datingsite parship

Home » Vriendschapsnet.nl – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op november 16th, 2017 | door Welke online datingsite?

7

Vriendschapsnet.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

VriendschapsNet is een ontmoetingsplaats voor mensen die behoefte hebben aan nieuwe sociale contacten. Het is in zekere zin te vergelijken met social media. Toch vragen social media veel van mensen en je bent hier erg openbaar. Voor een grotere groep mensen is dit niet wenselijk. Zij gaan liever in een wat kleinere en beter beschermde omgeving op zoek naar nieuwe sociale contacten. Hier is VriendschapsNet een uitstekend initiatief voor. Deze contactsite biedt mensen de mogelijkheid om op een veilige en vertrouwde manier op zoek te gaan naar nieuwe vriendschappen.

Niet voor het vinden van liefde

Officieel is VriendschapsNet niet bedoeld om liefde te vinden. Hier draait het echt om het vinden van nieuwe vriendschappen. Natuurlijk kan het wel zo zijn dat een vriendschap via de website uitgroeit in een relatie. Dit is dan mooi meegenomen, maar het mag eigenlijk niet je doel zijn om via deze contactsite op zoek te gaan naar een liefdesrelatie. Je kunt vooral zoeken naar mensen die goed bij je passen. Hou jij bijvoorbeeld van kaartspellen? Dan kun je zoeken naar leuke contacten om een kaartclubje mee te starten. Hou je meer van wandelen en fietsen? Dan zoek je naar sociale contacten die hier ook van houden. Zo kan iedereen leuke mensen vinden die houden van dezelfde activiteiten.

Je kunt hier gewoon jezelf zijn

Wat heel belangrijk is bij VriendschapsNet is dat je de mogelijkheid hebt om gewoon jezelf te zijn. Je hoeft niet aan standaarden te voldoen en er gelden geen verwachtingen waar je naar moet leven. Het gaat erom dat je hier volledig kunt zijn wie je bent. De mooiste vriendschappen ontstaan immers tussen mensen die elkaar accepteren zoals ze zijn. Hiervoor is het belangrijk om te laten zien wie je bent en dit kan onbezorgd op deze contactsite.

Alles is gratis bij VriendschapsNet

VriendschapsNet is een initiatief dat bedoeld is om mensen met weinig sociale contacten te helpen om een leuke groep sociale contacten op te bouwen. Om deze reden is besloten om de contactsite gratis te houden. Het is wel nodig om je in te schrijven, zodat je aan de slag kunt in een veilige online omgeving. Inschrijven is gratis en ook het gebruik van de website is en blijft gratis. Je kunt onbeperkt berichten sturen naar mensen waar je misschien wel een vriendschap mee op wilt bouwen. Je zit nooit ergens aan vast en er zal nooit een rekening worden gestuurd voor het gebruik van de website. Een mooi en kosteloos initiatief voor mensen die behoefte hebben aan leuke sociale contacten.

Ontmoet mensen in het Grand Café

Kun jij wel wat nieuwe sociale contacten gebruiken in je leven? Schrijf je dan eenvoudig in en ga op zoek naar mensen met wie het echt goed klikt. Je kunt de zoekfunctie gebruiken om mensen te vinden die mogelijk goed bij je passen. De contactsite heeft een online Grand Café waar je elkaar beter kunt leren kennen. Klikt het echt goed? Dan kan er natuurlijk altijd een echte ontmoeting plaatsvinden als je dit ziet zitten. Uiteindelijk gaat het erom dat jij leuke nieuwe vriendschappen op kunt gaan bouwen door een start te maken bij VriendschapsNet.

 

Vriendschapsnet Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Vriendschapsnet kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Vriendschapsnet.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Vriendschapsnet.nl opzeggen en account verwijderen

Vriendschapsnet.nl Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Vriendschapsnet. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Vriendschapsnet.nl? Geef hieronder jouw reactie!

 

Vrienschapsnet.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.2About the Author

Anoniem7 Ervaringen - Vriendschapsnet.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Erica Erica says:

  Wat ontzettend jammer en erg voor de voormalig eigenaar.

 2. RiveN RiveN says:

  De owner van de site is overleden en daarmee ook een einde aan VSN helaas.

 3. Bernadette Bernadette says:

  Ik weet dat de belangrijkste persoon achter de organisatie van dit netwerk ziek is geworden en daarom moest vriendschapsnet stoppen.

 4. Bernadette Bernadette says:

  Ik weet dat de belangrijkste persoon van de organisatie ziek is geworden en moest deze site stoppen

 5. Ria Hartjes Ria Hartjes says:

  Ik kan er ook niet op komen,reageert niet.

 6. gerhard gerhard says:

  waarom kan ik er niet op komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑