Home / Zoek je naar een vriendschap? Bekijk deze datingsites! / VriendN.nl kosten en ervaringen: alles wat je moet weten!
VriendN.nl logo

VriendN.nl kosten en ervaringen: alles wat je moet weten!

Ben je op zoek naar een website waar je nieuwe vrienden kunt vinden om samen activiteiten te ondernemen? Dan is VriendN.nl wellicht iets voor jou! Op deze website kun je op zoek gaan naar nieuwe vrienden voor puur platonische vriendschappen of om samen specifieke activiteiten te doen waar je partner of andere vrienden geen zin in hebben. Bij VriendN.nl draait het niet om het vinden van een liefdesrelatie, maar om het vinden van nieuwe vrienden die bij jou passen. Wil je weten wat de kosten zijn en wat de ervaringen zijn van andere gebruikers? Lees dan snel onze review van VriendN.nl!

VriendN.nl
3
Beoordeling 3

Vrienden vinden via VriendN.nl: samen activiteiten ondernemen zonder liefdesrelatie

De website VriendN.nl is niet zozeer een datingsite, maar meer een website waar je vrienden kunt vinden om samen bepaalde activiteiten te gaan doen. Dit hoeft dus niet in alle gevallen te leiden tot een liefdesrelatie. Je kunt er ook vrienden zoeken voor een puur platonische vriendschap of om samen dingen te ondernemen waar bij voorbeeld je partner of andere vrienden geen zin in hebben. Bezoek je graag musea maar heb je een partner die daarvan gruwt? Of ben je een fanatieke wielrenner maar is je man of vrouw niet te bewegen om ook op de fiets te stappen? Dan kun je via VriendN.nl proberen iemand te vinden die het wel leuk vindt om dit samen met jou te doen.

Niet specifiek gericht op relaties

VriendN.nl is zeer nadrukkelijk geen datingsite. Natuurlijk kan het gebeuren dat je via een gezamenlijke activiteit iemand vindt met wie het klikt en tot een relatie komt, maar dit is niet het doel van deze website. Het doel is vrienden te vinden om samen dingen mee te doen of interesses mee te delen. Je kunt hiervoor een activiteit op de website plaatsen waar mensen op kunnen reageren als ze het leuk vinden om hieraan mee te doen of mee te gaan naar een concert of iets dergelijks.

Uitgebreide vragenlijst

Aanmelden is gratis bij VriendN.nl. Je moet bij je aanmelding een uitgebreide vragenlijst invullen zodat andere leden kunnen zien wie ze voor zich hebben. Zo kun je ook uitgebreid zoeken naar mensen met wie je eventueel iets leuks wilt gaan doen. Het plaatsen van berichten om mensen op te roepen om samen met jou iets te gaan doen is ook gratis. Je gaat pas betalen als je de reacties op een bericht wilt lezen. Dit maakt het plaatsen van een gratis bericht natuurlijk een stuk minder zinvol, want als je wilt weten hoe en door wie hierop is gereageerd moet je gaan betalen. Maar de website is hier op zich wel duidelijk over.

Abonnementen op VriendN.nl

Als je volledig gebruik wilt maken van de diensten van VriendN.nl dan moet je een betaald abonnement nemen. De goedkoopste optie is een maandabonnement voor 4,50 euro. Als je direct voor een jaar lid wordt betaal je 30 euro, wat neerkomt op 2,50 euro per maand. Je kunt het abonnement van je keuze afsluiten zodra je je registratie hebt afgerond. Voordat je je registreert kun je geen oproepen lezen en uiteraard ook nergens op reageren. Het enige wat je als niet geregistreerde bezoeker kunt zien zijn activiteiten die door bedrijven zijn geplaatst.

VriendN.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van VriendN.nl?

 • Groot aantal actieve gebruikers, waardoor de kans groot is dat je snel nieuwe vrienden vindt
 • Zeer gebruiksvriendelijke website met handige functionaliteiten, zoals het zoeken naar vrienden op basis van interesses
 • Mogelijkheid om activiteiten te organiseren en berichten te versturen naar andere gebruikers
 • Goed bereikbare en snelle klantenservice die vragen en opmerkingen snel beantwoordt
 • Relatief lage kosten in vergelijking met andere websites voor dating en vriendschap
 • Geen focus op het vinden van liefdesrelaties, waardoor het minder geschikt is voor mensen die daar specifiek naar op zoek zijn
 • Sommige functies zijn alleen beschikbaar voor gebruikers met een betaald abonnement, wat voor sommige mensen een nadeel kan zijn.
 • In vergelijking met andere sociale netwerksites biedt Vriendn.nl mogelijk minder functionaliteiten. Het kan ontbreken aan extra functies zoals groepen, evenementen of discussieforums.
 • Omdat Vriendn.nl zich specifiek richt op het vinden van nieuwe vrienden, kan de gebruikersbasis kleiner zijn in vergelijking met grotere sociale netwerken. Dit kan de kans op het vinden van specifieke vriendschappen beperken, afhankelijk van je locatie of interesses.

Op zoek naar nieuwe vriendschappen? Vind ze op VriendN.nl!

Op VriendN.nl kun je op zoek naar nieuwe vriendschappen om samen activiteiten te ondernemen. Of je nu een sportieve hobby hebt of juist graag culturele uitjes doet, via VriendN.nl kun je gelijkgestemde mensen vinden om dit samen mee te doen. De website is niet gericht op het vinden van een liefdesrelatie, maar op het opbouwen van nieuwe vriendschappen. De kosten van VriendN.nl zijn relatief laag en je kunt de website eerst gratis uitproberen voordat je een abonnement afsluit. Lees de reviews en ervaringen van andere gebruikers op Welkeonlinedatingsite.nl en ontdek of VriendN.nl de juiste website is voor jou.

 • 3

  Populariteit

  VriendN.nl groeit snel in populariteit als dé website om nieuwe vriendschappen op te doen. Het platform heeft een groot aantal actieve gebruikers, waardoor de kans groot is dat je snel gelijkgestemde mensen vindt.

 • 3.2

  Gebruikersgemak

  De website van VriendN.nl is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Het aanmaken van een profiel en het zoeken naar nieuwe vrienden is eenvoudig en intuïtief. Ook het versturen van berichten en het organiseren van activiteiten is gemakkelijk.

 • 2.8

  Functionaliteiten

  VriendN.nl biedt verschillende handige functionaliteiten, zoals het zoeken naar vrienden op basis van interesses, het organiseren van activiteiten en het versturen van berichten. Daarnaast kun je met een betaald abonnement gebruik maken van extra functies, zoals het zien wie je profiel heeft bezocht.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van VriendN.nl is goed bereikbaar en reageert snel op vragen en opmerkingen van gebruikers. Je kunt contact opnemen via e-mail of telefoon, en er is ook een uitgebreide FAQ-pagina beschikbaar.

 • 3

  Kosten

  De kosten van VriendN.nl zijn relatief laag in vergelijking met andere websites voor dating en vriendschap. Je kunt de website eerst gratis uitproberen voordat je besluit om een abonnement af te sluiten. Met een betaald abonnement kun je gebruik maken van extra functionaliteiten.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Op basis van de bovengenoemde onderwerpen scoort VriendN.nl goed als website om nieuwe vriendschappen op te doen. De website is populair en gebruiksvriendelijk, biedt verschillende handige functionaliteiten en heeft een goede klantenservice. De kosten zijn bovendien relatief laag, waardoor VriendN.nl een goede keuze is voor iedereen die op zoek is naar nieuwe vriendschappen.

VriendN.nl FAQ

Hoe kan ik VriendN.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite VriendN? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw  VriendN.nl account.

VriendN.nl opzeggen

VriendN account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van VriendN.nl en log in met je E-mailadres en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op “Mijn Profiel” staan in de rechter bovenhoek. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Profiel wijzigen”

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op het laatste groene tabblad met de tekst: “Instellingen”.

Stap 4: Een nieuw pagina is nu geopend. Klik nu op: “Profiel verwijderen”.

 

 

Je hebt nu je account verwijderd op VriendN.nl!

Wat zijn de kosten van VriendN.nl?

VriendN.nl biedt verschillende lidmaatschapsopties aan. De kosten van een abonnement variëren afhankelijk van de duur van het lidmaatschap. De kosten beginnen bij €24,99 per maand voor een abonnement van één maand en dalen tot €9,99 per maand voor een abonnement van twaalf maanden.

Hoe kan ik mijn profiel op VriendN.nl verwijderen?

Als je jouw profiel op VriendN.nl wilt verwijderen, moet je eerst inloggen op jouw account en vervolgens naar de instellingen van het account gaan. Daar vind je de optie om jouw account te verwijderen. Houd er rekening mee dat het verwijderen van jouw profiel permanent is en niet ongedaan kan worden gemaakt.

Biedt VriendN.nl een mobiele app aan?

Ja, VriendN.nl heeft een mobiele app beschikbaar voor zowel iOS- als Android-gebruikers. De app kan gratis worden gedownload in de App Store en Google Play Store.

Kan ik mijn lidmaatschap bij VriendN.nl pauzeren?

Ja, het is mogelijk om jouw lidmaatschap bij VriendN.nl tijdelijk te pauzeren. Ga hiervoor naar de instellingen van jouw account en selecteer de optie om jouw abonnement tijdelijk te pauzeren. Houd er rekening mee dat je nog steeds moet betalen voor de pauzering van het abonnement, maar je behoudt wel jouw profiel en jouw gegevens.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van VriendN.nl?

Als je vragen hebt over VriendN.nl, kun je contact opnemen met de klantenservice via e-mail. Het e-mailadres van de klantenservice is te vinden op de website van VriendN.nl. Daarnaast heeft VriendN.nl ook een contactformulier op de website, dat je kunt invullen om jouw vraag of probleem te bespreken met de klantenservice.

Laats bijgewerkt: 25 mei 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---