Home / Lokaal daten: de beste manier om singles te ontmoeten! / Wytegearre.nl: Onze Review en Ervaringen!
Wytegearre logo

Wytegearre.nl: Onze Review en Ervaringen!

Wytegearre is een datingsite speciaal voor singles uit de regio Friesland. De naam betekent ‘wij samen’ in het Fries en dat is precies wat de website wil uitstralen. Als je uit Friesland komt of er een sterke band mee hebt, is Wytegearre de ideale datingsite om een leuke man of vrouw te ontmoeten. Het inschrijven is gratis en je ziet meteen welke andere leden er allemaal zijn ingeschreven. Omdat de meeste leden uit Friesland komen, hoef je niet ver te reizen voor een date. Er zijn al veel Friezen die zich hebben ingeschreven en via Wytegearre een serieuze relatie hebben gevonden. Wil je weten wat de kosten zijn en wat anderen vinden van Wytegearre? Lees dan onze uitgebreide review.

Wytegearre.nl
1 Ervaring
3.2
Beoordeling 3.2

Wytegearre: dé datingsite voor Friesland

De datingsite Wytegearre is speciaal bedoelt voor de regio Friesland. De naam van de datingsite betekent ‘Wij samen’ in het Fries en dat is precies wat deze datingsite wil realiseren. Woon je in de regio Friesland of ben je Fries maar inmiddels verhuisd dan kun je hier op zoek gaan naar een leuke man of vrouw voor een date. Het schept dan meteen een band dat je uit Friesland komt en het kan ook goed zijn dat je dan beide Fries spreekt. Het is geen vereiste maar dit maakt de date meteen wel een stuk leuker en de kans op een succesvolle date zal dan ook groter zijn.

Gratis inschrijven bij Wytegearre: ontmoet Friese singles

Wanneer je de datingsite bezoekt dan zie je meteen een aantal foto’s van leden voorbij komen. Je hebt dan al een goed idee van wat je kunt verwachten. Het inschrijven bij deze datingsite is gratis en meteen daarna kun je dan zien welke andere leden er allemaal ingeschreven staan. Aangezien je weet dat de meeste van deze leden uit Friesland komen weet je dat je niet lang hoeft te reizen als je een date afspreekt. Er zijn dan ook al veel Friezen die zich hebben ingeschreven en inmiddels een leuke en serieuze relatie door deze website hebben.

Kom eenvoudig in contact met andere friezen

Het is erg makkelijk om met de leden van deze website in contact te komen en dit kun je doen door het sturen van de berichten. We willen je aanraden om eerst eens rustig door de leden te bladeren en dan te zien of er iemand is die je interesse heeft. Je zou ook je eigen favorieten kunnen uitzoeken en vervolgens dan bepalen wie je een bericht stuurt. Het zal dan niet lang duren voor je de eerste leuke gesprekken hebt en wie weet zit daar wel iemand bij die je mee wilt vragen op een date.

De website is makkelijk in gebruik

Wat een groot voordeel is aan deze website dat is dat deze makkelijk in gebruik is. Al snel zal je de mensen hebben gevonden waar je interesse in hebt. Wat wel belangrijk is dat is dat jij ook een mooi profiel aanmaakt. Dit is een profiel wat duidelijk is en waar ook veel informatie op te vinden is. Zorg dat je ook een duidelijke foto bij je profiel hebt staan. Het is helemaal niet nodig om een fotomodel te zijn om hier snel een date te vinden. Wees gewoon eerlijk waar je naar op zoek bent en vertel ook wat meer over jezelf.

Veiligheid Wytegearre

De datingsite van Wytegearre.nl is ook veilig. Je kunt je gegevens zonder problemen achterlaten en pas wanneer jij het wilt dan vertel je een lid meer over jezelf. Aangezien het inschrijven gratis is kun je vrijblijvend rondkijken naar de leden. We kunnen je nu al zeggen dat je vele leuke mensen zal zien staan. Mocht dit toch niet het geval zijn dan kun jij ook gewoon weer zonder verdere verplichtingen uitschrijven. Het spreekt wel voor zich dat dit alleen een website is voor mensen die in Friesland wonen of die graag met een leuke Fries of Friezin in contact willen komen.

Wytegearre screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Wytegearre?

Het goedkoopste Wytegearre abonnement kost €16,66 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Wytegearre.nl?

  • Populaire datingsite onder singles uit Friesland
  • Groot aantal ingeschreven leden die op zoek zijn naar een serieuze relatie
  • Goed bereikbare klantenservice die snel antwoord geeft op vragen en verzoeken
  • Gratis inschrijven en mogelijkheid om profielen te bekijken en berichten te versturen
  • Gebruiksvriendelijke website met overzichtelijke functionaliteiten
  • Beperkt tot de regio Friesland, waardoor het aantal potentiële matches beperkter is dan bij landelijke datingsites
  • Kosten voor betaald abonnement zijn vergelijkbaar met andere datingsites, maar kunnen voor sommige gebruikers hoog zijn

  Wytegearre: veilig en betrouwbaar daten in Friesland

  Wytegearre is dé datingsite voor singles uit Friesland. De website is gebruiksvriendelijk en biedt verschillende mogelijkheden om in contact te komen met andere leden. Het inschrijven is gratis en je kunt meteen profielen bekijken en berichten versturen. Daarnaast weet je zeker dat de meeste leden uit de regio Friesland komen, waardoor je niet ver hoeft te reizen voor een date. De website heeft een groot aantal ingeschreven leden die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Bovendien is Wytegearre een veilige en betrouwbare datingsite met goede recensies van gebruikers. Ben jij op zoek naar een partner in Friesland? Meld je dan gratis aan bij Wytegearre en ontdek de mogelijkheden!

  • 3

   Populariteit

   Wytegearre is een populaire datingsite onder singles uit Friesland. De website heeft een groot aantal ingeschreven leden die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Door de focus op de regio Friesland weet je zeker dat je snel in contact kunt komen met andere singles uit de omgeving.

  • 3.4

   Gebruikersgemak

   De website van Wytegearre is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Het aanmaken van een profiel is eenvoudig en het zoeken naar andere leden verloopt soepel. Daarnaast is het versturen van berichten en het bekijken van profielen heel gemakkelijk.

  • 3.2

   Functionaliteiten

   Wytegearre biedt verschillende functionaliteiten om in contact te komen met andere leden. Zo kun je onder andere berichten versturen, flirten, chatten en privéfoto’s delen. Daarnaast kun je gebruik maken van de geavanceerde zoekfunctie om specifieke criteria te selecteren.

  • 3.2

   Klantenservice

   De klantenservice van Wytegearre is goed bereikbaar via e-mail en telefoon. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam en proberen zo snel mogelijk te antwoorden op vragen en verzoeken.

  • 3.1

   Kosten

   Het inschrijven bij Wytegearre is gratis. Voor het versturen van berichten en onbeperkt gebruik van de website dien je echter wel een betaald abonnement af te sluiten. De kosten hiervoor zijn vergelijkbaar met andere datingsites.

  • 3.2 Goed

   Totaalscore

   Wytegearre is een gebruiksvriendelijke en populaire datingsite voor singles uit Friesland. De website biedt verschillende functionaliteiten om in contact te komen met andere leden en de klantenservice is goed bereikbaar. De kosten zijn vergelijkbaar met andere datingsites en de totaalscore is dan ook positief.

  Wytegearre.nl FAQ

  Hoe kan ik Wytegearre.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Wytegearre.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Wyte Gearre account.

  Wytegearre.nl opzeggen

  Wytegearre account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van WyteGearre.nl en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met blauwe “inloggen” button.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je gebruikersnaam staan. (je profielnaam vind je aan de rechter bovenzijde van je scherm.) Er is nu een nieuw menu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

  Stap 3: Aan de bovenzijde is nu een nieuw menu zichtbaar geworden. Klik in dit menu op “Uitschrijven”

  Stap 4: Geef een opmerking of reden waarom je wilt uitschrijven.

  Vink het vakje aan: Ja, schrijf mij nu definitief uit

  klik op de blauwe button: “Nu uitschrijven”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Wytegearre.nl!

  Wat zijn de kosten voor het gebruik van Wytegearre.nl?

  Wytegearre.nl biedt verschillende abonnementsopties aan. Voor een abonnement van één maand betaal je € 24,95. Bij een abonnement van drie maanden betaal je € 49,95 (oftewel € 16,65 per maand) en voor een abonnement van zes maanden betaal je € 79,95 (oftewel € 13,33 per maand).

  Is Wytegearre.nl een betrouwbare datingsite?

  Ja, Wytegearre.nl is een betrouwbare datingsite. De site heeft een keurmerk Veilig Daten en is geverifieerd door de Consumentenbond. Bovendien is er een team van moderators actief dat profielen controleert en waar nodig blokkeert.

  Hoe kan ik mij registreren op Wytegearre.nl?

  Om je te registreren op Wytegearre.nl ga je naar de homepage en klik je op de knop ‘Aanmelden’. Vervolgens vul je jouw gegevens in, zoals je e-mailadres, naam, geslacht en wachtwoord. Daarna kun je jouw profiel verder invullen en op zoek gaan naar andere leden.

  Kan ik gratis gebruik maken van Wytegearre.nl?

  Nee, je kunt niet gratis gebruik maken van Wytegearre.nl. Wel kun je de site eerst uitproberen door een gratis proefabonnement van één week af te sluiten. Hiermee kun je beperkt gebruik maken van de functionaliteiten van de site.

  Hoe kan ik mijn abonnement bij Wytegearre.nl opzeggen?

  Om je abonnement bij Wytegearre.nl op te zeggen ga je naar de pagina ‘Mijn instellingen’ en klik je op de optie ‘Abonnement stopzetten’. Vervolgens geef je de reden van opzegging op en klik je op ‘Bevestig opzegging’. Je ontvangt dan een bevestiging per e-mail. Let op: als je niet tijdig opzegt, wordt het abonnement automatisch verlengd.

  Laats bijgewerkt: 23 april 2023

  Eén reactie op “Wytegearre.nl: Onze Review en Ervaringen!”

  1. berrie zweers schreef:

   Ik zag tot mijn grote schrik dat er een betaling afgehandeld is afgelopen maand. Ik heb indertijd een abonnement afgesloten voor 2 maanden. Zie hieronder. nu heb ik mijn rekening goed bekeken en zie dat er 3 x een bedrag is afgehaald .namelijk 11 december 2020 en 12 februari en 14 april 2021. ik heb daarna geen abb. afgesloten. hoe kan dit. kunt u mij antwoorden? bzweers@home.nl

   Beste zeilster52,
   Bedankt voor uw betaling op WyTegearre.nl.
   U heeft gekozen voor:
   Abonnement: 2 maanden VIP
   De details van uw betaling:
   Datum: 11 december 2020 22:48
   Kenmerk: 239533998
   Bedrag: €19,98
   Betaalmethode: SEPA iDEAL via CM.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---