Home / Xcams.com – Kosten, Review en Ervaringen
Xcams.com logo

Xcams.com - Kosten, Review en Ervaringen

Op Xcams kun je live meekijken met verschillende webcams. Je doet dit samen met anderen en iedereen kan via de chatfunctie opmerkingen maken die het model achter de camera kan meelezen. Dit gebeurt wel in verschillende talen, dus de kans is aanwezig dat je niet alles kunt lezen. Xcams is beschikbaar in verschillende talen, waaronder ook Nederlands. Je kunt live cam beelden bekijken van vrouwen, koppels, mannen en transgenders. Je kunt via de menu’s bovenaan de website gemakkelijk een keuze maken welke categorie jouw voorkeur heeft.

Xcams.com
3
Beoordeling 3

Gratis en betaalde functies op Xcams

Je kunt je registreren voor een gratis account op Xcams. Hiermee kun je niet van alle functies gebruik maken, waaronder een privé chat met een model. Maar je kunt ook als je niet bent ingelogd al naar de cams kijken en de chatberichten van andere members meelezen of zelf ergens op reageren. De website claimt dat er zo’n 3.000 modellen aangesloten zijn waarvan er op ieder moment van de dag honderden online zijn voor live shows. Bij de beelden staat informatie over onder andere welke talen het model spreekt, zodat je haar in de juiste taal kunt aanspreken. Dat is zeker tijdens een privé sessie natuurlijk erg handig.

Het brede aanbod op Xcams

Het brede aanbod van modellen biedt voor iedereen wel een geschikt model. Je kunt zoeken in de categorieën naar een model dat je aanspreekt. Je kunt vooraf opgenomen video’s bekijken of naar een live show kijken. Voor sommige functies is een betaald lidmaatschap nodig. Als VIP member kun je ook privé met een model gaan, waarbij je direct en als enige contact met haar kunt hebben. Xcams is één van de grootste online live sexcam websites van Europa.

Xcams.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Xcams.com?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Xcams.com kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Xcams?

  • Een zeer breed aanbod aan live videokanalen
  • Je kunt privé gaan met één van de modellen voor een 1 op 1 sessie
  • Met een gratis membership zijn de mogelijkheden beperkt
  • De website maakt een wat rommelige indruk
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties