datingsite parship

blog

Laatst bijgewerkt op februari 27th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

Nadelen van seksdating

Seksdating is enorm populair op het internet. De websites waar je een seksdate kunt regel schieten als paddenstoelen uit de grond en het aanbod is inmiddels zo groot dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Het lijkt wel of iedereen tegenwoordig alleen nog maar via internet een date regelt. Dat is natuurlijk niet waar, veel mensen leren elkaar op andere plaatsen kennen dan via het internet. En seksdating via internet heeft zeker ook nadelen.

Seksdating is vaak een soort blind date

Een seksdate is meestal een soort van blind date. Je leert elkaar kennen via een website voor seksdating. Je ziet wel een foto van de ander, maar die kan nep of niet recent zijn. Daarnaast is het contact meestal vrij oppervlakkig. Het gaat jullie als het goed is immers alleen om de seks, dus dan wordt er meestal vrij snel een afspraak voor een ontmoeting gemaakt. Hierdoor kan het zo zijn dat de andere persoon in het echt heel anders is dan je had gedacht. Als de ontmoeting zo tegenvalt dat je eigenlijk liever de date niet wilt voortzetten, zeg dat dan meteen. Het is echt niet verstandig om seks met iemand te hebben terwijl je dat eigenlijk liever niet wilt, ook al word je er niet toe gedwongen. Je kunt beter de date afbreken dan er langdurig een rotgevoel aan overhouden.

Verliefd worden is meestal niet de bedoeling
Als je een seksdate hebt is het meestal niet de bedoeling dat je verliefd wordt op de persoon met wie je de date hebt. Als het goed is hebben jullie immers alleen voor de seks afgesproken. Als de gevoelens wederzijds zijn is er misschien nog niet zo veel aan de hand. Maar als dat niet zo is dan is het verstandig om hierover meteen duidelijk te zijn. Als de ander verliefd op jou wordt en jij kan die gevoelens niet beantwoorden, maak dit dan meteen duidelijk. Begin geen relatie met iemand waarvoor je geen gevoelens hebt, dit kan alleen maar op een teleurstelling uitdraaien. Als jij verliefd wordt op je date en de ander maakt je duidelijk dat deze gevoelens niet worden beantwoord, neem dan afstand. Dit is echt beter dan achter diegene aan te blijven lopen en contact te blijven zoeken terwijl je weet dat je geen kans maakt.

Heb altijd veilige seks met een seksdate

Omdat je van een seksdate vaak maar weinig weet, geen adres, misschien niet eens een volledige naam, is het vaak erg lastig om diegene later nog op te sporen. Stel dat je een seksdate hebt en later blijkt dat je een soa onder de leden hebt. Als je niet zeker weet of je dit bij de seksdate hebt opgelopen of wellicht al eerder, dan weet je dus ook niet of de ander ook besmet is. Zorg er dus altijd voor dat je met een seksdate veilige seks hebt. Het nadeel dat jullie elkaar verder niet kennen hoeft dan geen probleem te zijn, want als het goed is loop je geen soa op door dit contact en kun je ook de ander nergens mee besmetten.


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑