datingsite parship

Home » Sexchat tips
blog

Laatst bijgewerkt op augustus 8th, 2016 | door Welke online datingsite?

0

Sexchat tips

Als je gaat sexchatten, dan is het altijd erg spannend en zeker de eerste keer. Daarom kun je vast en zeker wat tips gebruiken, die er voor zorgen dat je weet wat je kunt verwachten en wat jij allemaal kunt doen met het sexchatten. Bedenk je van tevoren alvast waar dat je naar op zoek bent en wat je ongeveer verwacht. Wil je veel nieuwe mensen leren kennen, ben je op zoek naar een relatie, wil je een keer afspreken, wil je alleen chatten met anderen? Het is goed dat je voor jezelf weet wat je wil, want dan kun je daar ook op aansturen in de gesprekken of het duidelijk in je profiel vermelden. Hierdoor heb je geen verkeerde verwachtingen van elkaar, maar weet je allebei waar je aan toe bent en hoever je in een sexchat kunt gaan.

Blijf jezelf

Het belangrijkste wat we je kunnen geven als sexchat tip is dat je jezelf moet blijven. Ga niet overdreven doen, vertel wat je wil vertellen, ga geen informatie vrijgeven die je helemaal niet wil delen. Praat over onderwerpen waar je je goed bij voelt. Je kunt wel grenzen verleggen als je het wil ontdekken en wil experimenteren. Maar houd het bij jezelf en zorg dat je het leuk blijft vinden.

Geef je grenzen aan

Je grenzen aangeven is erg belangrijk. Je bent er altijd zelf bij en je typt zelf wat je vrij wilt geven aan de ander. Houd informatie over jezelf dan ook zeker in het begin zoveel mogelijk voor jezelf. Je hebt geen idee met wie je te maken hebt. Als je vaker gaat sexchatten dan leer je elkaar wel kennen, maar het is wel fijn als je van de ander weet wat je kunt verwachten en de ander van jou. Geef daarom ook grenzen aan, als je over bepaalde onderwerpen niet wil praten of als je niet teveel details vrij wil geven, geef het aan! Dit hoeft niet ten koste te gaan van het gesprek, het gaat er om dat je elkaars grenzen respecteert. Is de ander het daar niet mee eens, dan weet je dat je beter kunt stoppen met deze relatie.

Spreek alleen af als je echt wil

Het sexchatten kan erg leuk zijn en door de spanning kun je al snel de neiging hebben dat je met de ander af wil spreken voor een sekdate. Als je al een tijdje alleen bent en je krijgt nu de nodige aandacht en het voelt goed, dan is dat een logische reactie. Probeer het in het begin toch even van je af te zetten en houd het bij het sexchatten. Als je vaker gaat chatten leer je elkaar kennen en dan kun je alsnog bekijken of het goed voelt en dan een keer afspreken. Leer elkaar eerst maar eens beter kennen, zodat je weet of het altijd zo is of dat diegene zich misschien anders voor heeft gedaan de eerste keer tijdens de sexchat. Soms is het moeilijk om daar doorheen te prikken.

Houd het spannend

De spanning er in houden is zeker de moeite waard bij het sexchatten. Als je het allemaal een beetje open houdt, dan maakt dat de ander nieuwsgierig. De ander zal nog meer vragen aan je stellen en ook gaan fantaseren. Laat het maar eens gebeuren en dan kom jij er achter hoe spannend het sexchatten kan zijn!


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑