Home / Zeddnet – Kosten, Review en Ervaringen
Zeddnet logo

Zeddnet - Kosten, Review en Ervaringen

Als je zin hebt om te daten, zorg er dan nu voor dat je weet hoe het er aan toe gaat. Je kunt zien dat het een ontmoetingsplaats is voor mensen die zich op andere contactsites niet thuis voelen. Het doel is om hier contact mogelijk te maken tussen mensen die wegens een beperking moeite hebben om contacten te leggen. Ook is het de bedoeling van Zeddnet dat zij een platform bieden aan mensen met een imperfectie om elkaar te steunen en om ervaringen uit te wisselen.

8 Ervaringen
3.3
Beoordeling 3.3

Open staan voor elkaar is hier belangrijk en dat is ook de reden dat we het graag aan je bekend maken! Is het wat voor jou? Meld je dan ook aan. Het is tijd om eens aan jezelf te denken en te zorgen dat je ook liefde kunt geven en ontvangen. Het is zo mooi en je groeit naar elkaar toe. Laat elkaar in de waarde en ga samen genieten van al dat moois. Dat is waar je hier op kunt rekenen en zoveel andere mannen en vrouwen hebben daar net als jij ook behoefte aan. Gelukkig kun je bij Zeddnet jezelf zijn en kunnen anderen daar van genieten net als jij! Een mooi moment om je ook aan te melden en het zelf te mogen ervaren. Lekker genieten van de mensen om je heen en de aandacht die je hebt verdiend.

Aanmelden Zeddnet.com

Het aanmelden heb je zo gedaan. Als je dat hebt gedaan dan kun je gebruik maken van het forum en van de chat. Maar je kunt ook je eigen profiel invullen en dan kunnen anderen ook contact met je opnemen en meer over jou te weten komen. Het is echt 100% gratis en daar kun jij dus ook snel je voordeel mee doen. Het is mooi om nu te ontdekken hoe de mensen om je heen zijn, nader tot elkaar te komen en te genieten van deze mooie momenten. Je dromen kunnen gerealiseerd worden. Daar kun je nu jouw voordeel mee doen en daar ga je ook geen spijt van krijgen. Het gaat er om dat je weet wat het allemaal met je kan doen. Liefde geven en ontvangen is mooi, maar daar kun jij nu dus alles van leren. Doe het daarom ook en zorg dat je er klaar voor bent als je je aan gaat melden bij Zeddnet.

Waarom Zeddnet?

Zeddnet is er niet voor een bepaalde doelgroep, iedereen heeft wel ergens een minpuntje en daarom is Zeddnet er voor iedereen. Het is er wel in de eerste plaats voor mensen die gehinderd worden door bijvoorbeeld verlegenheid, een kleine kennissenkring, psychische of lichamelijke handicap, uiterlijke schoonheidsfoutjes of andere minpuntjes. Het gaat er om dat je jezelf kan zijn, geniet van dat moois. Geniet van de kleine dingen in het leven en doe waar je zin in hebt. Een goed moment om nu tijd vrij te maken en er voor te gaan. Bij Zeddnet kun je jezelf zijn en blijven, doe jij dat ook? Dan kun je daar nu wat moois mee doen!

Zeddnet screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Zeddnet.com?

 • Voorziet in een behoefte
 • Niet voor iedereen geschikt
 • 2.7
  Populariteit
 • 2.9
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 5
  Kosten
 • 3.3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 13 mei 2021

8 reacties op “Zeddnet – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Molien Molien schreef:

  Hufters zijn het daar totaal respectloos je bent niet welkom
  Zoals je bent raadt het af om er heen te gaan

 2. Avatar for Molien Molien schreef:

  Steek geen energie in deze site totaal niks waardt zelfde clubje
  Mensen de rest is niet welkom eraf met zeddnet voor goed

 3. Avatar for Molly Molly schreef:

  Het is gedaan met zeddnet sorry joyc

 4. Avatar for Molly Molly schreef:

  Het is gedaan met zeddnet zijn vuile oplichters doen anders
  Voor dan ze in werkelheid zijn pure bedrog ik lieg niet

 5. Avatar for Molly Molly schreef:

  Blijf weg bij de site je komt in de problemen waarschuwing telt
  Voor iedereen ben slachtoffer geworden

 6. Avatar for Molly Molly schreef:

  Haal maar uit de lucht die site deugd niet geld affperssers als hun geld
  Maar binnnen hebben kun je weer geblokkeerd worden
  Hufters zit. Vol met scammers

 7. Avatar for Ronald Ronald schreef:

  Waardeloze site geworden. Alleen maar storingen en de prioriteit om het op te lossen lijkt ver te zoeken. Het WAS een leuke site. De eigenaren denken het allemaal wel te weten hoe je een site moet maken maar het resultaat is duidelijk.

 8. Avatar for Joyceoutdoor Joyceoutdoor schreef:

  Zeddnet.com..de site voor mensen met een beperking..
  Ik kom al een paar dagen de site niet op!
  Aangegeven wordt 500 error.

  Of is het gedaan met de site???

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *