Home / Vriendinnenonline – Kosten, Review en Ervaringen
Vriendinnenonline logo

Vriendinnenonline - Kosten, Review en Ervaringen

Als je het lastig vindt om op andere manieren een vriendinnenclub op te bouwen dan kun je bij Vriendinnenonline terecht. Dit is een community voor vrouwen die op zoek zijn naar vriendschap. Of het nu is omdat je recent verhuisd bent en in je nieuwe omgeving nog niet zoveel mensen kent of omdat eerdere vriendschappen zijn verwaterd, er is altijd ruimte voor nieuwe vriendinnen en die kun je hier tegenkomen.

Vriendinnenonline
3
Beoordeling 3

Een profiel aanmaken is simpel

Je kunt op Vriendinnen Online eenvoudig een profiel aanmaken. Hierin worden wat basis gegevens opgenomen zoals je woonplaats en leeftijd. Ook kun je een foto bij je profiel plaatsen zodat mensen die interesse hebben kunnen zien met wie ze te maken hebben. Een profiel aanmaken kost eenmalig € 14,95. Hierna is het gebruik van de diensten op de website gratis. In de Algemene Voorwaarden wordt vermeld dat mogelijk in de toekomst kosten aan het gebruik van Vriendinnen Online worden verbonden. Mocht dit het geval zijn dan word je hierover geïnformeerd en heb je uiteraard de mogelijkheid je lidmaatschap te beëindigen als je het er niet mee eens bent om te gaan betalen. Voor zolang het lidmaatschap en het gebruik gratis zijn heb je een lidmaatschap voor onbepaalde tijd. De eenmalige financiële bijdrage is een drempel om het aanmaken van nep profielen tegen te gaan, wat een goede zaak is.

Vriendinnen in de buurt of elders in het land

Je kunt via de zoekmogelijkheid op zoek gaan naar dames die bij jou in de buurt wonen. Dat is wel zo makkelijk als jullie willen afspreken. Natuurlijk kun je ook in andere regio’s zoeken als je het geen probleem vindt om contact te hebben met iemand die niet naast de deur woont. Je kunt zelf kiezen hoe je het contact onderhoudt. Dit kan via de website maar je kunt natuurlijk ook besluiten om te gaan mailen. Als het klikt kun je adressen en telefoonnummers uitwisselen om het contact op die manier wat persoonlijker te maken. Ook als je als Nederlandse in België woont kun je je aanmelden bij Vriendinnen Online.

Samen leuke dingen doen

Je kunt via Vriendinnen Online niet alleen met 1 of 2 vriendinnen iets afspreken. Je kunt ook aansluiten bij een groepsactiviteit of er zelf eentje organiseren. Dit kan van alles zijn. Van een wandeling in het bos of aan het strand tot het bezoeken van een concert of theatervoorstelling. Als je lid bent van Vriendinnen Online dan kun je eenvoudig zien0 welke activiteiten er worden georganiseerd en als je interesse hebt kun je je daarbij aansluiten. Wil je zelf iets organiseren dan kun je een activiteit aanmelden waar andere members zich dan weer voor kunnen inschrijven.

Advies en een luisterend oor

Je kunt bij Vriendinnen Online niet alleen terecht voor het vinden van leuke vriendschappen. Via het forum kun je allerlei zaken aankaarten. Als je ergens mee zit of een leuke belevenis wilt delen dan kun je een bericht posten waar andere members dan weer op kunnen reageren. Als je je inschrijft heb je automatisch ook toegang tot het forum. Heb je een luisterend oor nodig of wil je dit bieden aan één van de andere meiden dan kun je een bericht posten of op berichten van anderen reageren.

Chatten met meiden in je eigen provincie

Op het forum zijn alvast chatgroepen aangemaakt voor de 12 provincies. Hier kun je een oproepje plaatsen als je op zoek bent naar vriendinnen of een leuke activiteit wilt organiseren. De beheerders van de website zijn zelf ook actief met polls en interessante discussies waar je aan deel kunt nemen. Uiteraard zijn er moderators aanwezig die er op toezien dat de discussies beschaafd verlopen en er niet wordt gescholden. Vriendinnen Online lijkt hiermee een prima alternatief als je nadrukkelijk niet op zoek bent naar een relatie maar wel een leuke vriendin zoekt of je vriendengroep wilt uitbreiden.

Vriendinnenonline screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Vriendinnenonline.nl?

 • Gratis en onbeperkt gebruik na een eenmalig inschrijfgeld van € 14,95
 • Gemakkelijk in contact komen met dames uit geheel Nederland
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten en zelf een activiteit te organiseren
 • Vriendinnen Online is niet bedoeld voor dating
 • Mannen krijgen geen toegang
 • De eenmalige kosten staan niet vermeld in de Algemene Voorwaarden
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 03 november 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *