Home / VietVibe.com – Kosten, Review en Ervaringen
VietVibe.com logo

VietVibe.com – Kosten, Review en Ervaringen

VietVibe.com is een grote datingsite die internationaal opereert. Deze datingsite maakt onderdeel uit van het welbekende WorldSingles. Deze organisatie beheert tientallen datingsites wereldwijd en iedere datingsite is gericht op een bepaalde nationaliteit of een bepaalde religie. VietVibe.com is een datingsite voor mensen die banden hebben met Vietnam. Het is niet nodig om hier nog altijd te wonen, maar volgens de regels moet je er eigenlijk wel vandaan komen. Mensen die zelf in een ander land geboren zijn, maar wel kind zijn van Vietnamese ouders, mogen zich ook registreren wanneer zij specifiek zoeken naar een partner met dezelfde achtergrond.

VietVibe.com
3
Beoordeling 3

Speciaal voor mensen met een Vietnamese achtergrond

In Nederland zijn natuurlijk ook voldoende mensen te vinden die banden met Vietnam hebben. Het komt vaker voor dat deze mensen een partner willen die dezelfde achtergrond heeft als het om de nationaliteit gaat. Helaas is het niet altijd makkelijk om een partner uit Vietnam te vinden in een land als Nederland. Deze mensen behoren zeker tot de doelgroep van VietVibe.com. Hier is iedereen welkom die specifiek zoekt naar een leuke partner uit Vietnam of naar een vriendschap met iemand uit Vietnam.

Veel gratis functies voor leden

VietVibe.com biedt veel gratis functies aan de leden aan. Je kunt je natuurlijk op de eerste plaats gratis registreren. Vervolgens kun je een profiel aanmaken en een foto plaatsen. Ook dit is kosteloos. Je mag gratis de profielen van andere leden doorzoeken en je kunt een beperkt aantal berichten sturen naar mensen die je interesse wekken. Je hebt de mogelijkheid om op video chats te reageren die op de datingsite staan. Dit alles kost je helemaal niets, enkel je tijd. Je kunt dus zeker al goed aan de slag met een gratis profiel, maar als je echt optimaal en onbeperkt gebruik wilt maken van deze datingsite is het wel nodig om een betaald lidmaatschap te nemen.

Een Platina lidmaatschap

Wil jij echt op zoek naar de liefde van je leven uit Vietnam? Dan kan het zijn dat het toch verstandiger is om optimaal gebruik te gaan maken van de mogelijkheden van deze datingsite. VietVibe.com biedt je hiervoor de mogelijkheid om een betaald lidmaatschap af te sluiten. Je wordt hiermee Platinum lid van de datingsite, waarna je onbeperkt berichten kunt versturen en kunt ontvangen, chats aan kunt gaan en veel andere functies kunt gebruiken. De datingsite doet er ondertussen alles aan om de datingsite voor iedereen zo veilig mogelijk te houden door middel van het 5 Star Safety Programma.

Zoek de liefde van je leven

Wil jij je leven delen met iemand uit Vietnam of met iemand die een Vietnamese achtergrond heeft? Dan kun je gemakkelijk op zoek gaan naar een nieuwe liefde via VietVibe.com. Hier kun je honderden profielen vinden van mannen en vrouwen die banden met Vietnam hebben en die, net als jij, zoeken naar een leuke partner of een nieuwe vriendschap. Schrijf je in en ga direct aan de slag met het doorspitten van de profielen op VietVibe.com. Wie weet zit jij binnenkort al met een leuke single aan een drankje en bloeit er iets moois op.

VietVibe.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Vietvibe?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van VietVibe kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van VietVibe.com?

  • Gratis online daten met Vietnamese vrouwen
  • Direct contact leggen met dames die je beter wilt leren kennen
  • De website is volledig in het Engels
  • Daten met een dame in het buitenland is wat omslachtiger dan in eigen land
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  VietVibe.com FAQ

  Hoe kan ik VietVibe.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Vietvibe.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Vietvibe account.

  VietVibe.com opzeggen

  VietVibe account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van VietVibe en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

   

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “My account”. Een nieuw menu is zichtbaar. klik in dit menu op: “Settings”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

  Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Delete Profile”. Een nieuwe pagina is nu weer geopend

  Stap 4: Klik op het vierkantje in het midden van de pagina en klik vervolgens op de button met de tekst: “Yes, I’m sure”

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Vietvibe.com!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items