datingsite parship

Home » Een leuk profiel aanmaken op een gaydating site
Blog profiel aanmaken op een gaydating site

Laatst bijgewerkt op december 10th, 2019 | door Welke online datingsite?

0

Een leuk profiel aanmaken op een gaydating site

Je wil je aanmelden bij een gay dating site, maar hoe maak je een leuk profiel aan en heb je al enig idee wat je wel en niet gaat vermelden? Voordat je je profiel aan gaat maken is het goed om over een paar aspecten na te denken en daarom denken wij dat je deze tips wel kunt gebruiken.

Een profielnaam kiezen

Het is bij een gay datingsite goed om eens na te denken over je profielnaam. Ga je een schuilnaam gebruiken of kies je een bijnaam die je vrienden voor je hebben? Of kies je je echte naam? Denk er goed over na hoe je herkend wil worden op de gay dating site.

Profielinformatie

In je profiel kun je informatie over jezelf vrijgeven die je wil. Je kunt hierbij ook denken aan haarkleur, lengte, kleur ogen, gewicht, uiterlijk, etc. Maar je hoeft niet vrij te geven wat je niet vrij wil geven. Denk er dan ook goed over na welke informatie je nu alvast wil delen met anderen en waar je nog meer wil wachten.

Wel of geen foto?

Een profiel plaatsen met foto is voor veel mensen interessanter, want zo weten ze meteen wie je bent. Maar voor jou wil dat wel zeggen dat je meteen online staat met je foto op een gay datingsite. Met name in het begin kan dat erg lastig zijn en daarom kun je er ook mee wachten en het pas doen wanneer jij er achter staat. Het is geen verplichting dat je een foto toe gaat voegen op de website.

Geef in je profiel aan wat je zoekt

In je profiel kun je vaak een tekst typen over jezelf, daarin kun je ook vermelden waar dat je naar op zoek bent. Een relatie, een gay dating afspraakje, experimenteren of ervaring op doen? Als je aangeeft wat je wensen zijn, dan weten anderen ook waar ze op in kunnen spelen en wat ze kunnen verwachten. Blijf er eerlijk over, zodat je geen verkeerde verwachtingen hebt van elkaar op de gay datingsite.

Grenzen aangeven

Je grenzen zijn van groot belang, want bij de gay datingsite moet je niets doen wat je niet wil. Je gaat er naar toe omdat je wil zien wat het met je doet, of je wil nieuwe mensen leren kennen. Deze mensen dienen je te respecteren om wie je bent en dat kan alleen als jij je grenzen aangeeft.

Jezelf blijven

Het is belangrijk om jezelf te blijven, zodat anderen ook weten wie je echt bent. Je wil ook graag dat anderen zich voordoen zoals ze zijn, zodat jij een goed beeld krijgt van die persoon en daar uit op kan maken of je af wil spreken of niet. Blijf daarom zelf ook steeds jezelf als je actief bent op een gay datingsite.

 


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑