Home / Ontdek nu de beste datingsites voor verstandelijk beperkten! / Vind liefde ondanks beperkingen: Zeddnet ervaringen!
Zeddnet logo

Vind liefde ondanks beperkingen: Zeddnet ervaringen!

Ontdek Zeddnet, een unieke datingsite speciaal ontworpen voor mensen met een beperking of imperfectie die op zoek zijn naar liefde en vriendschap. Bij Zeddnet staat openheid en acceptatie centraal, waardoor je jezelf kunt zijn en in contact kunt komen met gelijkgestemden. In deze uitgebreide gids bespreken we de kosten, reviews en ervaringen van Zeddnet, zodat je een goed beeld krijgt van wat deze datingsite te bieden heeft. Meld je aan bij Zeddnet en ervaar zelf hoe je kunt genieten van de aandacht die je verdient en groei samen met anderen naar een liefdevolle toekomst.

8 Ervaringen
3.3
Beoordeling 3.3

Zeddnet: een veilige ontmoetingsplaats voor bijzondere singles

Als je zin hebt om te daten, zorg er dan nu voor dat je weet hoe het er aan toe gaat. Je kunt zien dat het een ontmoetingsplaats is voor mensen die zich op andere contactsites niet thuis voelen. Het doel is om hier contact mogelijk te maken tussen mensen die wegens een beperking moeite hebben om contacten te leggen. Ook is het de bedoeling van Zeddnet dat zij een platform bieden aan mensen met een imperfectie om elkaar te steunen en om ervaringen uit te wisselen.

Openheid en acceptatie: de kernwaarden van Zeddnet

Open staan voor elkaar is hier belangrijk en dat is ook de reden dat we het graag aan je bekend maken! Is het wat voor jou? Meld je dan ook aan. Het is tijd om eens aan jezelf te denken en te zorgen dat je ook liefde kunt geven en ontvangen. Het is zo mooi en je groeit naar elkaar toe. Laat elkaar in de waarde en ga samen genieten van al dat moois. Dat is waar je hier op kunt rekenen en zoveel andere mannen en vrouwen hebben daar net als jij ook behoefte aan. Gelukkig kun je bij Zeddnet jezelf zijn en kunnen anderen daar van genieten net als jij! Een mooi moment om je ook aan te melden en het zelf te mogen ervaren. Lekker genieten van de mensen om je heen en de aandacht die je hebt verdiend.

Aanmelden Zeddnet.com

Het aanmelden heb je zo gedaan. Als je dat hebt gedaan dan kun je gebruik maken van het forum en van de chat. Maar je kunt ook je eigen profiel invullen en dan kunnen anderen ook contact met je opnemen en meer over jou te weten komen. Het is echt 100% gratis en daar kun jij dus ook snel je voordeel mee doen. Het is mooi om nu te ontdekken hoe de mensen om je heen zijn, nader tot elkaar te komen en te genieten van deze mooie momenten. Je dromen kunnen gerealiseerd worden. Daar kun je nu jouw voordeel mee doen en daar ga je ook geen spijt van krijgen. Het gaat er om dat je weet wat het allemaal met je kan doen. Liefde geven en ontvangen is mooi, maar daar kun jij nu dus alles van leren. Doe het daarom ook en zorg dat je er klaar voor bent als je je aan gaat melden bij Zeddnet.

Waarom Zeddnet?

Zeddnet is er niet voor een bepaalde doelgroep, iedereen heeft wel ergens een minpuntje en daarom is Zeddnet er voor iedereen. Het is er wel in de eerste plaats voor mensen die gehinderd worden door bijvoorbeeld verlegenheid, een kleine kennissenkring, psychische of lichamelijke handicap, uiterlijke schoonheidsfoutjes of andere minpuntjes. Het gaat er om dat je jezelf kan zijn, geniet van dat moois. Geniet van de kleine dingen in het leven en doe waar je zin in hebt. Een goed moment om nu tijd vrij te maken en er voor te gaan. Bij Zeddnet kun je jezelf zijn en blijven, doe jij dat ook? Dan kun je daar nu wat moois mee doen!

Zeddnet screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Zeddnet.com?

 • Voorziet in een behoefte
 • Niet voor iedereen geschikt

Zeddnet: dé datingsite voor unieke singles

Ontdek Zeddnet, de bijzondere datingsite voor mensen met een beperking of imperfectie. Deze unieke ontmoetingsplaats biedt een veilige omgeving om contact te leggen, ervaringen uit te wisselen en steun te vinden bij gelijkgestemden. Openheid en acceptatie staan centraal, zodat je helemaal jezelf kunt zijn. Meld je aan en ervaar zelf hoe je kunt groeien en genieten van de mensen om je heen. Lees de reviews, vergelijk kosten en maak kennis met de warme community van Zeddnet. Gun jezelf de liefde en aandacht die je verdient en laat je inspireren door deze bijzondere datingervaring.

 • 2.7

  Populariteit

  Zeddnet is een populaire keuze onder mensen met een beperking of imperfectie. De unieke doelgroep waardeert de aandacht voor hun specifieke behoeften en de warme community.

 • 2.9

  Gebruikersgemak

  De website van Zeddnet is eenvoudig te gebruiken, met een intuïtieve navigatie en een overzichtelijke indeling, zodat leden makkelijk contact kunnen leggen en hun ervaringen kunnen delen.

 • 3

  Functionaliteiten

  Zeddnet biedt diverse functies zoals het zoeken naar geschikte partners, het uitwisselen van ervaringen en het vinden van steun bij gelijkgestemden, wat het daten aangenaam en persoonlijk maakt.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van Zeddnet staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden, zodat leden zich veilig en gewaardeerd voelen.

 • 5

  Kosten

  Zeddnet hanteert transparante en betaalbare prijzen voor hun lidmaatschappen, waardoor liefde en steun toegankelijk zijn voor iedereen.

 • 3.3 Goed

  Totaalscore

  Met de focus op openheid, acceptatie en een warme community scoort Zeddnet hoog als een bijzondere en waardevolle datingsite voor mensen met een beperking of imperfectie.

Veelgestelde vragen over Zeddnet

Wat is het doel van Zeddnet?

Zeddnet is een datingsite die zich richt op mensen met een beperking, zoals lichamelijke, verstandelijke of psychische beperkingen, om hen te helpen een partner, vriend of vriendin te vinden.

Is registratie op Zeddnet gratis?

Ja, registratie op Zeddnet is gratis. Hiermee kun je een profiel aanmaken, profielen van anderen bekijken en beperkt berichten sturen.

Hoeveel kost een betaald lidmaatschap op Zeddnet?

Een betaald lidmaatschap op Zeddnet kost €4,95 per maand. Hiermee krijg je toegang tot extra functies zoals onbeperkt berichten sturen en ontvangen.

Hoe kan ik mijn Zeddnet-profiel verwijderen?

Om je profiel te verwijderen, ga je naar ‘Mijn gegevens’ in je account. Klik vervolgens op de link ‘Uitschrijven’ en volg de instructies om je profiel definitief te verwijderen.

Hoe zit het met privacy en veiligheid op Zeddnet?

Zeddnet neemt privacy en veiligheid serieus en doet er alles aan om je gegevens te beschermen. Ze maken gebruik van een beveiligde verbinding (SSL) en je kunt zelf kiezen welke informatie je wilt delen met anderen.

Laats bijgewerkt: 17 april 2023

8 reacties op “Vind liefde ondanks beperkingen: Zeddnet ervaringen!”

 1. Molien schreef:

  Hufters zijn het daar totaal respectloos je bent niet welkom
  Zoals je bent raadt het af om er heen te gaan

 2. Molien schreef:

  Steek geen energie in deze site totaal niks waardt zelfde clubje
  Mensen de rest is niet welkom eraf met zeddnet voor goed

 3. Molly schreef:

  Het is gedaan met zeddnet sorry joyc

 4. Molly schreef:

  Het is gedaan met zeddnet zijn vuile oplichters doen anders
  Voor dan ze in werkelheid zijn pure bedrog ik lieg niet

 5. Molly schreef:

  Blijf weg bij de site je komt in de problemen waarschuwing telt
  Voor iedereen ben slachtoffer geworden

 6. Molly schreef:

  Haal maar uit de lucht die site deugd niet geld affperssers als hun geld
  Maar binnnen hebben kun je weer geblokkeerd worden
  Hufters zit. Vol met scammers

 7. Ronald schreef:

  Waardeloze site geworden. Alleen maar storingen en de prioriteit om het op te lossen lijkt ver te zoeken. Het WAS een leuke site. De eigenaren denken het allemaal wel te weten hoe je een site moet maken maar het resultaat is duidelijk.

 8. Joyceoutdoor schreef:

  Zeddnet.com..de site voor mensen met een beperking..
  Ik kom al een paar dagen de site niet op!
  Aangegeven wordt 500 error.

  Of is het gedaan met de site???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---