Home / Ontmoet je ideale gay sex partner op deze datingsites! / TvChix ervaringen: Kosten en review!
TvChix logo

TvChix ervaringen: Kosten en review!

TvChix is een gratis datingsite die speciaal is bedoeld voor transgenders, transseksuelen, travestieten en mensen die graag in contact komen met deze groep. De website heeft een internationaal karakter, wat betekent dat je mensen uit de hele wereld kunt ontmoeten. TvChix wordt gefinancierd door sponsoring en biedt alle diensten gratis aan. Het platform is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe vrienden, informele ontmoetingen of serieuze relaties. Het is belangrijk om te onthouden dat alle contacten die je legt op TvChix geheel voor eigen risico zijn. In onze TvChix review hebben we gekeken naar de kosten, functies en ervaringen van gebruikers om je te helpen beslissen of deze datingsite geschikt is voor jou.

TvChix
3
Beoordeling 3

Ontmoet transgenders wereldwijd op TvChix

De Engelstalige datingsite TvChix is bedoeld voor transgenders, transseksuelen en travestieten en mensen die graag met deze personen in contact komen. Deze website werkt internationaal, je kunt dus verwachten hier mensen tegen te komen van over de hele wereld, maar waarschijnlijk vooral uit Engels sprekende landen. De contacten die je legt zijn uiteraard geheel voor eigen risico. De dienstverlening is gratis, de website wordt betaald door sponsoring. Je kunt als je bent ingelogd gebruik maken van alle diensten zonder dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht.

Privacy gewaarborgd

Je privacy wordt door TvChix gewaarborgd. Je kunt een account aanmaken door gebruik te maken van een schuilnaam. Daarnaast is het toegestaan om een foto te plaatsen waar je niet herkenbaar op staat. Op deze manier kun je dus volledig anoniem contact leggen. Omdat een deel van de transgenders een dubbelleven leidt om hun geaardheid geheim te houden voor hun omgeving, kan dit een uitkomst zijn. Uiteraard is het beter om wel voor je voorkeur uit te komen omdat dit je leven een stuk gemakkelijker maakt. Maar dit is helaas niet in alle gevallen mogelijk omdat transseksualiteit en travestie lang niet overal worden geaccepteerd.

Vrijblijvend de transgenderwereld leren kennen

De website TvChix biedt de mogelijkheid om anoniem de wereld van transgenders en transseksuelen te leren kennen. Als je denkt dat je tot deze groep behoort is dit een prima gelegenheid om dit voor jezelf uit te vinden. Omdat het een buitenlandse dating community is, is de kans dat je “ontdekt” wordt door bekenden, familie of collega’s natuurlijk een stuk kleiner. Daarom staan hier mensen van over de hele wereld ingeschreven. Of je daadwerkelijk contact wilt leggen met één van de andere members is natuurlijk geheel aan jou om te bepalen. Je kunt ook volstaan met chatten, berichten lezen en posten in de forums of foto’s bekijken. Op deze website mogen overigens ook commerciële partijen een account aanmaken. Je vindt hier dus ook professionele transgender escorts.

Is TvChix iets voor mij?

Als je je aangetrokken voelt tot de wereld van de transseksuelen, travestieten en transgenders dan biedt deze datingsite de mogelijkheid om deze mensen en hun levensstijl beter te leren kennen. Je kunt dit volledig vrijblijvend doen en er zijn geen kosten aan verbonden. Dit maakt deze website erg laagdrempelig voor de doelgroep. Als je daadwerkelijk in contact wilt komen met een transgender is de kans wellicht klein dat je iemand vindt die bij jou in de buurt woont, omdat TvChix een zeer internationaal karakter heeft. Of er ook mannen en vrouwen uit Nederland zijn ingeschreven wordt pas duidelijk als je bent ingelogd en in de profielen kunt zoeken. Maar omdat je geen abonnement aangaat staat het je natuurlijk vrij je account weer te verwijderen als je hier niet vindt waar je naar op zoek bent.

TvChix screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van tvChix?

 • Je kunt je gratis aanmelden
 • Het gebruik van de website is volledig gratis
 • De website is volledig in het Engels
 • Door het internationale karakter is de kans klein dat je iemand vindt die bij je in de buurt woont

TvChix ervaringen: Is deze datingsite voor jou?

In onze TvChix review hebben we de kosten, functies en ervaringen van gebruikers besproken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over het gebruik van deze datingsite. Als gratis datingsite is TvChix een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar gelijkgestemde transgenders, transseksuelen en travestieten. Het is belangrijk om te onthouden dat alle contacten die je op TvChix legt geheel voor eigen risico zijn. We raden je aan om altijd voorzichtig te zijn en je eigen veiligheid voorop te stellen. Als je op zoek bent naar alternatieven, bekijk dan onze andere datingsite reviews om de beste optie voor jou te vinden.

 • 2.8

  Populariteit

  TvChix is een populaire datingsite onder transgenders, transseksuelen en travestieten. Met een internationaal bereik en gratis dienstverlening heeft TvChix een grote gebruikersbasis opgebouwd. De website wordt gefinancierd door sponsoring en biedt een veilige omgeving om gelijkgestemde mensen te ontmoeten.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Het gebruikersgemak van TVchix is hoog, met een eenvoudig te navigeren interface en handige functies zoals chatrooms en privéberichten. Zo kunnen gebruikers gemakkelijk in contact komen met andere gelijkgestemde mensen en nieuwe vriendschappen of relaties opbouwen.
 • 3

  Functionaliteiten

  Op TVchix vind je diverse handige functies om het daten met transgenders, transseksuelen en travestieten zo makkelijk en leuk mogelijk te maken. Zo kun je bijvoorbeeld berichten versturen, flirts sturen en profielen bekijken. Ontdek zelf alle functies van TVchix en vind jouw perfecte match.

 • 3

  Klantenservice

  Als je vragen of problemen hebt met betrekking tot het gebruik van TvChix, kun je contact opnemen met hun klantenservice. De klantenservice is er om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden die je mogelijk hebt over de datingsite.
 • 3.1

  Kosten

  TvChix is een gratis datingsite voor transgenders, transseksuelen en travestieten. Je kunt alle diensten gebruiken zonder extra kosten. Let op: alle contacten die je legt op TvChix zijn geheel voor eigen risico.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  TvChix is een populaire datingsite onder transgenders, transseksuelen en travestieten, met een internationaal bereik en gratis dienstverlening. De website biedt een veilige omgeving om gelijkgestemde mensen te ontmoeten en heeft een hoog gebruikersgemak met handige functies zoals chatrooms en privéberichten. TvChix is ideaal voor het vinden van nieuwe vriendschappen of relaties. Als je vragen of problemen hebt, kun je contact opnemen met hun klantenservice. Houd er rekening mee dat alle contacten die je legt op TvChix geheel voor eigen risico zijn.

TvChix FAQ

Hoe kan ik TvChix opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite TvChix? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw TvChix account.

TvChix opzeggen

TvChix.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van TvChix.com en log in met je username en password op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu aan de linkerzijde van de pagina op: “My Account”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op de link: “Delete My Profile” in de rechter beneden hoek van de pagina.

Stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Vul je Password in en klik op de button met de tekst: “Yes. Delete my profile”

 

Je hebt nu je account verwijderd van TvChix!

Veelgestelde vragen over TvChix

Wat is TVChix?

TVChix is een online datingsite voor transgender- en crossdresser-gemeenschappen. Het biedt een platform voor leden om andere leden te ontmoeten, te chatten en mogelijk relaties op te bouwen.

Is TVChix gratis te gebruiken?

Ja, het gebruik van TVChix is gratis. Leden hebben echter de mogelijkheid om te upgraden naar een premium lidmaatschap, dat extra functies en voordelen biedt, zoals het verzenden van berichten en het bekijken van profielen zonder beperkingen.

Wat zijn de kosten van een premium lidmaatschap bij TVChix?

De kosten van een premium lidmaatschap bij TVChix variëren afhankelijk van de duur van het abonnement. Een abonnement van één maand kost € 14,99, een abonnement van drie maanden kost € 29,99 en een abonnement van zes maanden kost € 49,99.

Hoe kan ik mijn TVChix-account verwijderen?

Om uw TVChix-account te verwijderen, moet u inloggen op uw account en naar de pagina “Mijn account” gaan. Vanaf daar kunt u op de knop “Account verwijderen” klikken en de instructies volgen om uw account permanent te verwijderen.

Biedt TVChix een mobiele app aan?

Nee, op dit moment biedt TVChix geen mobiele app aan. Leden kunnen echter nog steeds toegang krijgen tot de site via hun mobiele webbrowser en de mobiele versie van de site gebruiken om toegang te krijgen tot alle functies en services van TVChix.

Laats bijgewerkt: 28 februari 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---