datingsite parship

Home » Een seksdate met een cougar
blog

Laatst bijgewerkt op december 17th, 2016 | door Welke online datingsite?

0

Een seksdate met een cougar

Sommige mannen willen, al is het alleen maar voor de ervaring, een keer een seksdate met een oudere vrouw. En met een oudere vrouw bedoelen ze dan een vrouw die minstens tien jaar ouder is dan zij zelf zijn. Vaak is het leeftijdsverschil nog groter. Vrouwen die interesse hebben in jongere mannen worden cougars genoemd. Die interesse kan puur seksueel zijn, maar sommige dames hebben ook een langdurige relatie met een veel jongere man. Maar veel van deze vrouwen zijn slechts uit op eenmalige seksdates met jongere mannen.

Hoe regel ik een seksdate met een cougar?

Een seksdate met een cougar kun je op dezelfde manier regelen als een date met een jongere vrouw. Je kunt je in het uitgaansleven storten en zien of je daar een date kunt scoren. Ook kun je je geluk beproeven op het internet. Als je uitgaat, dan kun je een cougar vaak wel herkennen. Een vrouw die zich in haar eentje in het uitgaansleven begeeft, net iets te jeugdig en sexy gekleed voor haar leeftijd en die zich uitdagend gedraagt. Natuurlijk gelden niet al deze kenmerken voor alle cougars. Sommige vrouwen kleden zich juist heel stijlvol. Cougars zijn vaak zeer zelfverzekerde vrouwen van 40+ die precies weten wat ze willen. Ze zijn een beetje klaar met de saaie en gezapige mannen van hun eigen leeftijd, die alleen maar bezig zijn met hun carrière en die op zondag voor de buis hangen om sport te kijken.

Kan een seksdate met een cougar tot problemen leiden?

Sexdating met een cougar hoeft geen enkel probleem te zijn als jullie allebei weten wat de afspraken zijn. Als het jullie allebei puur om de seks gaat en het voor beide partijen duidelijk is dat dit een eenmalige gebeurtenis is, dan is er weinig aan de hand. Jullie hebben seks, en vervolgens neem je afscheid en ziet elkaar wellicht nooit meer terug. Een mooie ervaring, en that’s it. Het kan wel een probleem worden wanneer één van beiden meer wil dan die ene date. Wanneer de cougar verliefd op je wordt, of andersom, terwijl die gevoelens niet worden beantwoord dan kan dit tot een lastige situatie leiden. Als jij het echt bij een eenmalige date wilt laten, houd je daar dan ook aan en wijs verdere toenaderingspogingen af. Dit voorkomt dat de ander verwachtingen krijgt die jij niet kunt waarmaken.

Wat moet ik doen als ik verliefd word op een cougar?

Als je verliefd wordt op een cougar met wie je een eenmalige seksdate hebt gehad, en zij is duidelijk niet verliefd op jou, dan staat je eigenlijk maar één ding te doen. Als de vrouw in kwestie duidelijk laat merken geen interesse te hebben in vervolgafspraakjes, dan zal je dat moeten accepteren. Het is voor je ego echt een stuk beter om als een volwassen man een afwijzing te accepteren dan er boos en teleurgesteld op te reageren. Opmerkingen in de trant van “Je bent al 52, wees blij dat er sowieso nog mannen in je geïnteresseerd zijn”. Dit soort opmerkingen zullen je imago meer schade dan goed doen, niet alleen bij deze vrouw.


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑