Home / Vind jouw seksuele avontuur op onze top sexdating sites! / Review Wie Date Jij: Kosten, Ervaringen & Meer!
Wie Date Jij? logo

Review Wie Date Jij: Kosten, Ervaringen & Meer!

Op zoek naar een spannende datingsite in Nederland en België? Lees onze uitgebreide review van Wie Date Jij, dé datingsite voor avontuurlijke ontmoetingen. Ontdek de kosten, lees ervaringen van andere gebruikers en krijg inzicht in wat deze site te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar een vluchtig avontuur of echte liefde, Wie Date Jij heeft voor ieder wat wils. Met een overvloed aan aantrekkelijke profielen en diverse afspraakmogelijkheden, kun je hier jouw perfecte match vinden. Lees onze review en maak een weloverwogen keuze bij het verkennen van de opwindende wereld van online dating.

Wie Date Jij?
2 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Vind jouw erotische avontuur op Wie Date Jij: Dé datingsite voor casual plezier in Nederland en België.

Wie Date Jij is een (sex)datingsite voor iedereen in Nederland en België. Wanneer je een kijkje op de homepage neemt, dan zie je enkel plaatjes van mooie vrouwen staan. Dit is vooral bedoeld om duidelijk te maken dat het hier (ook) om een seksdatingsite gaat. Ben jij gewoon op zoek naar een one night stand of wil je ergens afspreken voor een seksueel avontuur en direct weer vertrekken? Dan kun je hier jouw match vinden. Zoek je wel naar echte liefde of naar een vriendschap (met voordelen)? Dan kun je ook goed op deze datingsite terecht. Je kunt er de leukste mensen vinden voor de meest uiteenlopende afspraakjes.

Er zijn ook mannen aanwezig

Wie Date Jij laat je al snel denken dat er enkel vrouwen te vinden zijn op deze site. Er staan immers alleen maar vrouwen afgebeeld op de homepage. Toch zijn er zeker ook mannen te vinden op deze datingsite. Deze worden gewoonweg op de homepage niet in beeld gebracht. Je kunt eens een profiel aanmaken om te zien wat voor mannen er te vinden zijn op deze datingsite. Onder de mannen vind je heren die zoeken naar ‘meer’ en er zijn mannen die bewust zoeken naar seksdates. Probeer hier ook rekening mee te houden. Bedenk van tevoren wat je zelf wilt en wat jij van een ander verwacht, zodat je actief kunt gaan zoeken naar iemand met dezelfde verwachtingen.

Van een gezellige ontmoeting tot een vlug afspraakje

Er komen steeds meer datingsites bij waar je ook gewoon terecht kunt voor een seksafspraak zonder dat je je hiervoor hoeft te schamen. De tijd dat je moest betalen voor een ‘spannende avond’ is echt wel voorbij. Er wordt vaker gedacht dat het alleen de mannen zijn die bewust zoeken naar een seksafspraak, maar niets is minder waar. Wie Date Jij laat zien dat er ook zeker veel vrouwen zijn die niets anders van een man willen dan enkel seks. Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat er seksafspraken gemaakt kunnen worden tussen man en man of vrouw en vrouw. Op deze datingsite kan en mag alles, zolang het bij de wet is toegestaan uiteraard. Geef in je profiel duidelijk aan wat jij wilt. Wil jij starten met een gezellige ontmoeting omdat je zoekt naar ‘huisje – boompje – beestje’ of zoek jij naar iemand om je mee te vermaken voor een uur of twee? Het is belangrijk om dit goed aan te geven, zodat teleurstellingen worden voorkomen.

Meld je gratis aan bij deze datingsite

Een account aanmaken is volledig gratis bij Wie Date Jij. Je kunt een profiel aanmaken en deze direct voorzien van foto’s als je dit wilt. Bedenk je wel dat iedereen deze foto’s kan zien, zoals jij ook de foto’s van anderen kunt zien. Als je eenmaal een account hebt aangemaakt, dan krijg je direct toegang tot alle profielen. Je kunt meteen foto’s van andere leden bekijken en zoeken naar de ideale man of vrouw voor jouw (seks)date. Makkelijker kan het bijna niet en het is ook nog eens helemaal gratis. Zeker de moeite waard om eens te proberen.

Wie Date Jij? screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Wiedatejij.nl?

 • Wie Date Jij is een populaire datingsite in Nederland en België, waardoor er veel potentiële matches beschikbaar zijn.
 • De website van Wie Date Jij is gemakkelijk te navigeren en biedt een intuïtieve gebruikerservaring.
 • De datingsite biedt verschillende handige tools en functies, zoals uitgebreide zoekfilters en chatmogelijkheden.
 • De klantenservice van Wie Date Jij is responsief en staat klaar om te helpen bij vragen en problemen.
 • Wie Date Jij richt zich zowel op mensen die op zoek zijn naar casual plezier als op degenen die op zoek zijn naar echte liefde en vriendschap.
 • Hoewel niet duidelijk wordt aangegeven, is er een kans op het tegenkomen van fictieve profielen op de datingsite.
 • Vanwege het bovenstaande punt kan er enige twijfel bestaan over de echtheid van sommige profielen.
 • Het gebruik van Wie Date Jij brengt kosten met zich mee, afhankelijk van het gekozen lidmaatschap.
 • De datingsite is voornamelijk gericht op seksuele ontmoetingen, waardoor mensen die op zoek zijn naar andere soorten relaties mogelijk minder geschikte matches vinden.
 • Het ontbreken van duidelijke vermelding over fictieve profielen kan leiden tot onzekerheid en verwarring bij gebruikers.

Wie Date Jij: De plek om jouw erotische verlangens te ontdekken en te beleven?

Wil je een opwindende datingsite ontdekken waar je jouw erotische verlangens kunt vervullen? Dan is Wie Date Jij de perfecte keuze voor jou. Met een uitgebreid aanbod van mooie vrouwen en een focus op seksuele ontmoetingen, biedt deze site een platform voor spannende afspraakjes in Nederland en België. Of je nu op zoek bent naar een one night stand, een seksueel avontuur of zelfs echte liefde en vriendschap, Wie Date Jij heeft voor ieder wat wils. Met de mogelijkheid om de leukste mensen te vinden voor diverse ontmoetingen, vind je hier gegarandeerd jouw match. Waar wacht je nog op? Ontdek Wie Date Jij vandaag nog en laat je verlangens werkelijkheid worden.

 • 3

  Populariteit

  Wie Date Jij is een populaire datingsite in Nederland en België, waar vele mensen samenkomen om spannende afspraakjes te vinden. Met een groot gebruikersbestand is er een brede selectie van potentiële matches.

 • 3

  Gebruikersgemak

  De website van Wie Date Jij is gebruiksvriendelijk en intuïtief, waardoor het gemakkelijk is om te navigeren en profielen te bekijken. Het aanmeldingsproces is eenvoudig en het platform biedt handige zoek- en communicatiefuncties.

 • 3

  Functionaliteiten

  Wie Date Jij biedt diverse functionaliteiten om jouw datingervaring te verrijken. Denk aan uitgebreide zoekfilters, chatmogelijkheden en de optie om foto’s te delen. Er zijn verschillende tools om jouw matches te vinden en contact te leggen.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van Wie Date Jij is bereikbaar en reageert doorgaans snel op vragen en problemen. Er is ondersteuning beschikbaar om je te helpen bij eventuele technische of gebruikersgerelateerde problemen.

 • 3

  Kosten

  Bij Wie Date Jij zijn de kosten afhankelijk van het gekozen lidmaatschap. Het is belangrijk op te merken dat er mogelijk fictieve profielen aanwezig kunnen zijn, hoewel dit niet duidelijk wordt aangegeven.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Met een grote populariteit, gebruiksvriendelijkheid, diverse functionaliteiten en klantenservice scoort Wie Date Jij positief. Echter, het gebrek aan duidelijke vermelding van fictieve profielen kan een punt van zorg zijn voor sommige gebruikers.

Wie Date Jij? FAQ

Hoe kan ik Wie Date Jij? opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Wie Date Jij? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw WieDateJij.nl account.

Wie Date Jij? opzeggen

WieDateJij.nl.nl account verwijderen

Helaas,

Wij hebben op geen enkele manier kunnen achterhalen hoe een account moet worden verwijderd van deze datingsite. Er bestaat geen Help of FAQ sectie op deze website. Tevens zijn er geen algemene voorwaarden aanwezig. Het emailadres van deze website is ons ook onbekend.

 

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Wie Date Jij?

Ja, er zijn kosten verbonden aan het gebruik van Wie Date Jij. De exacte kosten variëren afhankelijk van het gekozen lidmaatschap. Het is belangrijk om de prijzen en abonnementsopties op de website te raadplegen.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Wie Date Jij?

Je kunt contact opnemen met de klantenservice van Wie Date Jij door gebruik te maken van het beschikbare contactformulier op de website. Vul het formulier in met je vraag of probleem en de klantenservice zal zo snel mogelijk reageren.

Is mijn privacy gewaarborgd op Wie Date Jij?

Ja, Wie Date Jij streeft ernaar om de privacy van haar gebruikers te waarborgen. Ze nemen maatregelen om persoonlijke gegevens te beschermen en delen deze niet zonder jouw toestemming met derden. Het is altijd verstandig om de privacyvoorwaarden van de datingsite zorgvuldig door te nemen.

Kan ik echte liefde vinden op Wie Date Jij, of is het voornamelijk gericht op seksuele ontmoetingen?

Wie Date Jij is ontworpen voor verschillende soorten relaties. Hoewel het een focus heeft op seksuele ontmoetingen, zijn er ook gebruikers die op zoek zijn naar echte liefde en vriendschap. Het is mogelijk om mensen te vinden met uiteenlopende intenties op de datingsite.

Hoe kan ik er zeker van zijn dat de profielen op Wie Date Jij echt zijn?

Hoewel Wie Date Jij geen duidelijke vermelding geeft over fictieve profielen, bestaat er een mogelijkheid dat deze aanwezig zijn. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn en je gezond verstand te gebruiken bij het communiceren en ontmoeten van mensen op de datingsite. Wees alert op verdachte activiteiten en meld eventuele twijfelachtige profielen aan de klantenservice.

Laats bijgewerkt: 06 juli 2023

2 reacties op “Review Wie Date Jij: Kosten, Ervaringen & Meer!”

 1. Ruud van der Lee schreef:

  Na 5 jaar moet ik constateren dat ik elke x dezelfde profielen wie en nimmer heb ik een dat gehad, want ze komen altijd met een smoesje als je concreet naar een datum vraagt. Het zijn de chatoperators die jou vragen beantwoorden en de eigenaar ontvangt het geld dat hij weer verdeeld over de chat-operateurs. Zijn gewone domme lui die wat bij willen bijverdienen. Trap er niet in. Mr. R.

 2. toon,vdaa schreef:

  wil geen berichten meer ontvangen schrijf mij maar uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---