Home / VriendN.nl – Kosten, Review en Ervaringen
VriendN.nl logo

VriendN.nl - Kosten, Review en Ervaringen

De website VriendN.nl is niet zozeer een datingsite, maar meer een website waar je vrienden kunt vinden om samen bepaalde activiteiten te gaan doen. Dit hoeft dus niet in alle gevallen te leiden tot een liefdesrelatie. Je kunt er ook vrienden zoeken voor een puur platonische vriendschap of om samen dingen te ondernemen waar bij voorbeeld je partner of andere vrienden geen zin in hebben. Bezoek je graag musea maar heb je een partner die daarvan gruwt? Of ben je een fanatieke wielrenner maar is je man of vrouw niet te bewegen om ook op de fiets te stappen? Dan kun je via VriendN.nl proberen iemand te vinden die het wel leuk vindt om dit samen met jou te doen.

VriendN.nl
3
Beoordeling 3

Niet specifiek gericht op relaties

VriendN.nl is zeer nadrukkelijk geen datingsite. Natuurlijk kan het gebeuren dat je via een gezamenlijke activiteit iemand vindt met wie het klikt en tot een relatie komt, maar dit is niet het doel van deze website. Het doel is vrienden te vinden om samen dingen mee te doen of interesses mee te delen. Je kunt hiervoor een activiteit op de website plaatsen waar mensen op kunnen reageren als ze het leuk vinden om hieraan mee te doen of mee te gaan naar een concert of iets dergelijks.

Uitgebreide vragenlijst

Aanmelden is gratis bij VriendN.nl. Je moet bij je aanmelding een uitgebreide vragenlijst invullen zodat andere leden kunnen zien wie ze voor zich hebben. Zo kun je ook uitgebreid zoeken naar mensen met wie je eventueel iets leuks wilt gaan doen. Het plaatsen van berichten om mensen op te roepen om samen met jou iets te gaan doen is ook gratis. Je gaat pas betalen als je de reacties op een bericht wilt lezen. Dit maakt het plaatsen van een gratis bericht natuurlijk een stuk minder zinvol, want als je wilt weten hoe en door wie hierop is gereageerd moet je gaan betalen. Maar de website is hier op zich wel duidelijk over.

Abonnementen op VriendN.nl

Als je volledig gebruik wilt maken van de diensten van VriendN.nl dan moet je een betaald abonnement nemen. De goedkoopste optie is een maandabonnement voor 4,50 euro. Als je direct voor een jaar lid wordt betaal je 30 euro, wat neerkomt op 2,50 euro per maand. Je kunt het abonnement van je keuze afsluiten zodra je je registratie hebt afgerond. Voordat je je registreert kun je geen oproepen lezen en uiteraard ook nergens op reageren. Het enige wat je als niet geregistreerde bezoeker kunt zien zijn activiteiten die door bedrijven zijn geplaatst.

VriendN.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij VriendN.nl?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van VriendN kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van VriendN.nl?

  • Laagdrempelig initiatief
  • Gemakkelijk vrienden zoeken en vinden
  • Ook voor mensen die niet op zoek zijn naar een relatie
  • Je kunt de aangemelde activiteiten pas zien als je je hebt geregistreerd
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  VriendN.nl FAQ

  Hoe kan ik VriendN.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite VriendN? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw  VriendN.nl account.

  VriendN.nl opzeggen

  VriendN account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van VriendN.nl en log in met je E-mailadres en wachtwoord op je account.

   

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op “Mijn Profiel” staan in de rechter bovenhoek. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Profiel wijzigen”

  Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op het laatste groene tabblad met de tekst: “Instellingen”.

  Stap 4: Een nieuw pagina is nu geopend. Klik nu op: “Profiel verwijderen”.

   

   

  Je hebt nu je account verwijderd op VriendN.nl!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items