Home / Vrouwzoektjou.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Vrouwzoektjou.nl logo

Vrouwzoektjou.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Vrouwzoektjou.nl is een website waar uitsluitend dames staan ingeschreven. Of zij op zoek zijn naar een vrouwelijke of mannelijke partner wordt uit hun profielen niet meteen duidelijk, daarvoor moet je hun persoonlijke bericht lezen. Je kunt alleen reageren als je een account aanmaakt en bent ingelogd. Je kunt niet zien hoe lang iemand al is ingeschreven, dit maakt het wat lastig om te reageren, want je loopt het risico dat je reageert op iemand die al jaren geleden gestopt is met daten maar vergeten was dat hij op deze datingsite ook nog ingeschreven stond. Dit is overigens een bekend probleem bij datingsites waarvoor geen maandelijks abonnement hoeft te worden betaald.

Vrouwzoektjou.nl
2.2
Beoordeling 2.2

Zoeken naar dames

Zonder dat je bent aangemeld of ingelogd kun je zoeken naar dames op Vrouwzoektjou.nl. Je kunt hun foto’s bekijken, een paar algemene gegevens lezen zoals naam, leeftijd en woonplaats. Verder kun je een korte tekst lezen waarin de ingeschreven vrouwen zichzelf voorstellen en aangeven waar ze naar op zoek zijn. Je kunt alle profielen bekijken, maar reageren is alleen mogelijk als je betaalt.

Credits kopen

Deze website werkt niet met een abonnement. Je kunt “credits” kopen. Dit kun je doen via iDeal, via je mobiele telefoon of via een prepaid paysafe card. Via je telefoon kun je slechts één credit tegelijk kopen, dit kost €1,30 per credit. Via iDeal of Paysafe kun je meerdere credits kopen, hoe meer je er tegelijk koopt hoe goedkoper ze per stuk zijn. Het goedkoopste tarief is 100 credits via iDeal voor 135 euro. Met een credit kun je een bericht versturen naar de dame van je keuze. De eventuele reactie die je hierop krijgt is gratis. Je kunt ook een foto meesturen, dit kost extra credits. Een XL bericht kost twee credits. Ook voor de duurdere berichten geldt dat reacties die je er op krijgt gratis zijn, maar deze worden natuurlijk door de verzender van die berichten betaald, dus de beheerder van de website ontvangt hiervoor wel een vergoeding.

Beperkt aanbod

Op Vrouwzoektjou.nl staan niet heel veel vrouwen ingeschreven. Je kunt alleen zoeken per land (Nederland of België) en in verschillende leeftijdscategorieën. Je kunt dus niet selecteren op woonplaats, interesses, kinderwens of andere criteria. Dit maakt het aanbod dat je krijgt op je zoekresultaat zeer divers en de kans wat kleiner dat je snel iemand vindt die matcht met jouw voorkeuren. Het vreemde is ook dat je voor het aanmaken van een account alleen maar je mailadres en een wachtwoord hoeft in te vullen. Vervolgens kun je in contact komen met de op de website getoonde dames. Dit wekt de indruk dat zij zich via een ander kanaal hebben aangemeld dan via deze website om op zoek te gaan naar een partner.

Vrouwzoektjou.nl screenshot

Meer over deze datingsite

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij Vrouwzoektjou.nl?

Het goedkoopste Vrouwzoektjou.nl credits kosten €1,35 per credit bij aanschaf van 100 credits.

De actuele prijs van Vrouwzoektjou.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Vrouwzoektjou.nl . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

De actuele prijs van Vrouwzoektjou! kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Vrouwzoektjou.nl?

  • Je kunt zonder in te loggen zoeken naar dames op de website
  • Je kunt je als vrouw niet inschrijven, de vraag is dus: waar komen de ingeschreven dames vandaan?
  • Het reageren op een profiel is vrij prijzig
  • De informatie die je over de vrouwen op de site kunt lezen is zeer beperkt
  • Geen inzicht hoe oud de profielen zijn en of ze nog actueel zijn
  • 2.2
   Populariteit
  • 2
   Gebruikersgemak
  • 2.4
   Functionaliteiten
  • 2
   Klantenservice
  • 2.2
   Kosten
  • 2.2 Gemiddeld
   Totaalscore

  Vrouwzoektjou.nl FAQ

  Hoe kan ik Vrouwzoektjou.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Vrouwzoektjou.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw VrouwZoektJou account.

  Vrouwzoektjou.nl opzeggen

  VrouwZoektJou account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van VrouwZoektJou en log in met je E-mailadres en wachtwoord op je account. Je vindt de “inloggen” link in het midden van de pagina.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op de link: “Mijn account” in het menu. Een nieuwe pagina is nu geopend.

  Stap 3: Klik nu op “verwijder account” aan de rechterzijde van de pagina. Voer vervolgens je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Verwijder mijn account”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op VrouwZoektJou.nl!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items