Home / Wie Date Jij? – Kosten, Review en Ervaringen
Wie Date Jij? logo

Wie Date Jij? - Kosten, Review en Ervaringen

Wie Date Jij is een (sex)datingsite voor iedereen in Nederland en België. Wanneer je een kijkje op de homepage neemt, dan zie je enkel plaatjes van mooie vrouwen staan. Dit is vooral bedoeld om duidelijk te maken dat het hier (ook) om een seksdatingsite gaat. Ben jij gewoon op zoek naar een one night stand of wil je ergens afspreken voor een seksueel avontuur en direct weer vertrekken? Dan kun je hier jouw match vinden. Zoek je wel naar echte liefde of naar een vriendschap (met voordelen)? Dan kun je ook goed op deze datingsite terecht. Je kunt er de leukste mensen vinden voor de meest uiteenlopende afspraakjes.

Wie Date Jij?
1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Er zijn ook mannen aanwezig

Wie Date Jij laat je al snel denken dat er enkel vrouwen te vinden zijn op deze site. Er staan immers alleen maar vrouwen afgebeeld op de homepage. Toch zijn er zeker ook mannen te vinden op deze datingsite. Deze worden gewoonweg op de homepage niet in beeld gebracht. Je kunt eens een profiel aanmaken om te zien wat voor mannen er te vinden zijn op deze datingsite. Onder de mannen vind je heren die zoeken naar ‘meer’ en er zijn mannen die bewust zoeken naar seksdates. Probeer hier ook rekening mee te houden. Bedenk van tevoren wat je zelf wilt en wat jij van een ander verwacht, zodat je actief kunt gaan zoeken naar iemand met dezelfde verwachtingen.

Van een gezellige ontmoeting tot een vlug afspraakje

Er komen steeds meer datingsites bij waar je ook gewoon terecht kunt voor een seksafspraak zonder dat je je hiervoor hoeft te schamen. De tijd dat je moest betalen voor een ‘spannende avond’ is echt wel voorbij. Er wordt vaker gedacht dat het alleen de mannen zijn die bewust zoeken naar een seksafspraak, maar niets is minder waar. Wie Date Jij laat zien dat er ook zeker veel vrouwen zijn die niets anders van een man willen dan enkel seks. Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat er seksafspraken gemaakt kunnen worden tussen man en man of vrouw en vrouw. Op deze datingsite kan en mag alles, zolang het bij de wet is toegestaan uiteraard. Geef in je profiel duidelijk aan wat jij wilt. Wil jij starten met een gezellige ontmoeting omdat je zoekt naar ‘huisje – boompje – beestje’ of zoek jij naar iemand om je mee te vermaken voor een uur of twee? Het is belangrijk om dit goed aan te geven, zodat teleurstellingen worden voorkomen.

Meld je gratis aan bij deze datingsite

Een account aanmaken is volledig gratis bij Wie Date Jij. Je kunt een profiel aanmaken en deze direct voorzien van foto’s als je dit wilt. Bedenk je wel dat iedereen deze foto’s kan zien, zoals jij ook de foto’s van anderen kunt zien. Als je eenmaal een account hebt aangemaakt, dan krijg je direct toegang tot alle profielen. Je kunt meteen foto’s van andere leden bekijken en zoeken naar de ideale man of vrouw voor jouw (seks)date. Makkelijker kan het bijna niet en het is ook nog eens helemaal gratis. Zeker de moeite waard om eens te proberen.

Wie Date Jij? screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij Wie Date Jij?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Wie Date Jij? kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Wiedatejij.nl?

  • Gratis aanmelden
  • Geen mogelijkheid om je profiel te verwijderen
  • Credits zijn relatief duur
  • Geen algemene voorwaarden
  • Mogelijk fictieve profielen
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Wie Date Jij? FAQ

  Hoe kan ik Wie Date Jij? opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Wie Date Jij? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw WieDateJij.nl account.

  Wie Date Jij? opzeggen

  WieDateJij.nl.nl account verwijderen

  Helaas,

  Wij hebben op geen enkele manier kunnen achterhalen hoe een account moet worden verwijderd van deze datingsite. Er bestaat geen Help of FAQ sectie op deze website. Tevens zijn er geen algemene voorwaarden aanwezig. Het emailadres van deze website is ons ook onbekend.

   

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Eén reactie op “Wie Date Jij? – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for toon,vdaa toon,vdaa schreef:

   wil geen berichten meer ontvangen schrijf mij maar uit

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items