datingsite parship

blog

Laatst bijgewerkt op maart 1st, 2017 | door Welke online datingsite?

0

Waarom doen mensen aan sexting?

De reden dat mensen van sexting gebruik maken, kan heel wisselend zijn. Misschien zijn mensen op zoek naar spanning binnen de relatie, of vinden het leuk om elkaar seksueel getinte berichten of video’s te sturen. Met name de spanning zal hierbij ook weer om de hoek komen kijken. Je kunt een nieuw avontuur aangaan en dit roept weer actie op. Je krijgt nieuwe inspiratie en je leert nieuwe mensen kennen als je bijvoorbeeld gaat daten. Door middel van het daten komen er weer gevoelens bij je los en deze zorgen er weer voor dat je je fantasieën de vrije loop gaat laten. Dit kan zorgen voor foto’s en andere dingen die je met anderen wil delen. Je wil laten zien wie je bent en waar je zin in hebt en als je dat op afstand wil doen en duidelijk wil maken, dan kan dat met seksueel getinte berichten of filmpjes.

Spanning

De spanning is vaak erg groot als mensen aan sexting doen. Je bent altijd benieuwd hoe anderen reageren op je berichten en dit roept weer spanningen en gevoelens op. De kans is groot dat de ander een spannend foto terug gaat sturen en hierdoor blijft het iedere keer weer spannend als de ander je een bericht stuurt. Het kan ook zijn dat je elkaar op afstand mist en daarom spannende berichten gaat sturen.

Vinden het leuk

Mensen vinden het soms leuk om wat spannends naar elkaar te sturen, ze willen graag actie in het leven en kijken hoe de ander er op gaat reageren. Wanneer je seksueel getinte foto’s naar je partner stuurt weet je vaak wel hoe diegene gaat reageren, maar wanneer je het naar een vreemde gaat sturen moet je wel goed opletten! Zorg er daarom voor dat je weet met wie je berichten gaat delen en bij wie het veilig kan zijn.

Nieuw avontuur

Je gaat een nieuw avontuur aan als je gebruik gaat maken van sexting. Je kunt het spannend vinden en daarom ook graag eens willen proberen binnen je relatie. Het kan namelijk zorgen dat je elkaar op afstand kunt vermaken en laat merken dat je aan elkaar denkt. Je krijgt nieuwe ideeën en inspiratie door alles wat je van elkaar te zien krijgt. Houd het spannend en ga niet over je grenzen heen. Je bent er zelf bij met welke dingen je gaat delen van jezelf en wat je voor jezelf wil houden.


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑