Home / Villavibes – Kosten, Review en Ervaringen
Villavibes logo

Villavibes - Kosten, Review en Ervaringen

Hou jij van leuke vakanties met gezellige mensen én ben je nog op zoek naar de liefde van je leven? Waarom zou je dan al deze dingen niet combineren? Dit is mogelijk bij VillaVibes. Je kunt deelnemen aan de leukste vakanties met vrijgezellen. Je hebt alle gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen en leuke vriendschappen op te bouwen op een mooie locatie en in een ontspannen sfeer. Daarnaast bestaat natuurlijk de kans dat je de liefde van je leven tegenkomt tijdens één van de singlesreizen die door VillaVibes worden georganiseerd. Deze singlesreizen zijn er speciaal voor hoger opgeleide singles die zoeken naar leuke vriendschappen en een partner. Je weet nooit wat je tegenkomt tijdens een singlestrip.

Villavibes
3
Beoordeling 3

Een weekendje weg met Nederlandse singles

VillaVibes organiseert leuke singlesreizen en –trips, zoals een gezellig weekendje weg in eigen land. Je kunt met een gezellige groep Nederlandse singles een weekendje doorbrengen in een mooie omgeving, zoals bijvoorbeeld in Drenthe of Overijssel. De locaties worden door VillaVibes nauwkeurig geselecteerd, waardoor je zeker weet dat je verblijft in een luxe, goed verzorgde en sfeervolle accommodatie. Natuurlijk is er in de buurt meer dan voldoende te doen en alle tijd om elkaar goed te leren kennen.

VillaVibes verzorgt de hele organisatie, dus je hoeft je nergens druk om te maken. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een singlestrip bij VillaVibes te boeken en je koffertje te pakken.

Compleet verzorgde singlesreizen

VillaVibes realiseert compleet verzorgde vakanties en weekendjes weg voor hoger opgeleide singles. Als je kiest voor een weekendje weg, dan is het eten en drinken goed verzorgd. Dit is bij de prijs inbegrepen. Daarnaast worden er leuke activiteiten georganiseerd waar je aan deel kunt nemen om de singles uit de groep beter te leren kennen. Je hoeft je nergens druk om te maken. Alles is goed geregeld en de prijs die je betaalt voor de singlesreizen en –trips zijn inclusief alles. Wanneer je het zo bekijkt, dan is een singlesreis van VillaVibes ook helemaal niet duur. Uiteraard heeft iedere reis een eigen prijs, maar de prijzen zijn zeker scherp wanneer je deze in verhouding zet tot wat je ervoor terugkrijgt. Als je toch nog op vakantie wilt, dan is het zeker de moeite waard om eens een singlesreisje via VillaVibes te proberen.

Wie niet zoekt zal vinden

Singles die driftig zoeken naar de ware doen er vaak bijzonder lang over om iemand te vinden die aan de verwachtingen voldoet. Single zijn is lang niet altijd gewenst, maar een relatie komt ook niet op bestelling. Het is beter om niet te zoeken, want wie niet zoekt zal vinden. Dit is een uitstekende gedachte bij de singlesreizen van VillaVibes. Je gaat op vakantie om te ontspannen en leuke dingen te doen. Dit doe je met gezellige singles die ook toe zijn aan ontspanning. Juist omdat iedereen ontspannen en in een goede bui is kan het zomaar zijn dat je ineens de ware tegen het lijf loopt tijdens een singlesreis. Wil jij met een gezellige groep op vakantie en de leukste mensen ontmoeten in een ontspannen sfeer? Dan is een reis via VillaVibes zeker aan te raden.

Villavibes screenshot

Wat kost een reis bij Villavibes?

Omdat bij singlereizen de prijs afhankelijk is van het type reis en bestemming kunnen we geen prijzen hier vermelden. Kijk daarom op deze singlereis website zelf voor actuele prijzen.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Villavibes.nl?

  • Oook voor singlereizen in Nederland
  • Geen directe minpunten benoemen
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items