Home / Zoek je naar een vriendschap? Bekijk deze datingsites! / Vriendstap Datingsite: Kosten, Review & Ervaringen!
Vriendstap logo

Vriendstap Datingsite: Kosten, Review & Ervaringen!

Op zoek naar een veilige en betekenisvolle online ontmoetingsplek voor mensen met een psychiatrische achtergrond? Ontdek Vriendstap, een platform dat zich richt op het faciliteren van echte vriendschappen tussen mensen die in hetzelfde schuitje zitten of hebben gezeten. Bij Vriendstap kun je contact leggen via de chat, het forum en de mail, waarbij anonimiteit centraal staat. Dit zorgt ervoor dat de omgeving veilig aanvoelt en je in alle rust nieuwe mensen kunt leren kennen. In onze uitgebreide review van Vriendstap komen de kosten, gebruikerservaringen en meer aan bod, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voordat je je inschrijft. Ontdek nu Vriendstap en bouw waardevolle vriendschappen op met gelijkgestemden.

Vriendstap
3
Beoordeling 3

Vriendstap: Een veilige en anonieme ontmoetingsplek voor mensen met een psychiatrische achtergrond

Mensen met een psychiatrische achtergrond kunnen veel moeite hebben met het vinden van leuke contacten. Dit wordt een stuk makkelijker gemaakt door Vriendstap, een online ontmoetingsplek voor mensen die zoeken naar echte vriendschappen met mensen die in hetzelfde schuitje zitten of hebben gezeten. Uiteraard is het belangrijk dat de omgeving voor iedereen veilig aanvoelt. Daarom heeft Vriendstap besloten om zo veel mogelijk anoniem te houden op de website. Contacten via de chat, via het forum en via de mail van Vriendstap zijn anoniem tot het moment dat je zelf besluit om jezelf eens voor te stellen.

Probeer het eens twee weken uit

Vriendstap is er uitsluitend voor mensen met een achtergrond in de psychiatrie. Hierdoor weet je bij deze ontmoetingssite zeker dat je te maken krijgt met mensen die jou goed begrijpen. Het uitgangspunt is dan ook dat er niet wordt geoordeeld en dat iedereen echt zichzelf kan zijn, zonder dat men zich hoeft voor te stellen. Je kunt de ontmoetingssite eens proberen voor de duur van twee weken. In deze periode kun je gratis optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van Vriendstap, zodat je rustig aan kunt gaan ontdekken wat de mogelijkheden zijn en of het iets voor jou is.

Laagdrempelig voor kwetsbare personen

Vriendstap zelf geeft goed aan dat mensen die zich aanmelden bij de ontmoetingssite behoren tot een groep kwetsbare personen. Er wordt van iedereen verwacht om netjes en respectvol met elkaar om te gaan, zoals dat natuurlijk eigenlijk altijd zou moeten. De online ontmoetingsplek is er zeker niet uitsluitend voor mensen die zoeken naar liefde. In de meeste gevallen is hier zelfs geen sprake van. Het is zo dat Vriendstap voornamelijk wordt gebruikt voor het leggen van leuke en vriendschappelijke contacten. Het aangaan van nieuwe contacten is hier zo laagdrempelig mogelijk gemaakt, zodat iedereen zich thuis kan voelen bij Vriendstap.

De gegevens van de huisarts overleggen

Uiteraard heeft iedereen die lid is bij Vriendstap de vrijheid om in het dagelijks leven met iemand af te spreken die via de website is ontmoet. Met name met het oog hierop vraagt Vriendstap de leden om bij de registratie de gegevens van de huisarts door te geven. Deze gegevens worden niet gebruikt voor het opvragen of inzien van medische dossiers. Vriendstap gebruikt deze gegevens om contact met de huisarts te kunnen leggen wanneer leden anderen beschadigen, mentaal of fysiek. Er wordt dan contact met de huisarts gezocht om aan te geven dat de persoon in kwestie hulp nodig heeft. Hiermee is Vriendstap de enige ontmoetingssite die om huisartsgegevens vraagt bij registratie.

Al jaren een succes

Vrienstap is al hard onderweg om het 15-jarig bestaan te kunnen gaan vieren. In al deze jaren zijn er al veel successen behaald via de ontmoetingssite. De leden, die uiteraard allemaal een psychiatrische achtergrond hebben, geven dan ook stuk voor stuk aan heel blij te zijn dat Vriendstap er is. Heb jij een psychiatrische achtergrond en vind je het lastig om contacten te leggen en te onderhouden? Dan is een registratie bij Vriendstap zeker aan te raden.

Vriendstap screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Vriendstap.nl?

 • Vriendstap waardeert privacy en anonimiteit, waardoor gebruikers zich comfortabel voelen bij het maken van contacten.
 • De website biedt een platform waar mensen met een psychiatrische achtergrond elkaar kunnen ondersteunen, begrijpen en echte vriendschappen kunnen opbouwen.
 • Vriendstap biedt verschillende interactieve functies, zoals een chatfunctie, een forum en de mogelijkheid om anoniem te communiceren.
 • De website is gebruiksvriendelijk, met eenvoudige navigatie en duidelijke profielinstellingen, waardoor het gemakkelijk is om de gewenste functionaliteiten te vinden.
 • De klantenservice van Vriendstap is responsief en behulpzaam, en staat klaar om gebruikers te ondersteunen bij vragen en eventuele problemen.
 • Hoewel Vriendstap populair is, kan het zijn dat het aantal actieve gebruikers beperkt is, afhankelijk van de regio.
 • Op dit moment biedt Vriendstap geen speciale mobiele app aan, hoewel de website wel toegankelijk is via mobiele browsers.
 • Om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten van Vriendstap, zijn er kosten verbonden aan een lidmaatschap.
 • Hoewel Vriendstap streeft naar anonimiteit, kan het zijn dat sommige gebruikers zich nog steeds beperkt voelen bij het communiceren met anderen.
 • Het is aan de gebruikers zelf om actief contact te leggen en zich voor te stellen, waardoor het succes van het vinden van vriendschappen mede afhankelijk is van hun eigen initiatief.

Echte vriendschappen vinden bij Vriendstap: Veilig en vertrouwd

Vriendstap biedt een veilige en betrouwbare online ontmoetingsplek voor mensen met een psychiatrische achtergrond die op zoek zijn naar echte vriendschappen. De website waardeert privacy en anonimiteit, waardoor gebruikers zich comfortabel voelen bij het verkennen van contactmogelijkheden via chat, forum en e-mail. Met Vriendstap kunnen mensen in vergelijkbare situaties elkaar ondersteunen en begrijpen, waardoor de uitdagingen van het vinden van leuke contacten worden verlicht. De positieve ervaringen van gebruikers benadrukken de waarde van deze gemeenschap en de mogelijkheid om stap voor stap jezelf voor te stellen wanneer je er klaar voor bent. Ontdek de kosten, lees de review en ervaar zelf de kracht van Vriendstap in het opbouwen van waardevolle vriendschappen.

 • 3

  Populariteit

  Vriendstap is een populaire online ontmoetingsplek voor mensen met een psychiatrische achtergrond. Duizenden gebruikers hebben zich al aangesloten bij deze gemeenschap, wat de levendige en actieve sfeer benadrukt. Samen vormen ze een ondersteunend netwerk en creëren ze echte vriendschappen.

 • 3

  Gebruikersgemak

  De gebruiksvriendelijkheid van Vriendstap maakt het eenvoudig om de website te verkennen en contacten te leggen. Met intuïtieve navigatie, duidelijke profielinstellingen en een overzichtelijk chat- en forumgedeelte is het gemakkelijk om de gewenste functionaliteiten te vinden en te gebruiken.

 • 2.8

  Functionaliteiten

  Vriendstap biedt een scala aan functionaliteiten om gebruikers te helpen bij het vinden van echte vriendschappen. Van de chatfunctie tot het interactieve forum en de mogelijkheid om anoniem te communiceren, de website voorziet in verschillende manieren om in contact te komen met gelijkgestemden.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van Vriendstap staat klaar om gebruikers te ondersteunen bij vragen en eventuele problemen. Via het contactformulier op de website kunnen gebruikers gemakkelijk contact opnemen en kunnen ze rekenen op een tijdige en behulpzame reactie.

 • 3

  Kosten

  Vriendstap hanteert redelijke kosten voor het gebruik van de volledige functionaliteit van de website. Met verschillende abonnementsopties kunnen gebruikers een lidmaatschap kiezen dat past bij hun behoeften en budget.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Vriendstap scoort hoog als het gaat om populariteit, gebruikersgemak, diverse functionaliteiten en klantenservice. De kosten zijn redelijk en de website biedt een veilige en vertrouwde omgeving voor mensen met een psychiatrische achtergrond om waardevolle vriendschappen op te bouwen. De algehele score van Vriendstap is uitstekend, wat het een aanbevolen keuze maakt voor wie op zoek is naar oprechte connecties.

Vriendstap FAQ

Hoe kan ik Vriendstap opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over Vriendstap? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Vriendstap.nl account.

Vriendstap opzeggen

Vriendstap.nl account verwijderen

 

Helaas is het niet mogelijk om met een aantal simpele muisklikken je account bij Vriendstap op te zeggen. Wanneer je je account wilt opzeggen zul je dit kenbaar moeten maken in een email bericht.

Open je emailprogramma en geef in een nieuw bericht aan dat je je account wilt hebben verwijderd. (Vergeet niet je account gegevens te vermelden.)

Het email adres van Vriendstap is: info@vriendstap.nl. De klantenservice van Vriendstap zal spoedig contact met jou opnemen nadat je een mailtje hebt verstuurd.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Vriendstap!

Wat zijn de kosten voor het gebruik van Vriendstap?

De kosten voor het gebruik van Vriendstap variëren, afhankelijk van het type lidmaatschap dat je kiest. Ze bieden verschillende abonnementsopties, zoals een maandabonnement, een kwartaalabonnement en een jaarabonnement. De exacte kosten en betalingsvoorwaarden kun je vinden op de website van Vriendstap.

Kan ik Vriendstap gratis gebruiken?

Ja, Vriendstap biedt een gratis lidmaatschapsoptie aan. Met een gratis lidmaatschap kun je basisfuncties van de datingsite gebruiken, zoals het aanmaken van een profiel, het bekijken van profielen van andere leden en het ontvangen van berichten. Voor extra functies en volledige toegang tot de site zijn er echter betaalde abonnementen beschikbaar.

Wat zijn de ervaringen van gebruikers met Vriendstap?

De ervaringen van gebruikers met Vriendstap kunnen verschillen. Sommige gebruikers hebben positieve ervaringen gehad en hebben succesvolle relaties gevonden via de datingsite. Anderen hebben mogelijk minder positieve ervaringen gehad. Het is belangrijk om te onthouden dat de ervaringen afhankelijk kunnen zijn van individuele voorkeuren en verwachtingen. Het is raadzaam om de ervaringen van anderen te lezen en zelf de datingsite uit te proberen om te zien of het past bij jouw behoeften.

Kan ik mijn Vriendstap-lidmaatschap opzeggen?

Ja, je kunt je Vriendstap-lidmaatschap op elk moment opzeggen. Ga naar de instellingen van je account op de website en zoek naar de optie om je lidmaatschap op te zeggen. Volg de instructies op het scherm om het opzegproces te voltooien. Houd er rekening mee dat eventuele resterende abonnementskosten mogelijk nog in rekening worden gebracht, afhankelijk van de voorwaarden van je lidmaatschap.

Biedt Vriendstap een app aan voor mobiele apparaten?

Op dit moment biedt Vriendstap geen specifieke app aan voor mobiele apparaten. Je kunt echter nog steeds toegang krijgen tot de datingsite via de browser op je mobiele apparaat. De website van Vriendstap is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, zodat je gemakkelijk kunt navigeren en gebruik kunt maken van de functies, zelfs als je geen toegang hebt tot een desktopcomputer.

Laats bijgewerkt: 16 juni 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---