datingsite parship

Home » Daten met een Turkse vrouw of man
Blog Daten met een Turkse vrouw of man

Laatst bijgewerkt op januari 28th, 2020 | door Welke online datingsite?

52

Daten met een Turkse vrouw of man

Daten met een Turkse vrouw of man heeft voor velen de voorkeur. In een groot deel van de gevallen gaat het dan om een Turkse man of vrouw die op zoek is naar een date met een persoon die dezelfde achtergrond heeft, maar er zijn ook zeker Nederlandse mannen en vrouwen die de voorkeur geven aan een relatie met een persoon uit Turkije. Dit kan natuurlijk verschillende redenen hebben. Het is online goed mogelijk om via de datingsites te zoeken naar een date met een Turkse man of vrouw. Steeds meer datingsites richten een speciale afdeling op voor mensen die zoeken naar een date met een speciale nationaliteit, maar het komt ook voor dat je in de zoekcriteria een gewenste nationaliteit aan kunt geven.

Twee verschillende nationaliteiten

Veel Turkse mannen en vrouwen die in Nederland woonachtig zijn willen een partner die dezelfde achtergrond heeft. Turkije is een islamitisch land waar men heldere normen en waarden kent. Deze verschillen van de Nederlandse normen en waarden, waardoor het soms lastig is om hier een middenweg in te vinden. Dit is dan ook de belangrijkste reden voor Turkse mensen om te zoeken naar een date met een Turkse achtergrond. Toch komt het ook heel vaak voor dat Nederlandse mannen en vrouwen specifiek zoeken naar een Turkse date, juist omdat het verschil in nationaliteit en cultuur aanspreekt.

turkse date

Aangetrokken tot een andere cultuur

Het komt zeker voor dat Nederlandse mensen zich aangetrokken voelen tot een andere cultuur of een specifieke nationaliteit. Dit kan altijd al zo geweest zijn, maar een interesse in een andere nationaliteit of cultuur kan ook ontstaan wanneer iemand bijvoorbeeld veel teleurstellingen heeft gehad in relaties met Nederlandse partners. Het kan ook voortkomen uit een sterke interesse in een andere cultuur of de liefde voor een bepaald land. Zo zijn er mensen die jaarlijks met vakantie gaan naar Turkije en zo ‘verliefd’ zijn geworden op dit land dat zij graag een Turkse partner zouden hebben.

Eerst een goed online contact opbouwen

Als je via een online datingsite op zoek gaat naar een leuke date met een Turkse vrouw of man, dan is het goed om eerst online een goed contact op te bouwen. Zeker wanneer er verschil in cultuur is, is het belangrijk om te zien of er een goede klik is en in hoeverre de verschillen een probleem vormen in deze klik. Natuurlijk is het altijd goed om elkaar eerst online beter te leren kennen. Als het online klikt, dan is het natuurlijk tijd voor een date. Verschillende algemene datingsites zoals Relatieplanet bieden de mogelijkheid om te zoeken op etnische afkomst dan wel geloofsovertuiging. Daarnaast is er de mogelijkheid om een islamitische partner te zoeken bijvoorbeeld via Muslima.com.

De eerste date goed bespreken

Bespreek de eerste date goed met elkaar, zodat je zeker weet dat de activiteiten tijdens de date goed passen bij jullie allebei. Zeker binnen de islam moet er uiteraard rekening gehouden worden met bepaalde soorten voedsel die niet gegeten mogen worden. Juist hierom is het ook aan te raden om een restaurant bewust te kiezen als jullie uit eten willen gaan. Veel plezier met het daten met een Turkse vrouw of man!


About the Author

Anoniem52 Ervaringen - Daten met een Turkse vrouw of man

 1. Jan Jan says:

  Ik zoek een Marokkaanse vrouw!

 2. sanowie sanowie says:

  lekker biertje he

 3. fatima fatima says:

  ik zoek een lieve turkse vriend voor een vriendschapleeftijd 65 jaar want ik ben zelf 66 jaar

 4. Efe Efe says:

  Dames,geen lasten maar lusten. Carpe Diem.
  Gezellige slimme charmante man van 45

 5. Hector Vidi Hector Vidi says:

  Heel gek eigenlijk.
  Mijn nieuwe buurvrouw kwam zich voorstellen. Toen ik haar naam hoorde, zei ik ‘ben je Turks?’
  Dit met een zeer positieve klemtoom.

  Helaas, is zij Nederlands. Ook al omdat ik mij een leven voorstelde met heerlijk kebab eten, en mooie vakanties in Turkije met haar traditionele familie.

  Jarenlang met buitenlandse buren, maakte van mij een internationale rots van trots.
  En die geweldige Turkse gastvrouw bij DWDD, en die leuke Turkse collega, en het mooiste meisje van de klas.

  Dus als vrijgezel met ambitie, ik wil een ambitieuze Turkse vriendin, en genieten van culturen.

 6. Zuleyha Zuleyha says:

  Ik zoek serieuze relatie zonder leugens met turkse mannen

 7. Zuleyha Zuleyha says:

  Ik zou graag daten met turkse mannen

 8. Victor Victor says:

  Hoi ik ben Victor loots uit Venlo ik ben op zoek naar een leuke spontane lieve vrouw Turkse in Venlo gr Victor

 9. Bianca Bianca says:

  Gezocht: charmante, intelligente turkse man met voorkeur voor volle vrouw

 10. Bianca Bianca says:

  Zoek een charmante, knappe turkse man die helemaal voor me gaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑