Home / Zoosk – Kosten, Review en Ervaringen
Zoosk logo

Zoosk - Kosten, Review en Ervaringen

Op Zoosk.com kun je je registreren met je Facebook account .Als je dat liever niet doet dan kun je ook gewoon je gegevens invullen. Zoosk.com maakt reclame met het feit dat de app en de website in tientallen landen worden gebruikt en dat er 38 miljoen singles wereldwijd zijn ingeschreven. Dit lijkt leuk, maar om te daten heb je natuurlijk niet zo heel veel aan mensen die aan het andere eind van de wereld wonen. Je zult het dus moeten hebben van de mensen uit Nederland of hooguit België die ingeschreven zijn.

Zoosk
3
Beoordeling 3

Ga jij Zoosk ook eens proberen?

Mensen die Zoosk.com hebben geprobeerd zijn over het algemeen gematigd positief over deze datingsite. Er wordt vooral geklaagd over de vele nep profielen die op Zoosk actief zijn. Ook kun je niet zien of je reageert op iemand die betalend lid is. Want alleen als je een betaald abonnement hebt kun je op berichten reageren. Er zijn mensen die op wel 50 profielen hebben gereageerd maar geen enkele reactie kregen. Ook wordt er geconstateerd dat er ‘standaard’ reacties komen, waarvan het vermoeden bestaat dat ze via een automatisch systeem worden verstuurd. Want op een reactie daarop wordt vervolgens niet meer gereageerd.

Met andere woorden: Veel gebruikers raden Zoosk.com niet aan omdat zij ervan overtuigd zijn dat de eigenaren uitsluitend uit zijn op financieel gewin. Overigens lijkt er in de zeer uitgebreide Terms of Use niets te staan over het gebruik van fictieve profielen, iets dat wel vaak wordt vermeld om claims te voorkomen.

Gratis registeren

Om te kunnen zoeken in de database moet je je eerst registeren. Je wordt dan in het Engels gevraagd om de gebruikersvoorwaarden te accepteren. Deze voorwaarden zijn ook alleen maar in het Engels beschikbaar, wat voor bepaalde mensen een belemmering kan zijn. In de voorwaarden staat onder andere dat je minimaal 18 jaar oud moet zijn en dat je verklaard dat je nooit bent veroordeeld voor een seksueel misdrijf. Dat is wel een beetje een vreemde bepaling, want dit zou betekenen dat als dit ooit wel zou zijn gebeurd dat je volgens Zoosk.com nooit meer met iemand mag daten. Maar dit terzijde.

Je mag ook niet deelnemen aan Zoosk.com als je in een land woonachtig bent waar door de VS een embargo tegen is uitgesproken. Ook dit is wat vreemd, want als individuele burger is de kans groot at je daar niets mee te maken hebt. Maar het staat er dus wel.

Zoosk screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Zoosk?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Zoosk kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Zoosk.com?

  • Eenvoudig aanmelden met je Facebook of Google+ account
  • Zoeken in een grote wereldwijde database
  • De website is weliswaar een beetje in het Nederlands vertaald, maar de meeste teksten op de site zijn in het Engels
  • In de wereldwijde database vind je vooral mensen die niet in Nederland woonachtig zijn, wat het daten sowieso erg lastig maakt
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Zoosk FAQ

  Hoe kan ik Zoosk opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Zoosk? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Zoosk.com account.

  Zoosk opzeggen

  Zoosk.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Zoosk.com en log in met je E-Mailadres en Wachtwoord (of gebruik hiervoor Facebook of Google+) op je account.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op je accountnaam (of “Een Zoosk-lid”) in de rechterbovenhoek. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Accountinstellingen”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op bewerken achter het kopje: Accountstatus. Klik nu op: “Account deactiveren”.

  Stap 4: Een pop-up window is nu zichtbaar. Klik deze weg door op het kruisje in de rechterbovenhoek te klikken.

  stap 5: Klik nu op de grijze button met de tekst: “Deactiveren”.

  stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Geef een reden van uitschrijving en klik dan op: “Doorgaan met deactiveren”.

  stap 7: Een pop-up window is nu geopend. Klik nogmaals op: “Account deactiveren”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Zoosk!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items