Home / Weet wie je ontmoet – Kosten, Review en Ervaringen
Weet wie je ontmoet logo

Weet wie je ontmoet - Kosten, Review en Ervaringen

Weet Wie Je Ontmoet is geen datingsite waar je je kunt inschrijven om op zoek te gaan naar andere leden die ook een relatie willen. Het is een datingbureau dat geleid wordt door iemand die jou graag wil helpen om de juiste partner te vinden. Ook als je al een relatie hebt en deze loopt niet soepel kunnen jullie je inschrijven om hulp en advies te krijgen. Aangezien dit een Belgische site is lijkt dit voor Nederlandse singles en stellen niet echt relevant, omdat hier in Nederland voldoende mogelijkheden voor zijn. Het is hooguit een optie als je in het grensgebied woonachtig bent.

Weet wie je ontmoet
3
Beoordeling 3

Geen duidelijkheid over de Kosten

De website van Weet Wie Je Ontmoet geeft geen directe duidelijkheid over de kosten van de dienstverlening. Je kunt je uiteraard gratis aanmelden en ook een kennismakingsgesprek is kosteloos. Maar de verdere bemiddeling is niet gratis. Wat hiervan de kosten zijn hoor je pas als je al bent ingeschreven. Dit kan een belemmering zijn om je aan te melden. Als de kosten fors hoger zijn dan je in gedachten had is het soms lastig om nog nee te zeggen. Als je alleen op zoek bent naar een partner zijn er bovendien genoeg gratis alternatieven op het internet te vinden. De beheerder van Weet Wie Je Ontmoet claimt dat dit soort dates vaak op een teleurstelling uitlopen. Dat is ongetwijfeld waar, maar ook inschrijven bij een duurder relatiebemiddelingsbureau biedt geen garantie voor succes.

Relatieproblemen oplossen

De initiatiefnemer van Weet Wie Je Ontmoet biedt hulp als je in een al wat langere relatie zit waar de sleur dreigt toe te slaan. Je kunt je aanmelden voor een intake en indien gewenst gesprekken voeren om te proberen er samen uit te komen. Zeker samengestelde gezinnen met kinderen uit eerdere relaties geven vaak problemen. Als jullie je relatie toch nog een kans willen geven dan is het wellicht een optie om hiervoor professionele hulp te zoeken. Maar nogmaals: Deze website is van een bureau dat in België is gevestigd en dit is voor Nederlanders wellicht niet de meest praktische oplossing.

Tips voor een succesvolle relatie of date

Op de site van Weet Wie Je Ontmoet vind je tips voor het hebben van een date en ook als je in een prille of al wat langere relatie zit. Zo wordt onder meer gesteld dat je beter zo snel mogelijk een punt kunt zetten achter een prille relatie waarbij je geen goed gevoel hebt. Het is beter om als je twijfels hebt er direct mee te stoppen dan toch maar afspraken te blijven maken. Als de relatie dan alsnog strandt is het voor beide partners des te pijnlijker. Als je gaat daten is het volgens de beheerder van Weet Wie Je Ontmoet belangrijk om eerst jezelf goed te kennen voordat je op zoek gaat naar een partner die goed bij je past.

Weet wie je ontmoet screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van WeetWieJeOntmoet.be?

 • Je kunt je gratis aanmelden
 • Je krijgt tegen betaling hulp van een professional
 • De website richt zich op België en is dus voor Nederlanders wellicht minder interessant
 • Geen inzicht in de kosten van de dienstverlening op de website
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 26 december 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *