datingsite parship

Home » Online daten met Oekraïense meisjes
Blog Online daten met Oekraïense meisjes

Laatst bijgewerkt op januari 21st, 2020 | door Welke online datingsite?

0

Online daten met Oekraïense meisjes

Sommige mannen vinden het leuk om te daten met dames die uit het buitenland komen. Soms omdat ze vallen op vrouwen die een licht getint uiterlijk hebben, soms omdat het karakter van deze vrouwen ze meer aanspreekt dan van Nederlandse dames. Het voormalige Oostblok is altijd populair geweest als het gaat om het naar Nederland halen van vrouwen. Deze vrouwen wilden dat ook graag, want de levensstandaard in Nederland en andere westerse landen is nu eenmaal een stuk hoger. Daarnaast zijn er ook nog wel andere redenen waarom Oekraïense meisjes liever een partner in West-Europa zoeken.

De mentaliteit van Oekraïense mannen

Een belangrijke reden waarom meisjes en vrouwen uit Oekraïne graag een man in West Europa zoeken is dat mannen in hun eigen land vaak weinig respect voor vrouwen hebben. De vrouw speelt in dit land vaak nog een ondergeschikte rol. Daarnaast staan mannen uit Oekraïne en andere voormalige Sovjetrepublieken erom bekend dat ze veel alcohol drinken. Dit komt hun gedrag vaak niet ten goede. Daarnaast is er in sommige gebieden een hoge werkloosheid. Mannen die geen werk hebben kunnen zich onaangenaam gaan gedragen tegenover hun vrouw. Weer komt dan de alcohol om de hoek kijken, die regelmatig gepaard gaat met agressie. Veel meisjes uit Oekraïne maken dit huis mee met hun ouders en willen voor zichzelf een andere toekomst. Daarom zoeken ze hun heil via het internet om op die manier een westerse man te vinden.

Oekraiense meisjes online daten

Hoe vind in een online date?

Wil je in contact komen met een meisje uit Oekraïne dan kun je daarvoor prima op het internet terecht. Er zijn speciale websites te vinden waar je vrouwen uit Oekraïne kunt ontmoeten. UkraineDate.com is een website die zich specifiek op Oekraïense vrouwen richt. De dames die zich aanmelden op dit soort websites schrijven en spreken vaak redelijk Engels zodat de communicatie in de meeste gevallen geen probleem hoeft te zijn. Het eerste contact verloopt meestal via de website van het datingbureau of via e-mail. Als het klikt kunnen jullie natuurlijk altijd afspreken om telefoonnummers uit te wisselen en elkaar op een zeker moment te ontmoeten.

Waar moet je voor oppassen?

Sommige Oekraïense meisjes hebben geen zuivere bedoelingen. Zij zijn niet op een relatie uit, maar op geld. Wees dus op je hoede als je berichten krijgt over een zieke moeder, een dure reparatie aan het huis of andere zaken die (veel) geld kosten. Natuurlijk staat het je vrij om geld te sturen, maar wees gewaarschuwd. Er zijn al heel wat mannen financieel geruïneerd door vrouwen uit Oekraïne en andere landen die steeds maar om geld bleven vragen. Een ontmoeting werd steeds op de lange baan geschoven want ja, moeder was immers ziek en die moest verzorgd worden. Op het moment dat de man in Nederland uiteindelijk stopte met geld sturen werd het contact ook meteen verbroken.

Is de foto echt?

Ook klopt de foto op een datingsite niet altijd. Je kunt via Google gemakkelijk checken of een gebruikte foto wel echt is. Als die van een website is gehaald dan vindt Google gemakkelijk het origineel. Een vrouw die niet haar eigen foto als profielfoto gebruikt kun je beter direct negeren.


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑