Home / Zoek je naar een vriendschap? Bekijk deze datingsites! / VriendinnenOnline: alles over kosten, review & ervaringen!
Vriendinnenonline logo

VriendinnenOnline: alles over kosten, review & ervaringen!

Ben je op zoek naar een vriendinnenclub en vind je het lastig om op andere manieren vriendschappen op te bouwen? Bij Vriendinnenonline ben je aan het juiste adres. Deze bruisende community is speciaal ontworpen voor vrouwen die op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen. Of je nu net bent verhuisd naar een nieuwe omgeving of je eerdere vriendschappen zijn verwaterd, Vriendinnenonline biedt een plek waar je nieuwe vriendinnen kunt ontmoeten. Leer gelijkgestemde vrouwen kennen en bouw een waardevolle vriendinnenclub op. In onze review ontdek je alle informatie over de kosten, ervaringen en mogelijkheden van Vriendinnenonline. Neem vandaag nog een kijkje en vind de vriendschap waar je naar verlangt

Vriendinnenonline
3.2
Beoordeling 3.2

Vriendinnenonline: Dé plek voor het opbouwen van een vriendinnenclub

Als je het lastig vindt om op andere manieren een vriendinnenclub op te bouwen dan kun je bij Vriendinnenonline terecht. Dit is een community voor vrouwen die op zoek zijn naar vriendschap. Of het nu is omdat je recent verhuisd bent en in je nieuwe omgeving nog niet zoveel mensen kent of omdat eerdere vriendschappen zijn verwaterd, er is altijd ruimte voor nieuwe vriendinnen en die kun je hier tegenkomen.

Een profiel aanmaken is simpel

Je kunt op Vriendinnen Online eenvoudig een profiel aanmaken. Hierin worden wat basis gegevens opgenomen zoals je woonplaats en leeftijd. Ook kun je een foto bij je profiel plaatsen zodat mensen die interesse hebben kunnen zien met wie ze te maken hebben. Een profiel aanmaken kost eenmalig € 14,95. Hierna is het gebruik van de diensten op de website gratis. In de Algemene Voorwaarden wordt vermeld dat mogelijk in de toekomst kosten aan het gebruik van Vriendinnen Online worden verbonden. Mocht dit het geval zijn dan word je hierover geïnformeerd en heb je uiteraard de mogelijkheid je lidmaatschap te beëindigen als je het er niet mee eens bent om te gaan betalen. Voor zolang het lidmaatschap en het gebruik gratis zijn heb je een lidmaatschap voor onbepaalde tijd. De eenmalige financiële bijdrage is een drempel om het aanmaken van nep profielen tegen te gaan, wat een goede zaak is.

Vriendinnen in de buurt of elders in het land

Je kunt via de zoekmogelijkheid op zoek gaan naar dames die bij jou in de buurt wonen. Dat is wel zo makkelijk als jullie willen afspreken. Natuurlijk kun je ook in andere regio’s zoeken als je het geen probleem vindt om contact te hebben met iemand die niet naast de deur woont. Je kunt zelf kiezen hoe je het contact onderhoudt. Dit kan via de website maar je kunt natuurlijk ook besluiten om te gaan mailen. Als het klikt kun je adressen en telefoonnummers uitwisselen om het contact op die manier wat persoonlijker te maken. Ook als je als Nederlandse in België woont kun je je aanmelden bij Vriendinnen Online.

Samen leuke dingen doen

Je kunt via Vriendinnen Online niet alleen met 1 of 2 vriendinnen iets afspreken. Je kunt ook aansluiten bij een groepsactiviteit of er zelf eentje organiseren. Dit kan van alles zijn. Van een wandeling in het bos of aan het strand tot het bezoeken van een concert of theatervoorstelling. Als je lid bent van Vriendinnen Online dan kun je eenvoudig zien0 welke activiteiten er worden georganiseerd en als je interesse hebt kun je je daarbij aansluiten. Wil je zelf iets organiseren dan kun je een activiteit aanmelden waar andere members zich dan weer voor kunnen inschrijven.

Advies en een luisterend oor

Je kunt bij Vriendinnen Online niet alleen terecht voor het vinden van leuke vriendschappen. Via het forum kun je allerlei zaken aankaarten. Als je ergens mee zit of een leuke belevenis wilt delen dan kun je een bericht posten waar andere members dan weer op kunnen reageren. Als je je inschrijft heb je automatisch ook toegang tot het forum. Heb je een luisterend oor nodig of wil je dit bieden aan één van de andere meiden dan kun je een bericht posten of op berichten van anderen reageren.

Chatten met meiden in je eigen provincie

Op het forum zijn alvast chatgroepen aangemaakt voor de 12 provincies. Hier kun je een oproepje plaatsen als je op zoek bent naar vriendinnen of een leuke activiteit wilt organiseren. De beheerders van de website zijn zelf ook actief met polls en interessante discussies waar je aan deel kunt nemen. Uiteraard zijn er moderators aanwezig die er op toezien dat de discussies beschaafd verlopen en er niet wordt gescholden. Vriendinnen Online lijkt hiermee een prima alternatief als je nadrukkelijk niet op zoek bent naar een relatie maar wel een leuke vriendin zoekt of je vriendengroep wilt uitbreiden.

Vriendinnenonline screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Vriendinnenonline.nl?

 • Gebruiksvriendelijk platform met een intuïtieve interface.
 • Diverse en handige functionaliteiten zoals profielopties, zoekfilters en groepschats.
 • Gratis en onbeperkt gebruik na een eenmalig inschrijfgeld van € 14,95
 • Gemakkelijk in contact komen met dames uit geheel Nederland
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten en zelf een activiteit te organiseren
 • Vriendinnen Online is niet bedoeld voor dating
 • Mannen krijgen geen toegang
 • De eenmalige kosten staan niet vermeld in de Algemene Voorwaarden
 • Er kunnen beperkingen zijn in het aantal potentiële vriendinnen in bepaalde regio's.
 • Afhankelijk van individuele omstandigheden kunnen sommige gebruikers mogelijk niet de gewenste vriendschappen vinden, ondanks de mogelijkheden die het platform biedt.

Bouw een bloeiende vriendinnenclub op met Vriendinnenonline

Wil je een bloeiende vriendinnenclub opbouwen? Bij Vriendinnenonline ben je aan het juiste adres. Deze levendige community biedt een platform voor vrouwen die op zoek zijn naar vriendschap. Of je nu recent bent verhuisd en nog niet veel mensen kent in je nieuwe omgeving, of als eerdere vriendschappen zijn verwaterd, Vriendinnenonline biedt de mogelijkheid om nieuwe vriendinnen te ontmoeten. Met een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk platform creëert Vriendinnenonline een warme en ondersteunende omgeving waar je gelijkgestemde vrouwen kunt vinden. Lees nu onze uitgebreide kosten, review en ervaringen op WelkeOnlineDatingsite.nl en ontdek hoe Vriendinnenonline je kan helpen bij het vinden van langdurige vriendschappen.

 • 3.3

  Populariteit

  Vriendinnenonline heeft een groeiende populariteit onder vrouwen die op zoek zijn naar vriendschap. Met duizenden actieve gebruikers is het een levendige community waar je nieuwe vriendinnen kunt ontmoeten en verbinding kunt maken. Sluit je aan bij de steeds groter wordende gemeenschap van gelijkgestemde vrouwen en bouw een bloeiende vriendinnenclub op!

 • 3.2

  Gebruikersgemak

  Dankzij het gebruiksvriendelijke platform van Vriendinnenonline is het gemakkelijk om lid te worden en te navigeren. Met een intuïtieve interface en handige functies kun je eenvoudig profielen bekijken, berichten sturen en deelnemen aan groepsactiviteiten. Het platform is ontworpen om het proces van het vinden van nieuwe vriendinnen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 • 3.3

  Functionaliteiten

  Vriendinnenonline biedt een scala aan handige functionaliteiten om je te helpen bij het opbouwen van vriendschappen. Denk aan profielopties, zoekfilters op basis van interesses en locatie, groepschats, evenementen en meer. Deze functies stellen gebruikers in staat om gerichter te zoeken en in contact te komen met potentiële vriendinnen met gedeelde interesses.

 • 3.2

  Klantenservice

  De klantenservice van Vriendinnenonline staat klaar om je te ondersteunen bij eventuele vragen of problemen. Met een vriendelijk en professioneel team dat snel reageert, zorgen ze ervoor dat je een prettige ervaring hebt op het platform. Je kunt rekenen op betrouwbare en behulpzame ondersteuning bij het gebruik van Vriendinnenonline.

 • 3.2

  Kosten

  Bij Vriendinnenonline zijn de kosten afhankelijk van het type lidmaatschap dat je kiest. Er zijn verschillende abonnementsopties beschikbaar, variërend in prijs en duur. De website biedt transparante informatie over de kosten, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Ontdek de betaalplannen en kies het lidmaatschap dat het beste bij je past.

 • 3.2 Goed

  Totaalscore

  Met zijn groeiende populariteit, gebruiksvriendelijke interface, uitgebreide functionaliteiten, attente klantenservice en duidelijke prijsstructuur behaalt Vriendinnenonline een hoge totaalscore. Dit platform biedt een geweldige gelegenheid om nieuwe vriendinnen te vinden en op te bouwen, en wordt hoog gewaardeerd door de gebruikersgemeenschap.

Veelgestelde vragen VriendinnenOnline

Wat zijn de kosten van VriendinnenOnline?

De kosten van VriendinnenOnline zijn afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Ze bieden verschillende lidmaatschapsopties aan, waaronder een gratis basislidmaatschap en premiumlidmaatschap met extra functies. Voor de exacte prijzen kun je het beste de website van VriendinnenOnline raadplegen.

Welke functies zijn inbegrepen bij het premiumlidmaatschap van VriendinnenOnline?

Het premiumlidmaatschap van VriendinnenOnline biedt diverse extra functies. Je krijgt bijvoorbeeld toegang tot een uitgebreid profiel met meer informatie en foto’s, de mogelijkheid om privéberichten te sturen naar andere leden, en de optie om deel te nemen aan exclusieve evenementen en activiteiten. Daarnaast kun je gebruikmaken van geavanceerde zoekfilters om jouw ideale vriendin te vinden.

Kan ik VriendinnenOnline gratis uitproberen voordat ik me aanmeld?

Ja, je kunt VriendinnenOnline gratis uitproberen. Ze bieden een basislidmaatschap aan dat kosteloos is. Met dit basislidmaatschap kun je al gebruikmaken van een aantal functies en deelnemen aan de community. Wil je echter toegang tot alle premiumfuncties, dan dien je te upgraden naar een betaald lidmaatschap.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap bij VriendinnenOnline opzeggen?

Om je lidmaatschap bij VriendinnenOnline op te zeggen, dien je contact op te nemen met hun klantenservice. Je kunt hen een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen om je opzegging door te geven. Zorg ervoor dat je de benodigde gegevens vermeldt, zoals je gebruikersnaam en het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd.

Zijn er positieve ervaringen van gebruikers met VriendinnenOnline?

Ja, er zijn gebruikers met positieve ervaringen met VriendinnenOnline. De website biedt een platform waar vrouwen nieuwe vriendschappen kunnen opbouwen en elkaar kunnen steunen. Veel gebruikers hebben nieuwe vriendinnen ontmoet via VriendinnenOnline en waarderen de mogelijkheid om gelijkgestemde mensen te leren kennen. Het is echter altijd belangrijk om je eigen ervaring te vormen en de website zelf uit te proberen om te zien of het bij jou past.

Laats bijgewerkt: 18 mei 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---