Home / Wie Date Jij? – Kosten, Review en Ervaringen
Wie Date Jij? logo

Wie Date Jij? - Kosten, Review en Ervaringen

Wie Date Jij is een (sex)datingsite voor iedereen in Nederland en België. Wanneer je een kijkje op de homepage neemt, dan zie je enkel plaatjes van mooie vrouwen staan. Dit is vooral bedoeld om duidelijk te maken dat het hier (ook) om een seksdatingsite gaat. Ben jij gewoon op zoek naar een one night stand of wil je ergens afspreken voor een seksueel avontuur en direct weer vertrekken? Dan kun je hier jouw match vinden. Zoek je wel naar echte liefde of naar een vriendschap (met voordelen)? Dan kun je ook goed op deze datingsite terecht. Je kunt er de leukste mensen vinden voor de meest uiteenlopende afspraakjes.

Wie Date Jij?
2 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Er zijn ook mannen aanwezig

Wie Date Jij laat je al snel denken dat er enkel vrouwen te vinden zijn op deze site. Er staan immers alleen maar vrouwen afgebeeld op de homepage. Toch zijn er zeker ook mannen te vinden op deze datingsite. Deze worden gewoonweg op de homepage niet in beeld gebracht. Je kunt eens een profiel aanmaken om te zien wat voor mannen er te vinden zijn op deze datingsite. Onder de mannen vind je heren die zoeken naar ‘meer’ en er zijn mannen die bewust zoeken naar seksdates. Probeer hier ook rekening mee te houden. Bedenk van tevoren wat je zelf wilt en wat jij van een ander verwacht, zodat je actief kunt gaan zoeken naar iemand met dezelfde verwachtingen.

Van een gezellige ontmoeting tot een vlug afspraakje

Er komen steeds meer datingsites bij waar je ook gewoon terecht kunt voor een seksafspraak zonder dat je je hiervoor hoeft te schamen. De tijd dat je moest betalen voor een ‘spannende avond’ is echt wel voorbij. Er wordt vaker gedacht dat het alleen de mannen zijn die bewust zoeken naar een seksafspraak, maar niets is minder waar. Wie Date Jij laat zien dat er ook zeker veel vrouwen zijn die niets anders van een man willen dan enkel seks. Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat er seksafspraken gemaakt kunnen worden tussen man en man of vrouw en vrouw. Op deze datingsite kan en mag alles, zolang het bij de wet is toegestaan uiteraard. Geef in je profiel duidelijk aan wat jij wilt. Wil jij starten met een gezellige ontmoeting omdat je zoekt naar ‘huisje – boompje – beestje’ of zoek jij naar iemand om je mee te vermaken voor een uur of twee? Het is belangrijk om dit goed aan te geven, zodat teleurstellingen worden voorkomen.

Meld je gratis aan bij deze datingsite

Een account aanmaken is volledig gratis bij Wie Date Jij. Je kunt een profiel aanmaken en deze direct voorzien van foto’s als je dit wilt. Bedenk je wel dat iedereen deze foto’s kan zien, zoals jij ook de foto’s van anderen kunt zien. Als je eenmaal een account hebt aangemaakt, dan krijg je direct toegang tot alle profielen. Je kunt meteen foto’s van andere leden bekijken en zoeken naar de ideale man of vrouw voor jouw (seks)date. Makkelijker kan het bijna niet en het is ook nog eens helemaal gratis. Zeker de moeite waard om eens te proberen.

Wie Date Jij? screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Wiedatejij.nl?

 • Gratis aanmelden
 • Geen mogelijkheid om je profiel te verwijderen
 • Credits zijn relatief duur
 • Geen algemene voorwaarden
 • Mogelijk fictieve profielen
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

Wie Date Jij? FAQ

Hoe kan ik Wie Date Jij? opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Wie Date Jij? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw WieDateJij.nl account.

Wie Date Jij? opzeggen

WieDateJij.nl.nl account verwijderen

Helaas,

Wij hebben op geen enkele manier kunnen achterhalen hoe een account moet worden verwijderd van deze datingsite. Er bestaat geen Help of FAQ sectie op deze website. Tevens zijn er geen algemene voorwaarden aanwezig. Het emailadres van deze website is ons ook onbekend.

 

Laats bijgewerkt: 25 mei 2022

2 reacties op “Wie Date Jij? – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Ruud van der Lee Ruud van der Lee schreef:

  Na 5 jaar moet ik constateren dat ik elke x dezelfde profielen wie en nimmer heb ik een dat gehad, want ze komen altijd met een smoesje als je concreet naar een datum vraagt. Het zijn de chatoperators die jou vragen beantwoorden en de eigenaar ontvangt het geld dat hij weer verdeeld over de chat-operateurs. Zijn gewone domme lui die wat bij willen bijverdienen. Trap er niet in. Mr. R.

 2. Avatar for toon,vdaa toon,vdaa schreef:

  wil geen berichten meer ontvangen schrijf mij maar uit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *