voordat je afspreekt achter te komen of degene met wie je contact hebt de waarheid spreekt en te vertrouwen is. Google zijn of haar profielfoto om te checken of die niet ergens van een website is geplukt. Als je de ander onder zijn echte naam kent kun je ook die door google halen. Of check iemand op zijn nickname, als hij of zij die vaker gebruikt is die soms ook wel bekend bij de zoekmachines. Spreek altijd af op een neutrale plaats waar vandaan je gemakkelijk zelf kunt vertrekken als blijkt dat de date niet verloopt zoals je had gedacht. Ga dus ook altijd met eigen vervoer naar je seksdate.


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑