Home / Victoria Milan – Kosten, Review en Ervaringen
victoriamilan logo

Victoria Milan - Kosten, Review en Ervaringen

Herleef de passie en begin een affaire, dit zijn de eerste woorden die je ziet staan als je de website van Victoria Milan bezoekt. Het is dan ook meteen duidelijk wat je bij deze datingsite kunt gaan vinden. Je kunt hier af gaan spreken met verschillende gebonden mannen en vrouwen. Toch zal je merken dat er ook vrijgezellen op deze website staan ingeschreven. Deze mensen voelen zich prima als vrijgezel en zoeken geen relatie. Toch willen deze wel de spanning voelen van het omgaan met een gebonden man of vrouw.

Victoria Milan
83 Ervaringen
3.8
Beoordeling 3.8

Je merkt dan ook wel dat je op de website van Victoria Milan vele verschillende mensen kunt gaan vinden en dat je hier ook snel een date af kunt gaan spreken. Aangezien bijna alle leden gebonden zijn zullen dit bijna altijd wel discrete afspraakjes zijn dus dit mag geen probleem voor je zijn. Het systeem van de datingsite is geschikt om je anoniem te laten blijven. Toch is er wel een geavanceerde manier van matching aanwezig en deze koppelt je aan leden die volgens het systeem goed bij je passen. Als we op de verhalen van leden en ex-leden af mogen gaan dan werkt dit prima en zijn er al vele spannende afspraakjes geweest doordat men aan de juiste persoon gekoppeld is.

Victoria Milan screenshot

Discreet en Anoniem vreemdgaan

Aangezien de mensen van Victoria Milan het ook belangrijk vinden dat alles anoniem gebeurt zal je regelmatig tips ontvangen van hoe je het beste anoniem kunt blijven. Wanneer je een abonnement afsluit dan zal dit ook onder een discrete naam op je afschriften te zien zijn. Er wordt dus alles aan gedaan om jou zo anoniem mogelijk te laten blijven en dat je zonder problemen de website kunt blijven gebruiken. De meeste mensen vinden het normaal om monogaam te zijn. Toch blijkt het dat er heel veel mensen stiekem of openbaar een verhouding hebben met een ander naast hun relatief huwelijk. Steeds vaker zien we dat beide partners een druk leven hebben en beiden buitenhuis werken. Dit verhoogd de kans op vreemdgaan aanzienlijk! Veel affaires beginnen op het werk! Daarnaast gebeurt het vaak dat de verveling en de sleur in een relatie komt. Mensen hebben dan de behoefte om bepaalde spanning op te zoeken. Victoria Milan is de ideale datingsite om in contact te komen met mensen in dit zelfde schuitje!

Paniek button!

Victoria Milan heeft vele opties zodat mensen in je omgeving er niet achter komen wat je aan het doen bent. Zo wordt je automatisch uitgelogd als je een tijdje niet actief bent. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat je vergeet de website af te sluiten want dit zal ook automatisch gebeuren. Mocht je nu aan bladeren zijn door de leden en er komt opeens iemand binnen dan is er de paniek knop. Wanneer je deze indrukt dan zal de website van Victoria Milan afsluiten en dan zal er een neutrale website geladen worden.
Gratis inschrijving

Wanneer je meer spanning zoekt buiten je eigen relatie dan is Victoria Milan erg aan te raden. Je blijft hier anoniem en er zijn hier veel leden te vinden. Door de vele mogelijkheden is de website voor iedereen te gebruiken. Ook is het contact leggen met andere leden makkelijk. Je foto’s worden automatisch onherkenbaar gemaakt en als je een leuk persoon hebt gevonden dan kun je ook zonder problemen aangeven dat deze je duidelijke foto mag gaan zien. Je hebt dus zelf alles in de hand en kunt met een gerust gevoel je in gaan schrijven. Het inschrijven op deze website is ook gratis en dit geeft je dan een goede indruk van wat je allemaal op de datingsite kunt gaan vinden.

Dating App

Victoria Milan heeft onlangs een nieuwe mobile versie van het datingplatform gelanceerd. Via deze dating app kun je overal en altijd discreet daten. De app is te downloaden voor alle bekende besturingssystemen en is een zeer fijne aanvulling op het totale pakket.

Wat kost een lidmaatschap bij Victoria Milan?

Het goedkoopste Victoria Milan abonnement kost €16 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

 • Gratis membership
  €0,-
  Bekijken
 • 1 maand

  Full membership

  €39,99
  Bekijken
 • 3 maanden

  Full membership

  €27,99 p.m.
  Bekijken
 • 6 maanden

  Full membership

  €22,79 p.m.
  Bekijken

Wat zijn de plus- en minpunten van Victoria Milan?

 • Geschikt voor het zoeken naar een affaire
 • Gratis aanmelden zonder verplichtingen
 • Discreet vreemdgaan
 • Kosten kunnen oplopen
 • 4
  Populariteit

  Victoria Milan heeft de laatste tijd enorm aan populariteit gewonnen. Steeds meer Nederlander kiezen er voor om zich bij deze datingsite in te schrijven voor een spannend contact naast hun eigen relatie. In Europa was dit al de populairste datingsite voor discreet vreemdgaan en wij vermoeden dat dit inmiddels ook voor ons land geldt. Het aantal leden wordt geschat op meer dan 150.000!

 • 3
  Gebruikersgemak

  De website heeft een redelijk moderne uitstraling waarbij het meteen duidelijk is hoe je moet navigeren.

 • 4
  Functionaliteiten

  Je kunt als lid geheel anoniem ingeschreven staan. Dit is fijn wanneer je bedenkt dat VictoriaMilan zich voornamelijk op overspel richt. Zo is het mogelijk om je eigen foto geblurred weer te geven en is er een zogenaamde “paniek knop” om de datingsite vliegensvlug af te kunnen sluiten. Dit en meer functies zijn er dus op gericht om jouw inschrijving geheim te houden. Lees op de website van Victoria Milan over alle functionaliteiten.

 • 4
  Klantenservice

  De klantenservice van Victoria Milan is via de datingsite te bereiken of per mail op support@victoriamilan.nl. Wij hebben zelf de klantenservice niet uit kunnen testen. Wij horen graag van onze bezoekers hun ervaring met de klantenservice!

 • 4
  Kosten

  De kosten voor deze website zijn afhankelijk van de duur van het abonnement. lees altijd eerst de voorwaarden voor het afsluiten van een lidmaatschap. De prijs voor de diensten van deze website is vergelijkbaar met andere bekende datingsites zoals Parship.nl.

 • 3.8 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 11 augustus 2021

83 reacties op “Victoria Milan – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Klaas vaak Klaas vaak schreef:

  Deze site is zo fake.
  Wat een kut site is dit zit er nog 3 maanden aan vast haaa.
  Zelfs een dooie hond kan hier nog geen date vinden.
  trap er niet in ze vragen veel te veel voor wat niks nada nopes.

 2. Avatar for Bas Bas schreef:

  Deze site is nep, nep en nog eens nep. Oplichters zijn het. Victoria Milan is kortom fake.

 3. Avatar for fusel fusel schreef:

  Ben sinds 1 maand lid van VM. 115 euro betaald.Voortdurend elke dag dezelfde bezoekers die mijn profiel lazen.
  Deze proberen te contacten, krijg af en toe een berichtje. Resultaat na 1 maand: 1 contact gehad van welgeteld 4 berichtjes ontvangen en daarna niets.Andere bezoekers niets, nada.
  Mijn advies, niet in zee gaan met VM, geld niet waard!!

 4. Avatar for esger duintjer esger duintjer schreef:

  Ik begrijp echt niet waarom VictoriaMilan als populair en betrouwbaar beoordeeld kan worden. Deze site is net zo namaak als de sites waar je betaalt voor elk berichtje. Maar daar krijg je meestal nog wel een leuk antwoord van een call-centrum. Bij Victoria doen ze het anders. De profielen zijn wellicht ooit echt geweest, maar de grote meerderheid is verlopen, versleuteld, geeft geen antwoord, is al maanden niet meer actief. Kortom het zijn dode profielen. Ik kreeg geen enkele interessante reactie en geen enkele sleutel werd toegekend. De paar spontane reacties die ik kreeg waren volstrekt onzinnig. Veel te jonge vrouwen uit zeer verdachte omgeving.
  Laat je niet bedonderen door de mooie woorden van de managers van Victoria.

 5. Avatar for onderzoeker onderzoeker schreef:

  Heren,stop met het uitgeven van geld aan dit soort sites.ik ben nog nooit een site tegen gekomen waar ik echt door de site fysiek contact heb gehad met een vrouw, Heren het gaat alleen maar om geld
  zij willen jouw geld het liefst zo snel mogelijk op hun bankrekening hebben.
  Heren denk na elke euro die je uitgeeft is weggegooid geld.

  • Avatar for filip filip schreef:

   waar vind je trouwens dat vinkje om je lidgeld NIET automatisch te verlengen. Ik zie bij instellingen alleen maar een knop om wel te verlengen

 6. Avatar for memphis memphis schreef:

  Even geprobeerd, maar niet echt tevreden. Helemaal nep is het dan ook weer niet. Toch 1 leuk contact aan over gehouden, maar er zitten ook een aantal fake accounts tussen om mannen langer te binden aan de site. Zoals met alles, lijkt het te mooi om waar te zijn, dan is het nep. Een aantal erg aantrekkelijke accounts zijn bijna altijd online en zitten er al een eeuwigheid op. Grote kans dat deze fake zijn.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Je wordt genept of niet.
   Je wordt opgelicht of niet. Een beetje opgelicht is nog steeds opgelicht.
   Dat je 1 leuk contact er aan hebt overgehouden is heel wat. De meeste mannen zullen er geen succes hebben.

  • Avatar for Josarsoph Josarsoph schreef:

   Misschien gebruiken ze nu jouw foto/profiel om zoekende vrouwen op te lichten. Fucking rijk worden ze. Pfff

 7. Avatar for Mar Mar schreef:

  Belachelijke prijzen en moeilijk te begrijpen hoe het echt in elkaar zit.
  Veel fake als je het mij vraagt
  Prijs 1 maand 55 euro
  Gekkenwerk.

 8. Avatar for J J schreef:

  Wat een ongelooflijke slechte site is dit! En wat een spijt dat ik hier mij geld aan uitgegeven heb. Echt niet aan beginnen mannen.
  Apps werken niet goed. Onlogische zoekfuncties. Veel verouderde profielen, slecht ingevuld of al een jaar niet online. Fishing berichtjes van dames die nep lijken te zijn. Veel oplichterij profielen. Veel dubbele profielen.

  Ik heb 2 contacten nu die iets kunnen worden en hopelijk maakt dat het waard.

  Maar ik raad het zeker niet aan zolang de site/apps moeizaam werken.

 9. Avatar for julian julian schreef:

  vele reacties gekregen, als wel wat blijkt ik woon bij Alkmaar
  en 95% reacties uit Eindhoven en dan staat er 60 km ver weg nu is nog steeds 140 km
  dus niet kloppend ook lezen ze geen profiel
  Weer een Fake site erbij en toren hoge bedragen vragen voor dit soort advertenties
  Waardeloos nooit aan beginnen,Ik ben er in gestonken

 10. Avatar for Roobert13 Roobert13 schreef:

  Ook ik ben erin gestonken.Slimme tactiek van die lui.Anders dan op Second Love zitten hier veel getrouwde vrouwen met foto en een nauwelijks ingevuld profiel. Veel chat initiatieven waarna geen antwoord meer wordt gegeven. Memberships worden automatisch verlengd, dus houd je afschrijvingen in de gaten… Mijn indruk: meer fake dan Second Love, waar veel meer profielen zonder foto op staan en niet elke vrouw aangeeft slank en aantrekkelijk te zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.