Home / VerbodenLiefde – Kosten, Review en Ervaringen
VerbodenLiefde logo

VerbodenLiefde - Kosten, Review en Ervaringen

Datingsite Verbodenliefde is een website waar je op zoek kunt gaan naar een ondeugend sekscontact. Hoewel de titel doet vermoeden dat het uitsluitend gaat om mensen die vreemdgaan is dat natuurlijk niet altijd het geval. Je vindt hier ook mensen die gewoon op zoek zijn naar een spannend contact zonder dat er sprake is van een partner die wordt bedrogen. De website biedt op de homepage niet veel informatie, je kunt alleen de algemene voorwaarden en het privacy reglement raadplegen. De website richt zich in het bijzonder op mannen die op zoek zijn naar sekscontact met vrouwen.

VerbodenLiefde
3
Beoordeling 3

Kosten voor het versturen van berichten

Het aanmaken van een profiel is gratis, evenals het zoeken in de profielen van andere leden. Maar wil je zelf een bericht sturen naar een member dan zijn hier kosten aan verbonden. Voor het versturen van berichten heb je credits nodig. Deze kun je online kopen zodra je met je account bent ingelogd. Het lezen van berichten die je van anderen krijgt is wel gratis. Als je een profiel aanmaakt houd er dan rekening mee dat de foto’s die je plaatst niet te erotisch of expliciet zijn, want dan loop je de kans dat ze worden verwijderd of dat zelfs heel je account wordt verwijderd. De website is echter wel uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder.

Fictieve profielen voor entertainment

De website heeft volgens de informatie in de algemene voorwaarden uitsluitend entertainment tot doel. Het is expliciet niet de bedoeling om daadwerkelijk contacten tussen members tot stand te brengen. In dat kader worden ook fictieve profielen aangemaakt die worden beheerd door medewerkers van de website. Met deze personen is een afspraak buiten de website sowieso uiteraard niet mogelijk. Deze werkwijze is niet verboden, zeker niet als het duidelijk in de algemene voorwaarden wordt vermeld. Als je je aanmeldt bij Verbodenliefde weet je dat de kans bestaat dat je op een fictief profiel stuit. Je kunt hiermee wel erotisch chat- of berichtencontact hebben, maar daar zal het bij blijven. Als dat je doel is dan is er natuurlijk niet zo veel op tegen. Als je daadwerkelijk een seksdate zoekt dan kun je het contact verbreken of je heil op een andere website zoeken.

Online vreemdgaan, is dat verstandig?

Of je via het internet een affaire zou moeten beginnen terwijl je gebonden bent is natuurlijk je eigen keuze. De kans dat je escapades vroeg of laat ontdekt worden is vrij groot. Maar aan de andere kant kan het hebben van online sekscontacten, die niet leiden tot echt vreemdgaan maar uitsluitend entertainment tot doel hebben, je relatie en je seksleven ook een boost geven. Als dat je doel is dan kan het je relatie alleen maar ten goede komen. Maar besef wel wat de gevolgen kunnen zijn voordat je je in het online liefdesavontuur stort.

VerbodenLiefde screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij VerbodenLiefde?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van VerbodenLiefde kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van VerbodenLiefde?

  • Het aanmaken van een account is gratis
  • De kosten voor het versturen van berichten worden niet op de site vermeld tenzij je een account aanmaakt en inlogt
  • Je kunt gratis zoeken in de profielen van vrijwel uitsluitend dames
  • Er wordt gebruik gemaakt van fictieve profielen, het is dus niet in alle gevallen mogelijk om een echte afspraak te maken
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  VerbodenLiefde FAQ

  Hoe kan ik VerbodenLiefde opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite VerbodenLiefde? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw VerbodenLiefde account.

  VerbodenLiefde opzeggen

  VerbodenLiefde.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van VerbodenLiefde.com en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.

   

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op de link: “Instellingen” bovenaan de pagina. Een nieuwe pagina is nu geopend.

  Stap 3: Klik nu op de grijze linktekst: “Klik hier om uw Profiel te verwijderen”. Bevestig deze keuze door op: “OK” te klikken in het pop-up venster.

   

  Je hebt nu je account verwijderd van VerbodenLiefde!

   

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties