Home / Vindelkaar.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Vindelkaar.nl logo

Vindelkaar.nl - Kosten, Review en Ervaringen

VindElkaar.nl is een moderne datingsite voor mensen vanaf 18 jaar. Je kunt hier terecht als je zoekt naar een leuke vriendschap of een nieuwe liefde. Vind Elkaar is een Nederlandse website waar een goed beheer aanwezig is. De profielen die nieuw worden aangemaakt worden gecontroleerd door de moderators. Hierdoor komt het niet veel voor dat je hier een nepprofiel aantreft, al kan het altijd gebeuren dat er tijdelijk eentje actief is. Het is zo dat er elke dag nieuwe profielen bij komen en deze moeten stuk voor stuk worden gecontroleerd. De veiligheid ligt relatief hoog op deze datingsite, dus je kunt er zorgeloos op zoek gaan naar een leuke date.

Vindelkaar.nl
2
Beoordeling 2

Meteen een eerste match

Je kunt starten met een gratis profiel bij VindElkaar. Door je te registreren heb je direct de mogelijkheid om een persoonlijk profiel aan te maken. Je kunt persoonlijke gegevens invoeren en een foto aan je profiel toevoegen. Als het profiel helemaal naar je zin is kun je op zoek gaan naar de profielen van anderen, maar dit is niet alles. VindElkaar.nl zorgt er namelijk voor dat jij direct een match voorgesteld krijgt. Dit is een match op basis van jouw profiel. Het beheer werkt dus razendsnel om een lid te vinden dat misschien wel heel interessant voor jou zou kunnen zijn. Zo krijg je direct een leuk lid voorgesteld waar je contact mee op zou kunnen nemen, als je dat zou willen natuurlijk.

Zoeken is gratis

Wanneer je een gratis profiel hebt, dan kun je eindeloos zoeken tussen de andere profielen. Dit is geheel kosteloos. Je kunt dus profielen van andere leden inzien en foto’s bekijken van mensen die je aanspreken. Zo kun je dus al een heel eind op weg zijn met het vinden van de ideale single voor jou. Heb je iemand gevonden, dan wil je hier natuurlijk contact mee opnemen. Dit kan ook via de datingsite, maar hier heb je wel credits voor nodig. Wanneer je je gratis registreert krijg je direct 30 credits. Als je hier dus zuinig mee omgaat en echt alleen gebruikt voor mogelijke matches, dan kun je hier echt wel een eind mee vooruit. Maar, als ze op zijn, dan zijn ze ook wel echt op.

Credits kopen

Je hebt credits nodig om berichten te kunnen versturen naar mensen die je aanspreken. De eerste 30 credits zijn gratis. Het gebeurt echter zelden dat mensen binnen heel korte tijd een date vinden en dat deze date dan direct ook zo geslaagd is dat er een relatie of minstens een tweede date aan vast zit. De kans is dus wel vrij groot dat je extra credits moet kopen om door te kunnen gaan met je zoektocht naar de ideale single. Je kunt dan bij de datingsite pakketten met credits kopen. Deze zijn vrij betaalbaar en je kunt het natuurlijk zo duur maken als je zelf wilt. Als je echt alleen contact zoekt met mensen waar jij wel een toekomstige partner in ziet, dan kun je een heel eind komen met een paar credits.

Vindelkaar.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Vindelkaar.nl?

 • Gratis inschrijven
 • Maakt gebruik van chathosts (fictieve profielen)
 • 2
  Populariteit
 • 2
  Gebruikersgemak
 • 2
  Functionaliteiten
 • 2
  Klantenservice
 • 2
  Kosten
 • 2 Gemiddeld
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 06 maart 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *