Home / Vrienden.center – Kosten, Review en Ervaringen
Vrienden.center logo

Vrienden.center - Kosten, Review en Ervaringen

Niet iedereen die zich aanmeldt op een datingsite is per definitie op zoek naar een nieuwe partner of een sekscontact. Je kunt je ook op een datingwebsite aanmelden als je op zoek bent naar nieuwe vrienden of vriendinnen. Sommige websites zijn daarvoor minder geschikt, omdat daar de nadruk vooral ligt op een liefdesrelatie. Vrienden.center is anders. Bij deze website kun je je aanmelden als je op zoek bent naar vrienden voor een platonische relatie.

Vrienden.center
3 Ervaringen
3.5
Beoordeling 3.5

Gericht op vriendschap

Hoewel op de website wordt aangegeven dat je via Vrienden.Center ook op zoek kunt gaan naar een vaste partner richt deze website zich vooral op vriendschap. In de regels wordt aangegeven dat de beheerders zullen trachten om overspel en aanverwante activiteiten tegen te houden. Dit lijkt een wat onhaalbaar principe, want je kunt op de website als man gewoon op zoek gaan naar een vrouw en andersom . En wat je vervolgens bespreekt is uiteraard privé. Maar de intentie is in ieder geval dat je als je getrouwd bent of op een andere manier “gebonden” je je beperkt tot het zoeken van vriendschappelijke contacten. Dit kan een vriend zijn met wie je een hobby deelt of een vriendin met wie je op reis gaat of musea bezoekt.

Ongewenste content wordt geweerd

Omdat Vrienden.Center zich speciaal richt op het vinden van vriendschappelijke contacten, wordt ongewenste content geweerd. Dit geldt zowel voor aanstootgevende foto’s als voor het expliciet verwijzen naar seks. Je mag uiteraard in een privé gesprek met één van de andere leden het hier wel over hebben, maar in je profiel word je verondersteld dit soort content achterwege te laten. Om deze reden is de website van Vrienden.Center ook opengesteld voor alle leeftijden.

De website is gratis

Er is geen sprake van winstbejag op Vrienden.Center. Het gebruik is volledig gratis. Niet alleen het aanmelden en registreren, maar ook het gebruik van de website is kosteloos. Dit maakt de kans op de aanwezigheid van nep profielen wel wat groter in die zin dat er zich mensen aanmelden die niet serieus zijn. Maar aan de andere kant: niet actieve profielen kun je op iedere website tegen komen. Aangezien het gebruik geen kosten met zich meebrengt is het de moeite waard om deze website te proberen.

Wees alert op ongewenste zaken

Hoewel Vrienden.Center de intentie heeft om alles goed en eerlijk te laten verlopen, kan het natuurlijk gebeuren dat mensen die zich aanmelden niet eerlijk zijn. De gebruikers wordt dan ook expliciet aangeraden om bij het leggen van contacten voorzichtig te zijn en enige “gezonde achterdocht” te betrachten. Gebruikers worden nadrukkelijk aangemoedigd om het te melden als een lid pertinente leugens vertelt of andere leden lastig valt met bij voorbeeld ongewenste amoureuze toenadering.

Vrienden.center screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Vrienden.center?

 • Aanmelden en gebruik zijn gratis
 • Geen bewust geplaatste fake profielen
 • Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar vriendschappen
 • Je kunt pas na aanmelding de database bekijken
 • Niet expliciet bedoeld als datingsite voor een relatie, sekscontact of onenightstand. Maar dit kun je ook als pluspunt zien
 • 2.8
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3.5
  Klantenservice
 • 5
  Kosten
 • 3.5 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 11 juni 2021

3 reacties op “Vrienden.center – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Maes Maes schreef:

  Net zoals Lostermans zegt kan ik ook niet meer aanmelden sinds half januari zoiets. Eerst was er gedurende weken een error melding van de Server. Nu is er weld het aanmeldingsveld om email en wachtwoord in te vullen maar de aanmeldknop ontbreekt en via enter aanmelden lukt ook niet…

 2. Avatar for lostermans lostermans schreef:

  beste graag zou ik vernemen hoe het komt dat ik niet meer op jullie website kan van vrienden center krijg als ;elding error mvg lostermans william

  • Avatar for Nicole Nicole schreef:

   De vrienden Center pagina werkt bij mij nog steeds niet. Ik heb een mail naar de site gestuurd maar ik krijg er geen antwoord op. Is er bij jou en eventuele vrienden nog steeds datzelfde probleem?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *