Home / TvChix – Kosten, Review en Ervaringen
TvChix logo

TvChix - Kosten, Review en Ervaringen

De Engelstalige datingsite TvChix is bedoeld voor transgenders, transseksuelen en travestieten en mensen die graag met deze personen in contact komen. Deze website werkt internationaal, je kunt dus verwachten hier mensen tegen te komen van over de hele wereld, maar waarschijnlijk vooral uit Engels sprekende landen. De contacten die je legt zijn uiteraard geheel voor eigen risico. De dienstverlening is gratis, de website wordt betaald door sponsoring. Je kunt als je bent ingelogd gebruik maken van alle diensten zonder dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht.

TvChix
3
Beoordeling 3

Privacy gewaarborgd

Je privacy wordt door TvChix gewaarborgd. Je kunt een account aanmaken door gebruik te maken van een schuilnaam. Daarnaast is het toegestaan om een foto te plaatsen waar je niet herkenbaar op staat. Op deze manier kun je dus volledig anoniem contact leggen. Omdat een deel van de transgenders een dubbelleven leidt om hun geaardheid geheim te houden voor hun omgeving, kan dit een uitkomst zijn. Uiteraard is het beter om wel voor je voorkeur uit te komen omdat dit je leven een stuk gemakkelijker maakt. Maar dit is helaas niet in alle gevallen mogelijk omdat transseksualiteit en travestie lang niet overal worden geaccepteerd.

Vrijblijvend de transgenderwereld leren kennen

De website TvChix biedt de mogelijkheid om anoniem de wereld van transgenders en transseksuelen te leren kennen. Als je denkt dat je tot deze groep behoort is dit een prima gelegenheid om dit voor jezelf uit te vinden. Omdat het een buitenlandse dating community is, is de kans dat je “ontdekt” wordt door bekenden, familie of collega’s natuurlijk een stuk kleiner. Daarom staan hier mensen van over de hele wereld ingeschreven. Of je daadwerkelijk contact wilt leggen met één van de andere members is natuurlijk geheel aan jou om te bepalen. Je kunt ook volstaan met chatten, berichten lezen en posten in de forums of foto’s bekijken. Op deze website mogen overigens ook commerciële partijen een account aanmaken. Je vindt hier dus ook professionele transgender escorts.

Is TvChix iets voor mij?

Als je je aangetrokken voelt tot de wereld van de transseksuelen, travestieten en transgenders dan biedt deze datingsite de mogelijkheid om deze mensen en hun levensstijl beter te leren kennen. Je kunt dit volledig vrijblijvend doen en er zijn geen kosten aan verbonden. Dit maakt deze website erg laagdrempelig voor de doelgroep. Als je daadwerkelijk in contact wilt komen met een transgender is de kans wellicht klein dat je iemand vindt die bij jou in de buurt woont, omdat TvChix een zeer internationaal karakter heeft. Of er ook mannen en vrouwen uit Nederland zijn ingeschreven wordt pas duidelijk als je bent ingelogd en in de profielen kunt zoeken. Maar omdat je geen abonnement aangaat staat het je natuurlijk vrij je account weer te verwijderen als je hier niet vindt waar je naar op zoek bent.

TvChix screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij TvChix?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van TvChix kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van tvChix?

  • Je kunt je gratis aanmelden
  • Het gebruik van de website is volledig gratis
  • De website is volledig in het Engels
  • Door het internationale karakter is de kans klein dat je iemand vindt die bij je in de buurt woont
  • 2.8
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  TvChix FAQ

  Hoe kan ik TvChix opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite TvChix? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw TvChix account.

  TvChix opzeggen

  TvChix.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van TvChix.com en log in met je username en password op je account.

   

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik in het hoofdmenu aan de linkerzijde van de pagina op: “My Account”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

  Stap 3: Klik nu op de link: “Delete My Profile” in de rechter beneden hoek van de pagina.

  Stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Vul je Password in en klik op de button met de tekst: “Yes. Delete my profile”

   

  Je hebt nu je account verwijderd van TvChix!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items