Home / Wytegearre.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Wytegearre logo

Wytegearre.nl - Kosten, Review en Ervaringen

De datingsite Wytegearre is speciaal bedoelt voor de regio Friesland. De naam van de datingsite betekent ‘Wij samen’ in het Fries en dat is precies wat deze datingsite wil realiseren. Woon je in de regio Friesland of ben je Fries maar inmiddels verhuisd dan kun je hier op zoek gaan naar een leuke man of vrouw voor een date. Het schept dan meteen een band dat je uit Friesland komt en het kan ook goed zijn dat je dan beide Fries spreekt. Het is geen vereiste maar dit maakt de date meteen wel een stuk leuker en de kans op een succesvolle date zal dan ook groter zijn.

Wytegearre.nl
1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Wanneer je de datingsite bezoekt dan zie je meteen een aantal foto’s van leden voorbij komen. Je hebt dan al een goed idee van wat je kunt verwachten. Het inschrijven bij deze datingsite is gratis en meteen daarna kun je dan zien welke andere leden er allemaal ingeschreven staan. Aangezien je weet dat de meeste van deze leden uit Friesland komen weet je dat je niet lang hoeft te reizen als je een date afspreekt. Er zijn dan ook al veel Friezen die zich hebben ingeschreven en inmiddels een leuke en serieuze relatie door deze website hebben.

Kom eenvoudig in contact met andere friezen

Het is erg makkelijk om met de leden van deze website in contact te komen en dit kun je doen door het sturen van de berichten. We willen je aanraden om eerst eens rustig door de leden te bladeren en dan te zien of er iemand is die je interesse heeft. Je zou ook je eigen favorieten kunnen uitzoeken en vervolgens dan bepalen wie je een bericht stuurt. Het zal dan niet lang duren voor je de eerste leuke gesprekken hebt en wie weet zit daar wel iemand bij die je mee wilt vragen op een date.

De website is makkelijk in gebruik

Wat een groot voordeel is aan deze website dat is dat deze makkelijk in gebruik is. Al snel zal je de mensen hebben gevonden waar je interesse in hebt. Wat wel belangrijk is dat is dat jij ook een mooi profiel aanmaakt. Dit is een profiel wat duidelijk is en waar ook veel informatie op te vinden is. Zorg dat je ook een duidelijke foto bij je profiel hebt staan. Het is helemaal niet nodig om een fotomodel te zijn om hier snel een date te vinden. Wees gewoon eerlijk waar je naar op zoek bent en vertel ook wat meer over jezelf.

Veiligheid Wytegearre

De datingsite van Wytegearre.nl is ook veilig. Je kunt je gegevens zonder problemen achterlaten en pas wanneer jij het wilt dan vertel je een lid meer over jezelf. Aangezien het inschrijven gratis is kun je vrijblijvend rondkijken naar de leden. We kunnen je nu al zeggen dat je vele leuke mensen zal zien staan. Mocht dit toch niet het geval zijn dan kun jij ook gewoon weer zonder verdere verplichtingen uitschrijven. Het spreekt wel voor zich dat dit alleen een website is voor mensen die in Friesland wonen of die graag met een leuke Fries of Friezin in contact willen komen.

Wytegearre screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Wytegearre?

Het goedkoopste Wytegearre abonnement kost €16,66 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Wytegearre.nl?

  • Dating speciaal voor Friezen
  • Alleen geschikt als je op zoek bent naar een Fries
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Wytegearre.nl FAQ

  Hoe kan ik Wytegearre.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Wytegearre.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Wyte Gearre account.

  Wytegearre.nl opzeggen

  Wytegearre account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van WyteGearre.nl en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met blauwe “inloggen” button.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je gebruikersnaam staan. (je profielnaam vind je aan de rechter bovenzijde van je scherm.) Er is nu een nieuw menu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

  Stap 3: Aan de bovenzijde is nu een nieuw menu zichtbaar geworden. Klik in dit menu op “Uitschrijven”

  Stap 4: Geef een opmerking of reden waarom je wilt uitschrijven.

  Vink het vakje aan: Ja, schrijf mij nu definitief uit

  klik op de blauwe button: “Nu uitschrijven”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Wytegearre.nl!

  Laats bijgewerkt: 04 juli 2021

  Eén reactie op “Wytegearre.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for berrie zweers berrie zweers schreef:

   Ik zag tot mijn grote schrik dat er een betaling afgehandeld is afgelopen maand. Ik heb indertijd een abonnement afgesloten voor 2 maanden. Zie hieronder. nu heb ik mijn rekening goed bekeken en zie dat er 3 x een bedrag is afgehaald .namelijk 11 december 2020 en 12 februari en 14 april 2021. ik heb daarna geen abb. afgesloten. hoe kan dit. kunt u mij antwoorden? bzweers@home.nl

   Beste zeilster52,
   Bedankt voor uw betaling op WyTegearre.nl.
   U heeft gekozen voor:
   Abonnement: 2 maanden VIP
   De details van uw betaling:
   Datum: 11 december 2020 22:48
   Kenmerk: 239533998
   Bedrag: €19,98
   Betaalmethode: SEPA iDEAL via CM.com

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *