Home / Vriendstap – Kosten, Review en Ervaringen
Vriendstap logo

Vriendstap - Kosten, Review en Ervaringen

Mensen met een psychiatrische achtergrond kunnen veel moeite hebben met het vinden van leuke contacten. Dit wordt een stuk makkelijker gemaakt door Vriendstap, een online ontmoetingsplek voor mensen die zoeken naar echte vriendschappen met mensen die in hetzelfde schuitje zitten of hebben gezeten. Uiteraard is het belangrijk dat de omgeving voor iedereen veilig aanvoelt. Daarom heeft Vriendstap besloten om zo veel mogelijk anoniem te houden op de website. Contacten via de chat, via het forum en via de mail van Vriendstap zijn anoniem tot het moment dat je zelf besluit om jezelf eens voor te stellen.

Vriendstap
3
Beoordeling 3

Probeer het eens twee weken uit

Vriendstap is er uitsluitend voor mensen met een achtergrond in de psychiatrie. Hierdoor weet je bij deze ontmoetingssite zeker dat je te maken krijgt met mensen die jou goed begrijpen. Het uitgangspunt is dan ook dat er niet wordt geoordeeld en dat iedereen echt zichzelf kan zijn, zonder dat men zich hoeft voor te stellen. Je kunt de ontmoetingssite eens proberen voor de duur van twee weken. In deze periode kun je gratis optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van Vriendstap, zodat je rustig aan kunt gaan ontdekken wat de mogelijkheden zijn en of het iets voor jou is.

Laagdrempelig voor kwetsbare personen

Vriendstap zelf geeft goed aan dat mensen die zich aanmelden bij de ontmoetingssite behoren tot een groep kwetsbare personen. Er wordt van iedereen verwacht om netjes en respectvol met elkaar om te gaan, zoals dat natuurlijk eigenlijk altijd zou moeten. De online ontmoetingsplek is er zeker niet uitsluitend voor mensen die zoeken naar liefde. In de meeste gevallen is hier zelfs geen sprake van. Het is zo dat Vriendstap voornamelijk wordt gebruikt voor het leggen van leuke en vriendschappelijke contacten. Het aangaan van nieuwe contacten is hier zo laagdrempelig mogelijk gemaakt, zodat iedereen zich thuis kan voelen bij Vriendstap.

De gegevens van de huisarts overleggen

Uiteraard heeft iedereen die lid is bij Vriendstap de vrijheid om in het dagelijks leven met iemand af te spreken die via de website is ontmoet. Met name met het oog hierop vraagt Vriendstap de leden om bij de registratie de gegevens van de huisarts door te geven. Deze gegevens worden niet gebruikt voor het opvragen of inzien van medische dossiers. Vriendstap gebruikt deze gegevens om contact met de huisarts te kunnen leggen wanneer leden anderen beschadigen, mentaal of fysiek. Er wordt dan contact met de huisarts gezocht om aan te geven dat de persoon in kwestie hulp nodig heeft. Hiermee is Vriendstap de enige ontmoetingssite die om huisartsgegevens vraagt bij registratie.

Al jaren een succes

Vrienstap is al hard onderweg om het 15-jarig bestaan te kunnen gaan vieren. In al deze jaren zijn er al veel successen behaald via de ontmoetingssite. De leden, die uiteraard allemaal een psychiatrische achtergrond hebben, geven dan ook stuk voor stuk aan heel blij te zijn dat Vriendstap er is. Heb jij een psychiatrische achtergrond en vind je het lastig om contacten te leggen en te onderhouden? Dan is een registratie bij Vriendstap zeker aan te raden.

Vriendstap screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Vriendstap.nl?

 • Online daten specifiek voor mensen met een psychiatrische achtergrond
 • Zeker niet voor iedereen geschikt!
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 2.8

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Vriendstap FAQ

Hoe kan ik Vriendstap opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over Vriendstap? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Vriendstap.nl account.

Vriendstap opzeggen

Vriendstap.nl account verwijderen

 

Helaas is het niet mogelijk om met een aantal simpele muisklikken je account bij Vriendstap op te zeggen. Wanneer je je account wilt opzeggen zul je dit kenbaar moeten maken in een email bericht.

Open je emailprogramma en geef in een nieuw bericht aan dat je je account wilt hebben verwijderd. (Vergeet niet je account gegevens te vermelden.)

Het email adres van Vriendstap is: info@vriendstap.nl. De klantenservice van Vriendstap zal spoedig contact met jou opnemen nadat je een mailtje hebt verstuurd.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Vriendstap!

Laats bijgewerkt: 08 februari 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---